- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще стане ли нещо?
Здр на всички.
Има едно момиче. С нея бях в един и същи клас 3 години ама тогава не имах такива големи впечатления от нея(нали тя си беше готина, срещахме се на купони и т.н.). Тая година(демек 8ми клас) се раздели класа и отидохме в различни училища. Преди седмица правих купон за стария клас и тя беше там и направо ми грабна очите(други момичета имаше ама аз все едно само нея виждах). Не спирам да мисля за нея ама сега(като не броим купона) не сме се виждали от 2 месеца(щото старата компания от стария клас се пораздели малко) и не знам да я поканя ли да излезем или няма смисъл.
сега когато вече сте в различни училища и компании ще ти е много по-трудно от преди ,но ако се бориш може и да излезе нещо.Обади и се,покани я някъде,виж как ще реагира и действай![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
ами наистина може да е малко трудничко,но кой е казал че сърцето на едно момиче се печели лесно...вземи й телефонния номер ако го нямаш,обади й се и излезте на кафе...дано пък да се получи нещо между вас...
Айде успех от мен!!!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ми ОК. Айде ще пробвам и дано да стане, щот ако не стане ще съм сдухан поне 2 седмици
![]()
винаги има смисъл за тфа действай..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Айде успех.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Кажи после какво е станало.
Нали знаеш няма невъзможни неща!Покания на кафе...рискувай!Бори се з а нея щом я харесваш,може да стане нещо кой знае :P Успех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Hubavo bi bilo da q pokani6 da izlezete nqkade zashtoto nito razstoqnieto nito vremeto ne mogat da popre4at na tova koeto 4uvstva6 kym neq.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Абе я отидете да ударите по едно шкембе заедно. После сичко ще се нареди, наистина!
Пич ако бях на твое място щях да я поканя на кафенце и ще започна от далече да я разпитвам за момчетата и ако усетя, че е свободна може да и намекна нещоПървоначално написано от Анонимко
Успех
Нищо няма да загубиш ако не пробваш! Няма какво да се двуумиш... "Който не играе, не печели!" Давай!
УСПЕХ!
Прави каквото трябва пък да става каквото ще!
ave bratle q dai ostro ko go misli6 kat ti e grabnala taka okoto nqma ko da mu misli6, a pak i ni6to nqma da zagubi6 samo moje da spe4eli6 ot tova kat i zvanni6 nqma zna4enie dali 6i e trudno ili ne ti si na hod"NI6TO NE GUBI6 PAK TI GO KAZVAM "
..impossible...
...is nothing...
Kakvo kato ve4e ne ste ot edin klas?Moje6 da izleze6 s neq i bez da ste na kupon ili v edno i sa6to daskalo,prosto q pokani.
Zvanni q i q pitai dali ima jelanie da izlezete nqkade.Ako se saglasi super.Ne se pritesnqvai,ne mu misli6 tolkova mnogo.Nqma ni6to lo6o v tova da izlezete,ne vqrvam da otkaje.Kasmet![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Има едно момиче. С нея бях в един и същи клас 3 години ама тогава не имах такива големи впечатления от нея(нали тя си беше готина, срещахме се на купони и т.н.). Тая година(демек 8ми клас) се раздели класа и отидохме в различни училища. Преди седмица правих купон за стария клас и тя беше там и направо ми грабна очите(други момичета имаше ама аз все едно само нея виждах). Не спирам да мисля за нея ама сега(като не броим купона) не сме се виждали от 2 месеца(щото старата компания от стария клас се пораздели малко) и не знам да я поканя ли да излезем или няма смисъл.
ATAKa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Aide blagodarq za nasur4atelnite dumi. 6te vi obnovq za stanaloto kolkoto se moje po-skoro.![]()
Не прави всичко за този, който обичаш преди да си сигурен, че и той би направил същото.