- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- me4o puh
vie ubihte vsi4ko detsko v mehПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Мен пък Прасчо ме кефи..
много ми е миличък)
тъпия жълт заек ми бърка ф ....
а любимец ми е малкото кенгоро![]()
Аз съм фенка на Тигър :P Той е най-якият пич, вечно е весел...Иначе и мене заека ма дразни...Ужасен е...Прасето пък е толкова малко, че ако го заколим няя има ко да ядем![]()
по дяволите, чорапите ми са с мечо пух...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
хм аз си харесвам Йори имам негова плюшена играчка...и мн си е сладичко магаренцето...също ме кефи и малкото кенгуру Ру май беше и Мечо Пух горе-долу...Най ме дразни заека и бухала...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Странно ... и аз съм така !Първоначално написано от Tedka-Medka
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Уааааааа.....
Мразя виииии... Ужасни стеееее...
Убивате детето в мен по мъчителен и садистичен начин...
![]()
Аз ОБОЖАВАМ И Прасчо, и Кристофър Робин, и Заю, и Бухала, и Кенга,и Ру, и Тигъра...
Но най-вече ПУХ, защото е едно Мече с Ужасно Малко Ум... Също като мен...
Имам три плаката на Пух в стаята си... Но този ми е любимия :P
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
като бях малък винаги съм се чудил защо само гледа да гушне прасчо...преди 3-4 години ми се изясни всичко...сега ше разбуля конспирацията...Мечо Пух като малък беше дребно и грозно мече, тероризирано от 2мата си братя, който природата беше надарила с здрави тела, остри зъби и бръз мозък...а нашия Пухчо си беше малък, смачкан и тъп...на 3тия му рожден ден, двамата по-голями братя го хванаха и го изнасилиха, точно както бяха чели в списанийцата на Татко Мечок...Мама Мецана си помисли - Ех, мойте момчета вече пораснаха... итака до 6тата годишнина на малкия Пух той беше обладаван редовно от свойте братя, а понякога и от подпийналия Татко Мечок...Но на следващата пролет съдбата поднесе свойте изненади...Двамата по-големи братя бяха изпратени на Горската Война срещу Племето на Онея Крадливи Песове от Пичкин Дол...където загинаха геройски ( по други сведения се бяха сбили за манерка технически спирт в един от окопите, и след кратка схватка едното Мече беше свършило с лопата в мозъка, а братчето му, надлежно ограбвайки трупа на батко си забегна в големия град...и последното нещо което чуха за него беше че го е сгазил ЗиЛ докато проси за бутилка водка)....
Татко Мецан почина от цироза...Мама Мецана се побърка и започна да се сношава с бащата на Йори...за това Йори е винаги тъжен...и ти ще си тъжен ако майка ти е Мечище...
Малкия Пух стана самостоятелен...но тъй като беше привикнал на редовни анални прониквания, реши че е време да се сдобие с тъпкач...след няколко седмични експеримента, дръжката на метлата тотално се предате и се разпадна на купчинка трици...Мечо я погледна тъжно и си каза " Не е туй ралта...треба да си намеря истински тъпкач..."...а навънка малкото Имбецилно прасенсе Прасчо беше седнало и държейки си малката пишка пикаеше върху фейса си с доволно изражение на лицето....Пух каза " Е това ще да е"...Отиде до Прасчо и го попита ли е съгласен да му стане тъпкач...Тъпата Свиня изквича нещо нечлвноразделно, което Пух прие за "да"....и така двамата Уроди станаха приятели и взаимно тъпкачи....
А за Тигърчо, Зайо, Бухльо, за Малкия Кристъфър Робин и Майка му ( ох да, майката на Кристъфър Робин) по-натам
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
"Соу мъч хъни, соу литъл тайм..."
"Колкото повече, толкова повече."
Мечо Пух е гений!
тигър е най-лудиа бре .. не мога да пиша с "яя" щото намокиих клавиатурата и са се преебала... деба тре а зимам нова..
4ovekut koito e pusnal tazi tema si ima pluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhПървоначално написано от lina15
![]()
![]()
(i mrazi PRAS4O!!)
![]()
:P :P
Всички в това детско са педали.
Да ви пикам на миещите се мечки,yе!
Ami T0 p0 taq l0gika za kf0 g0 gledate t0q film ???
Mi daite i az da se namesq tugaa .... T0q pras40 e bahti civrli0t0 ... Mn0u typ! 0niq Krist0fyr t0i Pedal ... Maika mu sam0 za ebane stafa! Puh ... kazva 0t vreme na vreme nqk0q typa fraza 0t r0da na "K0e e p0ve4e 0t 1 burkan s med ... 2 burkana s med ..." ili "kolkoto pove4e, t0lk0va p0ve4e .." Zaeka e nqkyf dyrt i sbry4kan! A Buhala ... da ne g0v0rim! Tigyra mi e hiper sme6en! Pyk I0ri e m0q fav0rit 6t0t0 e nqkyf mega qk! Ne6tasten nqkyf ... A Kengurata i te pedali :PПървоначално написано от exploitedteen
Абе Йори рулира бе!!!!!!
Аз имам чанта на Йори![]()
Иначе пух е супер малоумен и точно за това ме кефи.. а тоя цитат "Колкото повече, толкова повече" . Е добре не може да отречете, че е супер добър именно щото е малоумен!А Кристофър Робин е чекиджия както каза някой..просто няма толкова отвратителен пикльо! Прасчо е мега дразнещ с пискливото си гласче, пък и аз не обичам розово! Тигъра също ме дразни, голяма лигня е.. Някво весело наркоманче.. А заека е гаден педофил. Точка.
Край.
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.