Ти сама осъзнаваш някой неща. Това, че той предпочита приятелите си пред теб донякъде няма нищо лошо, защото може би с тях е от много много време и не би могъл да понесе да е без тях. Безсмислено е да ти казвам, че трябва да се откажеш... Не мисля, че това е начина. Ако го обичаш толкова много, колкото казваш, трябва да направиш всичко възможно, за да си с него. Бори се за любовта си. Ако и този последен опит е неуспешен, тогава е по добре да се опиташ наистина да го изтръгнеш от сърцето си. Знам, че е трудно... лесно е да се каже, но не толкова да се направи. Аз винаги си мисля, че когато Бог отнеме нещо от нас, то е не защото иска да ни нарани и накаже, а за да ни даде нещо по-добро. И в крайна сметка си спомням с добро за тези 2 прекрасни вечери... Животът е прекалено кратък, за да го изживяваме в сълзи и самота. Извличай само хубавото от него и си спомняй, за дните, когато си била истински щастлива, защото това със сигурност ще те накара да се почувстваш по-добре. Желая ти успех!!! Горе главата