.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ne e chestno!!!

Hybrid View

SiSi^SaD
    Guest

ne e chestno!!!

zdraveite!!
    nqma kade da se oplacha i reshih da go napravq tuk.
    imam si edna mnogo dobra priqtelka az mn q cenq uvajavam i obicham.
    tq e mnogo privlekatelna...
    mnogo momcheta q haresvat.
    az si haresvam edno momche i sega tq e reshila da se sbliji s nego za da moje da go poraspita uj kakvo misli toi za mene i taka na tatuk.....
    mn mi e gadno zashtoto, tq e po blizka s nego ot kolkoto az s nego
    az predi ne poznavah momcheto obache mi haresvashe i anskoro ni zapoznaha sega sme na "zdr. Hi" i mi e mn gadno kato go viq a toi se razprikazva i arzligavi s moita pr a mene ne me ebavat ot koq strana sum!!
    spored mene toi q e haresal zashtoto q pozakachva leko a tq pravi sashtoto!! zashto go pravi podqvolite??
    ne moga da i go kaja zashtoto shte mi se rasurdi znaq kak shte reagire she kaje che go pravi za men i t.n. no povqrvaite mi kato gledam ne go prazi zaradi mene... pomosht! vlubena sum a priqtelkata mi se opitva da napravi neshto mn tapo!!

Guest
    ami zashto ne opitash ti da si govorish s nego,primerno kato ti kaje toi Zdr,ti sashto mu otvarni ,pitai go kak e ,kakvo pravi ima li nqkakvi planove za dnes,zakachai go pyrvo s dumi,da ne vzemesh da my se nahvyrlish da go pregryshtash ili celuvash... pitai go uj dnes vijdal li si mi pr-kata ..i taka vse shte zavyrjite razgovor i postepenno ,ako te haresa shte zapochnete da si govorete za mn dr neshta,stiga da si my dopadnala ,uspeh.. posle she stane gadno na tvoqta "Priqtelka"

Град
    Debeletz
    Girl, ne vqrvam 4e nqma kade da se opla4e6, predpolagam 4e imash mnogo "friendove", koito sa ti tolkova friendove , kato taq priqtelkata deto e re6ila da te zaebe za nqkuf groznik. Az sushto imah edin priqtel, koito nalitashe na vsqka, koqto si haresam. Kak da go razreshih li? GOVORIH s nego i se naloji da izpolzvam tridesestisheisette qrostni iumruci, 4e da spre da pozira i da osuznae jalkoto si sa6testvuvane na le6oqd i 4ervei :P Zabravi za pi4a , v4era gledah edni lezbiiki ..bqha mnogo sladki...ednata ima6e mustak no ne pla4i v toq forum ima hora, koito im puka i po cql den se zanimavat s takiva kato tebe...Te sa si otdali jivota na dobro i iskat da napravqt sveta po isTEENski
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Nedei da dava6 na nqkoi da te yrejda ot tvoq pol za6toto vinagi 6te si precakana. Ne moje6 da poly4i6 vsi4ko na gotovo. Prosto i ti trqbva da se spriqteli6 s nego. Ne moje toi da trugne s 4ovek koito ste na "hi" Deistvai malko i ti...
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ооо има страшно много такива "приятелки" които уж искат да ти помогнат с някой пич а накрая излиза че тя тръгва с него... в твоя случай по-добре говори с "приятелката" ти й кажи за това което си мислиш че ти прави нарочно...едва ли ще се разсърди...е може малко ама тя като не осъзнава че се намесва прекалено много в отношенията си с него...няма друг начин...говори с нея и се опитай да говориш с момчето не само на тема "Здравей"-"Здрасти"!!!Айде успех!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    az vednyj taaka trqbvashe uj da uredq moq pr za edno momche,shtoto tq be mn sramejliva,no to kakvo se okaza-toq pich hlytna po men,i priqtelkata mi se razsyrdi ,otde i pram dobro,a ot tam kakvo sym vinovna,che toq si me haresal..ta nakraq i s neq i nego se izpokarahme (toi si pomisli,che sym go vzela za ebavka) ..taka che taka ne pravete

Град
    The Dark Carnival
    Ето в такива моменти усещаш как грозотата и ниското ти ниво на интелигентност те прецаква и приятелките ти обират всичко, за което се бориш в мизерното си съществуване. След подобен случай аз изцяло отдадох тялото си на религията и сега всеки приятел независимо от какъв пол се страхува да ми причини нещо подобно. Те знаят, че аз имам силата да ги накарам да страдат и те не го правят.. Помисли над това, глупаво дете.
    Cobaine blows his face off and becomes a legend
    Heroine and a shot gun and a hero was made
    Maybe I should do that shit so iborgork can get paid

Terrible, What ya know about terrible ?!?
    Terrible, you don't know what's terrible!

Guest
    Убий ги и двамата. Няма хора - няма проблеми!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Abuse_4_fun
    Ето в такива моменти усещаш как грозотата и ниското ти ниво на интелигентност те прецаква и приятелките ти обират всичко, за което се бориш в мизерното си съществуване. След подобен случай аз изцяло отдадох тялото си на религията и сега всеки приятел независимо от какъв пол се страхува да ми причини нещо подобно. Те знаят, че аз имам силата да ги накарам да страдат и те не го правят.. Помисли над това, глупаво дете.
    евала.. много точно казано..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Говори с приятелка си!Да престани ако трябва някой да се сближава с него тва си ти!Не бъди срамежлива,опознай го,нека и той да те опознае.Гадно е приятелката ти да е хубава и да и се лепят на нея момчетата,ама тва е гадно да се сближава с него.Кажи и да спре и ти действай!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

-ti me stresira6. kva religiq, kvo stradanie.? da ne 4lenuva6 v nqkoq sekta, ...ili si stanal pop

i az 6esti klas bqh otkradnala gadjenceto na edna priqtelka. na 12 ne os1znava6 kakvo pravi6. togava nqma6 obqsneniq za deistviqta si. vsi4ko se d1lji na hormoni, a az ot napisanoto, taq v1zrast mi se nabiva v glavata...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

SiSi^SaD
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от х
    -ti me stresira6. kva religiq, kvo stradanie.? da ne 4lenuva6 v nqkoq sekta, ...ili si stanal pop

i az 6esti klas bqh otkradnala gadjenceto na edna priqtelka. na 12 ne os1znava6 kakvo pravi6. togava nqma6 obqsneniq za deistviqta si. vsi4ko se d1lji na hormoni, a az ot napisanoto, taq v1zrast mi se nabiva v glavata...
    Da obache az sum na 17 i povqrvaite mi vseki pat pravq vsichko vazmojno da go zagovorq zdrasti kak e kvo stava
    a toi otgovarq s dve dumi i taka otsicha!
    toi po princip si e takuv
    a tq kat pochna da mi razpravq kak q bil zakachal ne q ostavql na mira no celta i bila ne druga a da go opoznae da se sbliji vazmojno nai mn s nego za da go porazpitvala zaq mene ne sam q molila za takava usluga!!!!!!
    gadno mi e...... mn go iskam tva momche i mislq che naistina sam vlubena... otdavna ne sma se vlubvala... mislq che tova e 2 pat v koito se vlubvam i sma gotova na vichko za da polucha tova momche no tq prechi sega sled kato i namekna da ne go pravi po dobre tq shte mi se razvika i shte se nasurdi znaq....
    pobarkva me ne moga i bez neq ne moga i s neq razberete me hora pomagala mi e v mn trudni momenti tvardi i mi se kalne ceh ne haresva tova momche a zashto pravi taka s nego ne znaq...
    nqmam logichno obqsnenie... mai neshto izpuskam v cialata taq istoriq....

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Po hubavo kaji na priqtelkata ti da spre s pomo6tite zahtoto taka 6te go spe4eli za sebe si a ne za tebe.Ne trqbva priqtelkata ti da vyr6i rabotata vmesto tebe.Toest ako si re6ila da go svalq6 tq go pravi vmesto tebe no nakraq 6te uspee da go svali i ti 6te ostan6 na suho.Tova e vse edno da iska6 da izqde6 edna mandarina no da se pritesnqva6 dali tq 6te ti byde vkusna i da dade6 na priqtelkata ti da go napravi taka mandarinata otiva v neiniq korem ne v tvoq nali taka?
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Da da!Stoi i gledai kato glupachka ostrani i si chaaakai tvoiata priqtelka da razbere kakvo mu e otnoshenieto kum teb!Nali sled vsichki tezi "zakachki" m/u tqh ne ochakvash toi da i kaje "vluben sum v tvoqta pritelka.." i t.n.?!?!Sorry,che go davam malko po-grubichko,ama pone se nadiavam da proumeesh kakva ogromna greshka pravsih!Sedni i pogovori SERIOZNO s neq!Sled kato go "pravi za teb" ne bi sledvalo da ti razsurdi i trosne,sled kato q pomolish da prestane da ti "pomaga" s tova momche!Ta ti si na 17 godini...?Bi triabvalo da si razbrala,che ot teq raboti s 3 chovek (posrednik)rqdko izliza neshto dobro!...Ta na kratko:Spri piqtelkata si vuzmojno nai-skoro i zapochni da deistvash sama!!!Znam,che e trudno,no nishto ne gubish ako opitash!I sus sigurnost tova niama da e nito purvoto nito poslednoto momche,v koeto si mislish,che si "vlubena"...Taka che-GO!Pomisli za sebe si i sobstvenoto si shtastie!Iskreno ti pojelavam uspeh i viarvam,che shte go postignesh,no sus SOBSTVENITE si usliq!
    By the way...ne razbrah samo zashto tvoiata priqtelka vlachi tolkova vreme momenta,v koito shte go popita za teb...?!?!

{P}evanescence{P}
    Guest
    otroviq q pre4ukai q dai i rashlabitelno i q prati da si govori s mom4eto da sa odrishti pred nego obrasni i glavata pratiq da ti sabira pari na magistralata dai i posle si qde laianta

PoliTo
    Guest
    mila taq ne ti e nikakfa priqtelka i spored mene si haresva i tq tfa mom4e sbliji se pove4e s nego i zaebi taq tfoq "priqtelka" :}}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си