.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Dilqn4eto
    Guest

Vednaga li zapo4vate?

kogato legnete s mom4eto/momi4eto vednaga li zapo4vate da pravite sex ili predi tova ne6to drugo se pregra6tate tova onova?za6toto s moq priqtel legna li i toi vednaga si go nabutva...

macka poznato mi e..imah edno takova gadje no tova e lo6a stapka...sas sega6noto mi gadje ne po4vame vednaga az se zaka4am pravq mu sv,toi me gu6ka celuva i t.n. i posle ve4e kato re6ime po4vame da se ....za6oto da po4ne6 vednaga da pravi6 sex ne e mn prepora4itelno...ne e taka 4uvstveno i krasivo..kakto naprimer ako mom4eto ti obarne vnimanie i ti mu obarne6... :P :P :P
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

mi ne po4vam vednaga , a i spored men ne e redno. Deto se vika - gubi se polovinata

аз не съм никакъв критерий в тая работа,но ми се струва,че трябва да има малко любовна игра преди тва

Фен
    Град
    Сексът и Градът

Re: Vednaga li zapo4vate?

Цитирай Първоначално написано от Dilqn4eto
    kogato legnete s mom4eto/momi4eto vednaga li zapo4vate da pravite sex ili predi tova ne6to drugo se pregra6tate tova onova?za6toto s moq priqtel legna li i toi vednaga si go nabutva...

Ami da de
    vapreki 4e ne bi bilo zle da ima dalgo cuuuuuuni-gunnniii :P

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ne v nikakuv slu4ai vednaga az obi4am da go karam da me iska mnogo i da me moli i da ima igra ne6to i togava to stava spontanno moje bi ot samo sebe si i dvama ta znaem koga 6e bude ve4e vutre i taka

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Зависи,ако сме много възбудени ... любовната игра отива на вятъра.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

първо гледаме новините по КАНАЛ1.. после панорама.. и после късните новини..

Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

mnoo qsno 4e nqma da po4na vednaga oba4e si zavisi ako se vrashtam ot disko i mi e bilo super i sa sam s mackata na pat za vkashti i sme pinali moje i da zapo4na vednaga ama ina4e igri4ka neshto ala bala draznene ..posle malko zaka4ki i to si doide ....ot samo se besi

mmm tva e gadno,mi nie vinagi si imahme malko "uvertiura"...ma ne mnogo

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    е това е доооста тъпо
    как така направо почвате?!
    трябва да има първо любовна игра,то иначе е некво .. гадно и тъпо
    трябва да се възбудите ала-бала.. не става иначе
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

q da ne ste pravili sex 1-2 sedmici i shte vidim tazi lubovna igra dali shte trae poveche ot 5 min ..mnogo si zavisi ot situaciqta ama poprincip hubavite neshta bavno stavat a puk nai hubavite oshte po bavno tyi 4e "predqstieto" si e 4ast ot cqlata rabota
    Всичко, което човек трябва да направи, е да приеме невъзможното, да се справи без необходимото и да изтърпи нетърпимото.

Повече от фен
    Тва го правят хора които хал хабер си нямат кактво е това истински разтърсващ секс. Аз абсолютно всеки път започвам с подгряване не за друго ами понеже знам че като дразня жената и отлагам същественото тя пощурява и почва да я сърби пичката яко ... ама аз не давам докато не почне да ми се моли да и го вкарам. Това и носи много по голямо удоволствие после и това ми гарантира че на сутринта ще ми е направила закуска .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

az li4no ne moga bez lubovna igra!tq mi dostavq adski golqmo udovolstvie!i neq nie nikoga ne q propuskame

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    първо гледаме новините по КАНАЛ1.. после панорама.. и после късните новини..

Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    е ок значи новините по бтв.. базикам са бе.. много ясно че винаги има любовна игра(освен ако не съм на курва защото там времето е скъпо)..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Дам и аз загрявам ютията.99% има любовна игра и някаква прелюдия.Но когато е за набързо за да си начешам крастата направо чушката в бобеца.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Е извинявай за това дето ще кажа,ама твоя приятел е голям простак!Ти да не би да имаш копче засекс и като той поиска и да си готова!Нали тябва да се получи овлажняване!
    Играта и ласките са задължителна част!

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Без тях не е яко

Мега фен
    Без лизане не е толкова як секса...с моя първо се възбуждаме(макар че той винаги е готов)...възбужда мен. Рядко е дълга любовната игра, но не се оплаквам.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    хм...странно
    как така започвате веднага?
    аз ако легна и веднага се мине към действие няма да изпитам никво удоволствие...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Е извинявай за това дето ще кажа,ама твоя приятел е голям простак!Ти да не би да имаш копче засекс и като той поиска и да си готова!Нали тябва да се получи овлажняване!
    Това ако е до мен ......да наистина съм простак абсолютен.Ако решите да го направите в някоя тоалетна на заведение я се замисли колко ще се лижете или ще го направите набързо.Жената е мокра само като я погледна,но иначе има много копчета за секс някой път искам да ги натисна всичките за да разбера какво ще стане.Ох горкия аз.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си