- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЛАГОДАРЯ ВИ....
Благодаря на всички мой приятели от този форум които бяха с мене в трудните ми моменти страдаха и се радваха с мен...благодаря на тези на които им пукаше за мен благодаря че не ме помислихте за някой идиот който се има проблеми и се оплаква....благодаря ви за дадените съвети благодаря ви за всичко скъпи приятели.....аз и мойта първа любов сме отново заедно и пак сме щастливи....обичаме се и се гордея с това....още един път ви благодаря за всичко скъпи приятели...бъдете щастливи и ви пожелавам цялото щастие на света....![]()
![]()
![]()
т`ва че си боза си има и добри страни![]()
![]()
Малии мн се радвам за тебе ама мн ... зажалост на мен какви савети да ми дават никога няма да се събера с мойта любов и за тва по добре да си страдам...Мн се радвам за теб дано дълго време да сте заедно щастливи
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Извинявай,но кой ти каза,че не сме те помисили за идеот ?![]()
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Pojelavam ti si4ko nai hubavo i cqloto 6tastie da ti se stovari na glavata kato kamaz (kamion) dano i ti se subere6 s rosen4o![]()
честито пич.. а сега е мой ред да ми чистите щото си имам аверкаПървоначално написано от ziky
..
Първоначално написано от Анонимко
Epa 4estito i nali znae6 si4ko nai nai nai nai![]()
благодаря ти ама ние с Росен сме разделени цели 5 месеца няма никав шанс да ме пожелае пак...той сам го каза,че каквото и да направя никога няма да сме заедноПървоначално написано от ziky
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
emi zna4i si napravila ne6to za koeto toi da ne te iska nemoje e taka bezpri4inno da te zareje i da ne iska da ste zaedno....napravi ne6to neznam kakvo bori se dokaji mu 4e obezatelno i na sqka cena iska6 da si s nego napravi taka 4e da sujalqva 4e ste skusali!Dokaji mu 4e si razli4na ot drugite i 4e moje6 da obi4a6 taka kakto nikoq i moje6 da mu dade6 tova koeto druga nemoje![]()
Форума е за това- да си помагаме.Първоначално написано от ziky
![]()
путко освен честито нищо повече.. ти си печено лапе И ГО ЗАСЛУЖАВАШ.. евала..Първоначално написано от ziky
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ау е*а*и мазната тема![]()
Код:мой приятели от този форум които бяха с мене![]()
Преиграваш!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Не съм била до теб в трудните ти моменти...не знам защо не съм попадала на твои темиНо наистина се радвам.Да ви е честито. В днешно време все по-малко са хората, които могат да кажат, че са шастливи!
Стискам ти палци да останеш винаги сред тях!![]()
![]()
Hoy volv
Браво на тебе.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ами не съм направила нищо,което да не ме иска...Не знам ама мн вярва на приятелите си,които на всичкото отгоре са лудо влубени в мен...ами не но всичко направи да си го върна...нямам сили,може би на пролет ще изляза с него на кафе,до тогава трябва да си е намерил гаджеПървоначално написано от ziky
Ако ме иска той ще ме потърси,мн неща опитах... не иска ниаккво гадже...надявам се след време да ме пожелае пак,но се съмнявам да поиска да е гадже с такава грозна като мен
![]()
zaebi toq rozen..iboorgork e tuka :P
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
Mn se radvam za tebe.Nai ve4e,zashtoto malko hora mogat da se syberat obratno s pyrvata si liubov blagodarenie na teenproblem.![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Що са да не ме гониш....Първоначално написано от dark soul
![]()
Първоначално написано от [CSKA
Мерси путко....![]()
Стига си се унижавала че си грозна бе!!!!Я ми прати пик да те видя...и след като тоя росен слуша другите,те може да му кажат че си бременна от него пак ли ше повярва????Е тука пращай снимките kan4@abv.bg е ако желаеш де
!Може даже да посетиш нещо което аз съм направил като цъкнеш тук!Има и радио....
![]()