- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite savet ili prosto mnenie ...
zdraveite taaaa moq vapros ... zna4i kak 6te postapite ako se polu4i taka 4e ste vliubeni v mom4e koeto sa6to e ludo vliubeno vav vas be izbo6to edva li ne ste edin za dryg no problema e 4e va6te sa mn protiv tva i sa stavali stra6no mn skandali zaradi nego ... mn kofti nali???obarkva6to e ... daite nqkav savet ili prosto nqkakvo mnenie
blagodarq predvaritelno .. a o6te ne6to .. mom4eto eeeeee s dosta godini po golqmo no ... kakto kazah liubovta e nalice i e dokazana dosta pati za da ima samneniq svarzani s godinite ... i taka . ako se seta o6te ne6to 6te pi6a pi6ete i vie
)
Досега не ми се е случвало нещо подобно,но все пак ако някой ден стане ,предпочитам да седна и да поговоря с родителите си,да изслушам доводите им ,да помисля дали те нямат право и ако се окаже че не са прави ще се опитам да ги убедя по вскякъв начин че грешат,ще им докажа че съм направила правилния избор и че би трябвало да се щастливи,щом и аз съм щастлива.
п.п.Нормално е вашите да се притесняват за теб,щом разликата в годините е доста голяма,защото те като всички родители се притесняват тяхното"малко" момиченце да не бъде наранено.И все пак колко години ви е разликата![]()
mi spored e men redno da pokeje6 mom4eta ot dobrata mu strana i da i obqsni6 4e tova 4e toi e po golqm ne zna4i absoliutno ni6to prosto gledai da im go ubesni6 vsqko dete znae kak da obedi roditelite postrais e aid emila uspeh![]()
амиии...тва е мн гадно щото вие си се обичате а ваще са против тва...тва наистина е гадно...но можеш да седнеш и да поговориш с тях и да видиш как мислят те и да се опиташ също да им обясниш как стои положението при теб и момчето...
Поредния случай в който на мацката и се правят лицеви упори на легло с някой от доло..и той е с много по голям...еми за тва ваще не ти дават сиурно щото си прекалила с възрастта!След като ваще са преценили че не става и е прекалено голем за тебе няма да си с него!Ясно е че се обичате ама се пак....съобразяваш се докато не ти писне и един ден не направиш ''съботаж'' с ваще и не им се опреш...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
\/прав си .. и то достаПървоначално написано от ziky
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
не че се права на голям ама съм имал такъв случай....и най интересното беше че казах на майка ми кво мися по въпроса и тя ме ислуша и така...но секи си има различни родители с различно мнение за нещата и секи иска наи доброто за детето си...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
mila az postoqnno sym skarana s mama i tatko zaradi biv6oto mi gadje,za6toto te znaqt 4e o6te go obi4am,no tova na men ne mi pre4i ...ve4e zavisi kva vi e razlikata..no tova e lubov mamka mu i kakto kaza nqkoi predi men ..govori s tqh..moje i da te razberat i te sa bili na tvoita vyzrast![]()
![]()
ySspeH
![]()
и аз имам долу горе подобен проблемнаще са мн против него но въпреки това хадим вече 6мес. с мн скандали и рев и убиди.
направо не ги понасям. той нямал пари разведени са биле ей такива а той е готов на всички зареди мен като казвам всичко говоря за каквото се сетите..дори и самоубииство. а не е манияк разбире се...
еми кофти е даже мн но и аз не знам как да се справя с говорене не става...
![]()
Mi ako naistina go obichash zaebi gi vashte... Zadaljitelno li e te da razbirat za nego?Lichno az nqmashe da se saobrazq s tqh no vse pak ti si reshavash![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Eto ti go logi4noto obqsnenie!!!Pove4e nqma kvo da se kaje...Първоначално написано от ziky
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Запали им косата с газ. Действа, определено!
Не ми пука наще какво казват важмото е аз да искам да съм с момичето, което обичам, не се предавай момиче бори се за любовта си.
Тва ме съсипа...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ама ако наистина палиш го пали с нафта или нещо с по голямо октановво число например бензин шел ви пауар
![]()
аз мисла че в OMV са по добрите бензини..Първоначално написано от ziky
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми..то някакси ще трябва да се прикрива връзката.А и възрастта е от значение според мен.А и то родителите ти няма да са ей така "против".Трябва да имаш основателна причина.
Мое мнение.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Те могат да имат причина, която смятат за основателна, а всъщност да не е такава.
Те родителите в днешно време имат изчанчено мислене
nali nqkoi me pita6e za vazrastta ni? mi az sam po4ti na 17 a toi e na 28 .. ne mislite li 4e 17 godini si e seriozna vazrast v smisal sama moga da re6avam??? ama na6te ... be ako iskate pi6ete o6te mneniq i saveti) blagodarq vi predvaritelno
Според мен едно от първите нещя,които трябва да направиш е да говориш с родителите ти и да се опиташ да им обясниш как стоят нещата. Няма да е лошо ако ги излслушаш и тях- причините им да са на това мнение.
Щом я има любовта, възрастта няма значение и дори в края на краищата родителите ти да не си променят мнението- 'за любовта няма прегради'.
Успех.![]()
П.С. Скоро ще навършиш пълнолетие и според мен ще имаш по-голяма свобода.
Сядаш и им казваш, че дори това да е най-голямата грешка в живота ти, то по-добре е да я направиш, отколкото да съжаляваш после с години, че си я пропуснал. А човек се учи от грешките си. Обещаваш да се грижиш за себе си и им заявяваш, че вярваш, че ще се справиш.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
leleeeeeee the goobye girl 4esno ti kazvam dade mi mn kuraj) naistina ti blagodarq mnogo.. vse nqkoga 6te sabera smelost za poreden pat da im kaja naistina 4e ima liubov kato liubov .. te ne iskat da me 4uqt weee
) o6te vednaj blagodarq abe na si4ki blagodarq
) i na p4elata_brumze blagodarq
)