- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- iskam da sam nepukist
mn sam zle nqkav vse se pritesnqvam a uj iskam da sam loshoto momche .. tvurde mnogo mi puka za ABSOLIUTNO NISHTO
iskam da sam takav nepukist a ne stava.. nqkakav savet
aaaaa dobre do6al v kluba,mi nepukis se stava kato ve4e naistina ti pisne si4ki da ti se ka4vat na glavata i to4no v edin opredelen moment ti idva v pove4e da se saobrazqva6 sas si4ki i da si im iztrivalka.za tova nqma recepta,prosto malko po malko trqbva da go preodolee6.
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Първоначално написано от exploitedteen
I az iskam,ama ne moga...kvo da pravq?!Moje bi edinstveno mnogoto razo4arovaniq,koito mi predstoqt,6te me napravqt po-silna i po-ravnodu6na.Me4taq si da kontroliram 4uvstvata si i da ne mi e gadno...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
аз пък се хващам на бас че не искаш това!! Замисли се, ако не беше така чувствителна (както ти така и госта с темата) нямаше да си ти...нямаше да възприемаш и усещаш света по начина по който го правиш сега... Това че ви пука, че се притеснявате, че имате чувства..това говои че просто имате души, а знаете ли колко малко хора в този свят имат?!? Цаката е не да се променяте а да извлечете полза от всичко това... Така мисля аз и не ви задължвама да се съгласявате!Първоначално написано от sherry
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ne ti i trqbva...vqrvai mi......az predi bqh ei taka kyt tebe....samoche s vremeto nz tochno ot kvo,pyrvo sama si nalojih che ne trqbva da mi puka tolkoz i moje bi zaredi si4ko det mi se sluchva.....prosto sq sptrq da mipukana momenti se radvam,no v drugi mi (v pove4eto)mi e adski gadno,tva e eitaka da nqmash nikvo useshtane det kaza gia napravo da nqmash dusha,e az ne moga da kaja che sym absoluten nepukist de....ama na tam sym tygnala malko mi ostava.
Ostavi tva si jelanie i bydi takyv kykyvto si-da si nepukist ne e hubavo,nikak daje....dobre e no v opredeleni momenti,koito obache ne sa tolkova mnogo,kolkoto si mislish
![]()
Преди време ми пукаше за сичко... за най- малкото.. Ся тая годината , когато завърших 7ми клас от нищо не ми пука.Ако авторът на тази тема иска да не му пука за нищо ( ако искаш да праиш глупости треа да се стегнеш и да не мислиш кви ша са последствията).Например в моя клас сме 3-4 дет сме непукисти.
Един път идва гаджето(11 клас) на едно момиче от моя клас и се отваря на 1 приятел.Вече бута го , пада. Тоя се изправя засилва се и го бута на 10 метра от него и ония единайсет класника се насра![]()
.Аз щеше да се насера от смях , обаче ей така се праи.
annihilator - ПРЕСТАНИ да "изкарваш" стари теми..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Слагаш по една ма*на на всички и си гледаш кефа...това е началото...
Стара тема.
annihilator, това да ти бъдат последните 2 изровени теми.