- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Histoire de Luv;((
Doide i moqt red da razkaja svoqta istoriq. Znam 4e nikoi ne bi mogal da mi pomogne, prosto mi se iska da q pro4etete. Malko e dalga i obarkana, sorry za tova![]()
Zna4i prez lqtoto moi priqtel me zapozna s edno mom4e, s koeto si bqhme 4atili ot dosta vreme predi tova (grada ni e malak i po4ti vsi4ki se poznavame). O6te dokato si 4atihme na men stra6no mnogo mi dopadna harakterat na tova mom4e, a sled kato se zapoznahme zapo4nah da go haresvam. Otna4alo be6e nevinno privli4ane no s vremeto mi dopada6e vse pove4e i pove4eNakraq nqkoi mu be kazal 4e go haresvam i toi me pita dali e vqrno. Az pyrvo otrekoh, no posle si priznah
![]()
V kraina smetka toi iska6e da izlezem na kafe, a edin negov priqtel mi kaza 4e 6tql da tragne s men i az bqh neveroqtno 6tastlivaOba4e nz kvo stana, taka i ni6to ne se polu4i (za6toto tova mom4e naistina neznae6e i mai vse o6te neznae kakvo iska - tu kazva6e 4e me haresva, tu 4e nqma ni6to kam men
) Na men po edno vreme mi pisna ot vsi4ko, sprqh da mu obr6tam vnimanie, ne go pozdravqvah, ne mu otgovarqh v 4ata tyi kato se 4uvstvah super gadno.
Oba4e edna ve4er s edna moq priqtelka bqhme sednali na sa6toto kafe, na koeto be6e i onzi negov priqtel i toi ni pokani da se premestim pri nego. Govorihme si, tva-onova i na sledva6tata ve4er otnovo se zasqkohme, no tozi pat i mom4eto, za koeto stava vapros, sa6to be6e s nego. Sednahme pri tqh, pri koeto az izob6to ne mu obra6tah vnimanie, lafih si s vsi4ki osven s nego i taka... Posle te ni pokaniha
da otidem u edin ot tqhnata kompaniq i otidohme... Az zapo4nah da se zaka4am s tozi, i qvno na mom4eto, koeto haresvah, mu be6e stanalo gadni4ko, za6toto zapo4na da se opitva da mi privle4e vnimanieto i t.n.
Ta kvo stana, kvo ne stana, no nakraq prez cqlata ve4er az bqh s tova mom4e, a moqta priqtelka - s nai dobriq mu priqtel. Tova be6e nai prekrasnata ve4er prez jivota mi i nikoga nqma da q zabravq![]()
![]()
Ot togava osaznah 4e obi4am tozi 4ovek
![]()
Toi be6e parviqt (i veroqtno posledniqt
), koito be6e uspql da se dokosne do sarceto mi, tyi kato predi da go sre6tna vinagi hodeh s mom4eta, koito sa me haresvali, no az sam nqmala nikakvi 4uvstva kam tqh
i vrazkata ni e prodaljavala nai mnogo sedmica... Ot momenta, v koito se celunahme za parvi pat, razbrah 4e nikoga nqma da go zabravq
No eto i prodaljenieto...
Na sledva6tiq den az i moqta priqtelka bqhme super 6tastlivi spomnqiki si kakvo se be6e slu4ilo (tq sa6to se be6e vliubila v drugoto mom4e). Oba4e kogato gi vidqhme te se darjaha vse edno ni6to ne be6e se slu4ilo. Znam 4e 6te si pomislite 4e 4ovekyt, s koito sam bila, e palen izpolzva4, jenkar i t.n., no az go poznavam mnogo dobre i znam 4e ne e takav... Toi sled tova mi kaza, 4e ne iskal da tragne s men za6toto priqtelite mu govorili lo6i ne6ta za men, ne me haresvali i ne iskal otnovo da izbira m/u priqteli i momi4e, ne iskal da se po4uvstva gadno, kogato te zapo4nat da govorqt zad garba miKaza sa6to 4e pri drugi obstoqtelstva mnogo bi se radval da e s men, 4e sajalqva mnogo, 4e qvno ne e izbral vernite priqteli,no ne mojel da gi promeni
![]()
Darjeshe se super dobre, postoqnno mi povtarqshe kolko sajelqva, kazva6e mi 4e ne haresva nikoq druga pove4e ot men i naistina si li4e6e 4e i toi se 4uvstva ujasno...4esto pati tagata v nego prosto nemoje6e da se skrie... S vseki den go opoznavah vse pove4e i pove4e i razbirah 4e e prekrasen 4ovek i bi mi bil prekrasen priqtel ako ne se bqh vliubila v nego
Prosto ima6e mnogo mek harakter i prekaleno se saobrazqva6e s 4ujdoto mnenie i s pri6tevkite na priqtelite...strahuva6e se da im kaje istinata v o4ite - tova koeto naistina misli za darjanieto im..
Ima6e mnogo ne6ta, koito spodelq6e s men, no ne bi mogal da go kaje dori na nai dobriq si priqtel (koito se okaza golqm tapanar
)
Posle ima6e o6te edna ve4er, prez koqto bqhme zaedno, no sled tova pak ni6to...i az go zaobi4vah vse pove4e i pove4e razbiraiki kolko e dobar. Prosto be6e stanal jertva na svoite kompleksi i straha da izrazi sobstveno mnenie....![]()
Oba4e nastapi nai ujasniqt za men mig - v edin moment toi ve4e nqma6e chuvstva kym mene i dori e predlojil na nai dobrata mi priqtelka, znaeiki oba4e 4e tq haresva negoviq priqtel. Moqta priqtelka ne mi e kazala za tova tyi kato ne e iskala da bada naranena... Az use6tah 4e ima ne6to, use6tah 4e toi q haresva, no tq otri4a6e...I sled kato mu e otkazala toi zapo4na da se darji gadno i s neq i s men, misleiki 4e az sam pri4inata tq da go otreje....a az vsa6tnost neznaeh ni6to...
![]()
![]()
Posle toi tragna s edno momi4e ot moeto u4ili6te i az izgubih vsqkakvi nadejdi da sam s nego. S neq hodeha, kasaha, pak tragvaha... prez tova vreme s nego podobrihme otno6eniqta si, stanahme 4udesni priqteli, govorehme si za vsi4ko kakto predi...s ednata razlika, 4e az prez cqloto vreme ne spirah da go obi4am i se privarzvah kam nego s vseki izminal den vse pove4e i pove4e bez toi da ima nqkakva begla predstava za tova...toi si misli 4e sam go zabravila, tyi kato izlizam s drugi mom4eta, a i se pravq 4e mi e prosto mnogo dobyr priqtel i mi e priqtno da si govorim,...a vsa6tnost e mnogo pove4e... I opoznavaiki go pak i pak vmesto da vijdam nedostatycite mu i da razbiram 4e e po dobre da sam bez nego, az vijdam kakyv dobar 4ovek e i nespiram da mislq za nego...makar 4e ve4e ne taq nikakvi nadejdi. Da ne govorim 4e s biv6ata mu pak sa se sabrali...toi mi e kazval za neq ne koi znae kolko priqtni ne6ta,a nakraq pak otiva pri neq i i kazva 4e ne mu e bilo hubavo bez neq i 4e iska da se saberat..moje bi go pravi za6toto vsi4kite mu priqteli v momenta si imat priqtelki i ne iska samo toi da e sam![]()
..i na si4koto otgore tva momi4e mi e dobra poznata, haresvam q mnogo kato 4ovek vapreki 4e ne q poznavam koi znae kolko dobre...predstavqm si kak bi reagirala ako razbere kakvo 4uvstvam..makar 4e ne sam vinovna za 4uvstvata si..![]()
I taka ve4e 6-7 meseca se ma4a da go zabravq i ne moga..zaobi4vam go o6te pove4e, a znam 4e e prosto beznadejdno..s drugi mom4eta tragvam,izlizam mnogo, opitvam se da se zabavlqvam,oba4e ni6to ne pomaga![]()
...edinstveno toi e v sarceto mi...
![]()
4esto si kazvam 4e sigurno mi e napravil nqkakva magiq,za da ne moga tolkova vreme ve4e da go zabravq :P![]()
I se pitam dali pone beglo si spomnq za dvete ve4eri prez koito bqhme zaedno...vapreki 4e znam otgovora... i bolkata e neponosima![]()
Dali nqkoga 6te utihne
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ти сама осъзнаваш някой неща. Това, че той предпочита приятелите си пред теб донякъде няма нищо лошо, защото може би с тях е от много много време и не би могъл да понесе да е без тях. Безсмислено е да ти казвам, че трябва да се откажеш... Не мисля, че това е начина. Ако го обичаш толкова много, колкото казваш, трябва да направиш всичко възможно, за да си с него. Бори се за любовта си. Ако и този последен опит е неуспешен, тогава е по добре да се опиташ наистина да го изтръгнеш от сърцето си. Знам, че е трудно... лесно е да се каже, но не толкова да се направи. Аз винаги си мисля, че когато Бог отнеме нещо от нас, то е не защото иска да ни нарани и накаже, а за да ни даде нещо по-добро. И в крайна сметка си спомням с добро за тези 2 прекрасни вечери... Животът е прекалено кратък, за да го изживяваме в сълзи и самота. Извличай само хубавото от него и си спомняй, за дните, когато си била истински щастлива, защото това със сигурност ще те накара да се почувстваш по-добре. Желая ти успех!!! Горе главата![]()
Bahti puertorikanskiq serien film...nz ako bqh na tvoq mqsto purvoto neshto, koeto bih naprail e da zastana pred ogledaloto i da si baram cicite 6tot sum isktinski pi4vtoroto, koeto 6te napravq e da se zamislq dali naistina iskam da spa s tva mom4e, 6toto 6ega s teq raoti ne biva 6ega...i ako naistina iskash mu go kaji, 6toto sa minali 6-7 meseca i neshata po-zle nqma da stanat...trqbva prosto da sednesh da se zamislish, 4e jivotut e to4no takuv kakuvto ti si go izgrajda6, 4e vijdash tova, koeto iskash da vijda6, nishto koeto se slu4va s teb ne e vun6no! Tvoqta realnost si e samo tvoq i ako go osuznaesh tfa ne mislq e 6te ima6 kakvito i da e problemi s gadjeta madjeta portokali mortokali narkotici ili puk meki cici
taka 4e spoko gledai si kefa v kinefa i pomni edno : Vajnoto e da e vlajno! :P
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
бахти гадната история.. поне ми беше интересна..
тфа бех аз..Първоначално написано от Анонимко
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!
izmorqva psihikataПървоначално написано от Анонимко
3-6-14-11-15
За кой ли път си обещавам
За кой ли път се заблуждавам
Кого ли лъжа, че ще свикна, че друг ще мога да обикна.
Която е била в ръцете ти веднъж дори презира другите и цял живот за теб гори, любов завинаги за нея си оставаш ти...
amiii az dori propusnah nqkoi podrobnostiПървоначално написано от poposkos
ina4e sigurno 6te6e da e nai malko 20km :P :P
Ne si misli,4e vsi4ko se e slu4ilo samo,za da bude6 naranena!Ne si misli,4e toi ne si spomnq dvete prekrasni no6ti!Moje bi si misli za tqh mnogo po-4esto ot teb?!Ti sama kazva6,4e e imal 4uvstva kum teb...4e edin vid ti si ostanala samo edna krasiva me4ta za nego (kakto toi za teb)
Ami da,tova sa faktite!Ti moje bi si izpusnala momenta,v koito e trqbvalo da mu kaje6,4e ponqkoga trqbva da si otstoqva poziciqta...dori i pred priqtelite si!No tova ne ozna4ava,4e toi ne te pomni!!!A ti ot kude si sigurna,4e su6to kato teb i toi ne krie 4uvstvata si...4e ne se opitva 4rez priqtelkata si da te zabravi?!Pogledni malko po-pozitivno na situaciqta i moje i da otkrie6 pri4ina za o6te edin posleden opit da ste zaedno
![]()
P.S. Mdaaa beznadejdna romanti4ka sum![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Добре го каза!Първоначално написано от strange__
Съгласна съм. :P
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Божееееее,миличка,като го четох това,ти казвам на едно място щях да се разплача!!!Точно до преди няколко месеца и аз имах АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ до най-малката подробност от това с приятелите,дето не те харесват,до това че той тръгва с друго момиче,което не познаваш много добре,но все пак я намираш за свестен човек,влючително това с най-добрата приятелка абе същата работа без нито една единствена разлика!!!Казвам ти 100% същото,просто невероятно!!!
И мога да ти кажа,не губи надежда,след доста такива проблеми и цели 2,загубени години,с този човек се събрахме и сега найстина много се обичаме,приятелите му приеха факта(а и даже да не са не ми пука за тях),спря да се вижда с други момичета и се промени!Още не мога да повярвам,на късмета си,е явно се случват и чудеса![]()
mnogo se radvam za teb...И мога да ти кажа,не губи надежда,след доста такива проблеми и цели 2,загубени години,с този човек се събрахме и сега найстина много се обичаме,приятелите му приеха факта(а и даже да не са не ми пука за тях),спря да се вижда с други момичета и се промени!
vapreki 4e se samnqvam,4e nqkoga 6te badem zaedno, nikoga nqma da kaja 4e vremeto, prez koeto sam 4akala i sam go obi4ala e bilo zagubeno...
tyi kato toi mi dade mnogo dori samo kato priqtel![]()
![]()
uspokoise naistina istoriqta ti ne e mn hubava a e mn tyjna.Nedei da protivore4i6 na syrceto si a prodyljavai da go obi4a6 makar toi da ne otvry6ta na 4uvstvata ti.Edin den vsi4ko 6te se promeni i toi 6te byde samo tvoi prosto trqbva malko da se potrudi6 za da go spe4eli6 otnovo.Dokolkoto priqtelite mu as sy6to ne bih se hvanala s mom4e sled kato znam 4e nai dobrata mi fr ne go haresva naprotiv daje i e antipati4en.E ne sega 4e se stremq da si tavam gadje s tozi kogoto tq haresva no prosto tq mie kato savetnik i ako ne go udobri rano ili kysno ubejdava i mene tova.Kato nmeri6 istinskata si liubov ti sama 6te razbere6 zshtoto ako tozi 4ovek te e obi4al s tzqloto si syrtze e nqmalo da se vliae ot prikazkite na priqtelite si a e 6tql da deistva kakto pravi6 ti.{}{}{}{}{}{}
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ne bih posmqla tochno sega da pravq neshto za da
go spechelq otnovo, zashtoto ne vqrvam che shte se poluchi neshto, a samo mnogo hora shte me namrazqtPyrvo, priqtelkata mu mnogo
go obicha vapreki che toi..nz..moje i da gresha no si mislq che e s neq 6toto v momenta nqma drugi vazmojnosti...da ne govorim, che neinite priqtelki sa moi poznati,a i priqtelite na momcheto....
samo bih ulojnila neshtata
nai-dobre vsichko da si ostane taka kakto si e
v kraina smetka ako ni e "pisano" da sme zaedno
sluchainostta ili sadbata,nz, shte ni sabere![]()
![]()
poznata istoriq i na men mi se slu4va.prosto trqbva da pogovori6 s nego za6oto kato m1l4i6 ni6o ne stva.opitai ni6o ne gubi6 samo moje6 da spe4eli6![]()
Анонимко написа: Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!
izmorqva psihikata
taka e
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Hora, kato vi e tolkova zatormozena psihikata ne puskaite postove samo zaradi broikata!Първоначално написано от magi_megi
Inache mila az bih ti preporychala da si ostanesh priqtelka s nego. Za sega ne predpriemai nishto shtom smqtash che nqma smisyl pyk i shtom go obichash istinski nai-dobre go ostavi da byde shtasliv. Bydi do nego, podkrepqi go, pokaji mu kakvo e izgubil, no go ostavi toi sam da osyznae, zashtoto inache kolkoto i da opitvash nqma da ima efekt. Kakto sama kaza ako vi e pisano da ste zaedno shte bydete, stiga da dochakash podhodqshtiq moment, ako li ne pone shte ti ostanat hubavite spomeni i sled vreme shte se seshtash s usmivka za pyrvata si liubov
Uspeh ti jelaq kakvoto i da stane.