- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос към всички
извинявай че ше ти го кажа но според мен ти нещо не си добре!Първоначално написано от Death_F
![]()
![]()
Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Мхм,случвало се е,но не беше зарди някви депресии или такива глупости.Бяхме на един купон леко подпийнали и едно момче се поряза на една стъклена бутилка,при което аз почнах да се бъзикам щото той се оплакваше ,че го боляло.И малко по малко стана така,че се 'предизвикахме' и той ми каза,че не бих издържала и на едно бодване с игла.При което със едно ножче се разрязах от рамото до лакътя /не дълбоко разбира се/.Обаче още си имам белег...които не вярва...показвам![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Такова нещо няма да си причиня![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
![]()
![]()
![]()
Ще умра ако го направя!Не стига че само някъде леко да се одраскам без да искам и веднага се появява кръв,щото са ми много бели и нежни ръцете,пък камо ли да тръгна да си ги режа...Плюс това съм сигурна че няма да оживея!!!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Az za sega ne s1m se rqzal i nqmam namerenie da probvam.Mislq 4e tova e bezmisleno.samo da se k1lca6
А защо ще го правиш, ако не за да умреш?Първоначално написано от rusalkata_
rusalkata_ написа:
Ще умра ако го направя!
А защо ще го правиш, ако не за да умреш?
еми някой казват че го правят за тръпката!ама ква тръпка има в това много ми е чудно...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
emi be6e otdavna ama bqh mn depresirana
1vo 6toto maika mi mn otdavna ima6e tumor na mozaka oba4e se opravi za koetomn se radvam est.
oba4e 1 den s ba6ta mi izleznaha nanqkade-hodili sa na lekar i sa i dali nqkvi lekarstva
2ro 6toto mom4eto koeto mn haresvah me zarqza
3to 6toto horata koito misleh za priqteli se okazaha dolni izpolzva4i
Тръпката да си на косъм от смъртта? Извратено.
Скок с бънджи предполагам, че върши работа. Ако не си изповръщаш вътрешностите.