.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Ще стане ли нещо?

Здр на всички.

Има едно момиче. С нея бях в един и същи клас 3 години ама тогава не имах такива големи впечатления от нея(нали тя си беше готина, срещахме се на купони и т.н.). Тая година(демек 8ми клас) се раздели класа и отидохме в различни училища. Преди седмица правих купон за стария клас и тя беше там и направо ми грабна очите(други момичета имаше ама аз все едно само нея виждах). Не спирам да мисля за нея ама сега(като не броим купона) не сме се виждали от 2 месеца(щото старата компания от стария клас се пораздели малко) и не знам да я поканя ли да излезем или няма смисъл.

Повече от фен
    сега когато вече сте в различни училища и компании ще ти е много по-трудно от преди ,но ако се бориш може и да излезе нещо.Обади и се,покани я някъде,виж как ще реагира и действай

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ами наистина може да е малко трудничко,но кой е казал че сърцето на едно момиче се печели лесно... вземи й телефонния номер ако го нямаш,обади й се и излезте на кафе...дано пък да се получи нещо между вас... Айде успех от мен!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен

Re: Ще стане ли нещо?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здр на всички.

Има едно момиче. С нея бях в един и същи клас 3 години ама тогава не имах такива големи впечатления от нея(нали тя си беше готина, срещахме се на купони и т.н.). Тая година(демек 8ми клас) се раздели класа и отидохме в различни училища. Преди седмица правих купон за стария клас и тя беше там и направо ми грабна очите(други момичета имаше ама аз все едно само нея виждах). Не спирам да мисля за нея ама сега(като не броим купона) не сме се виждали от 2 месеца(щото старата компания от стария клас се пораздели малко) и не знам да я поканя ли да излезем или няма смисъл.
    shtom te kefi nishto ne ti pre4i da probvash!Moje i tq da ima simpatii kum teb!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Ми ОК. Айде ще пробвам и дано да стане , щот ако не стане ще съм сдухан поне 2 седмици

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    винаги има смисъл за тфа действай..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ми ОК. Айде ще пробвам и дано да стане , щот ако не стане ще съм сдухан поне 2 седмици
    Айде успех.
    Кажи после какво е станало.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Няма смисъл, не я кани.

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Нали знаеш няма невъзможни неща!Покания на кафе...рискувай!Бори се з а нея щом я харесваш,може да стане нещо кой знае :P Успех
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Hubavo bi bilo da q pokani6 da izlezete nqkade zashtoto nito razstoqnieto nito vremeto ne mogat da popre4at na tova koeto 4uvstva6 kym neq.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Абе я отидете да ударите по едно шкембе заедно. После сичко ще се нареди, наистина!

Фен
    Град
    В Лудницата

Re: Ще стане ли нещо?

Здр на всички.

Пич ако бях на твое място щях да я поканя на кафенце и ще започна от далече да я разпитвам за момчетата и ако усетя, че е свободна може да и намекна нещо

Успех

Нищо няма да загубиш ако не пробваш! Няма какво да се двуумиш... "Който не играе, не печели!" Давай!

УСПЕХ!
    Прави каквото трябва пък да става каквото ще!

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ave bratle q dai ostro ko go misli6 kat ti e grabnala taka okoto nqma ko da mu misli6, a pak i ni6to nqma da zagubi6 samo moje da spe4eli6 ot tova kat i zvanni6 nqma zna4enie dali 6i e trudno ili ne ti si na hod "NI6TO NE GUBI6 PAK TI GO KAZVAM "
    ..impossible...
    ...is nothing...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Kakvo kato ve4e ne ste ot edin klas?Moje6 da izleze6 s neq i bez da ste na kupon ili v edno i sa6to daskalo,prosto q pokani.
    Zvanni q i q pitai dali ima jelanie da izlezete nqkade.Ako se saglasi super.Ne se pritesnqvai,ne mu misli6 tolkova mnogo.Nqma ni6to lo6o v tova da izlezete,ne vqrvam da otkaje.Kasmet
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ATAKa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Велико Търново
    Aide blagodarq za nasur4atelnite dumi. 6te vi obnovq za stanaloto kolkoto se moje po-skoro.
    Не прави всичко за този, който обичаш преди да си сигурен, че и той би направил същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си