- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кастинг...?
Здравейте, хора! Искам да ви питам, дали случайно някой знае уеб сайт или списание, където могат да се видят кастинзите за филми или пиеси, които предстоят? Благодаря предварително!
актриса ли ше стааш
тей де нз М или Ф си![]()
хехе...еми лошо ли е?Да ставам не знам, ама искам да се пробвам, пък ако ме бива - що не
![]()
Ей, тва е яко!Офф....винаги като гледам филми за обикновенни хора, които "изведнъж" изкарват късметр и стават звезди, ми иде да ревна, че не мога и аз![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
И аз искам да стана терорист ама няма кастинги...
Немам Подпис...
Желание имам много, ама нямам идея, как мога да го усъществя....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Malee iskam i az da mi dadetye malko info 6toto mn me biva v aktiorstvoto a i ne sam grozna,mn iskam i az malko info za nqkoi kastingi!
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Лесно ти е да кажеш "запишете се в някой клуб по актьорско майсторство" - мислиш, че не искам ли? Искам и преди точно това търсех, но из нета нищо не намерих и просто нямам идея къде мога да се запиша...а какво е това НАТФИЗ?Първоначално написано от exploitedteen
е, не си мисли, че тези не съм ги виждал! СЪМ...е, без 1Както и да е - мерси все пак!
Първоначално написано от fasul4e
кисни си в нета - голяма актриса/актьор ще станеш
и щом не знаеш какво е натфиз ...
[quote="fasul4e"]ААААААААААААААА мацка ти ме уби!!!Как да не знаеш какво е НАТФИЗ???????????Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
2 т. от правилника. Бан на профил