.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Moderated:Дали това момче е голямо за мен ?!

Така....значи аз съм момиче на 14 години и супер много си харесвам едно момче и то мене де,ама той е на 17!Та се чудех дали не е много голям за мен?!Иначе той се държи мн добре!Излизаме,чатим си,пишем си SMS изобщо мн е яко!Какво да правя?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

afsgvf
    Guest
    3 godini razlika ne sa nikakyw problem. wyobshte ne se pritesnqwai :}

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако си убедена в чувствата му към теб и в това че намеренията му към теб са сериозни въобще не се притеснявай.3 години не са кой знае колко голяма разлика

otpusni se i se radvai na jivota-eto kvo da pravi6

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако си убедена в чувствата му към теб и в това че намеренията му към теб са сериозни въобще не се притеснявай.3 години не са кой знае колко голяма разлика
    така си е
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    macka q gore glavata moq e na 18 az sum 14 e skoro stavam na 1 de ama to tva otdelni iskam da ti kaja 4e se obi4ame pove4e ot si4ko na sveta iskam da blagodarq na gospod i na sudbata 4e ni sre6na nadqvam i ti da izpita6 tova koeot az i sled gidni zaqedno i ti da pi6e6 taka za nego aide sriskam palci :P

3 godini ne sa razlika poznavam momichetana po 14 15 godini ihodqt s maje na po 30 tova veche e frapantnoto
    Fuck The Religion

Повече от фен
    LUBOVTA NQMA GRANICI,TAI 4E DEISTVAI,DKOATO NE SI IZPUSNALA 6ANSA,SUPEH!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

не знам защо се притесняваш...та нали се харесвате...и разликата наистина е само 3 години не е толкова фрапиращо...

Действай! Имаш всички реални шансове, затова по-добре рискувай. И поне аз съм на мнение, че в живота трябва да се опита от всичко. Успех!
    3 години въобще не са голяма разлика, стига чувствата да са взаимни. А и предполагам, че във всички случаи тои ще те разбере, щом казваш че всичко е чудесно, значи е хубав човек.
    Някъде огрява.

Град
    Bourgas
    Да,наистина няма за какво да се притесняваш.3 години не са въобще много,щом се харесвате-ми зимайте се и бъдете щастливи

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    то да ви е три години разликата си е повече от нормално какво се притесняваш,няма нищо фрапиращо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

{P}evanescence{P}
    Guest
    ami 5 godini golqma razlika li sa xixix......???:P

dobre ste si
    a kolkoto za 5te godini-zavisi.ako si na 13 i toi na 18-neeeeeeee.ako si na 15,toi na 20-ne mislq.no ako sina 18 i toi na 23-stava

Град
    в приказките.. :)
    Ооооо естествено, че не са! Я го взимай, въобще не се колебай. 3 години даже са си нормална разлика :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    dobre ste si
    a kolkoto za 5te godini-zavisi.ako si na 13 i toi na 18-neeeeeeee.ako si na 15,toi na 20-ne mislq.no ako sina 18 i toi na 23-stava
    Правилно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от roken
    3 godini ne sa razlika poznavam momichetana po 14 15 godini ihodqt s maje na po 30 tova veche e frapantnoto
    To ima veroqtnost i az da postupq kato teq momi4eta, no da vidim :P
    Ina4e 3godini sa si napulno normalni, hi4 ne se pritesnqvai, macko

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    бих допълнил - и ако ти си убедена в чувствата си в него.. тфа е достатъчно
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

{P}evanescence{P}
    Guest
    dobre de nali za lubovta nqmashe granici ..... :P
    zashto 5 godini razlika da sa nqkva pre4ka ako se obi4at.... shtoto imam priqtelka koqto e dosta po malka ot men i hodi s mom4e na 17 i tva ne im pre4i 4e imat golqma razlika v godinite daje mn se obi4at ..... :P

{P}evanescence{P}
    Guest
    dobre de nali za lubovta nqmashe granici ..... :P
    zashto 5 godini razlika da sa nqkva pre4ka ako se obi4at.... shtoto imam priqtelka koqto e dosta po malka ot men i hodi s mom4e na 17 i tva ne im pre4i 4e imat golqma razlika v godinite daje mn se obi4at ..... :P

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    perfectno...spoko

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    As imam edna priqtleka koqto e na 14 i ve4e e izlizala s 22godi6en.Zatova ne se pritesnqvai stiga da si ubedena v negovite i v tvoite 4uvstva.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си