- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с коя?
Hahahaa i az jalko, 4e ne e lesbiika :[[ Ama za mom4e s Chad Michael Murray :]Първоначално написано от Lake_bodom
Абе вие нямате ли си гаджета, че така се размечтахте
А си е*ете това, което имате, а не фантазирайте за това, което не може да имате
С две думи: Слезте на Земята.
Хахах забавно!Но наистина е по-важно кой иска с теб,а не ти с кой мечтаеш!С кой искам,ами с гаджето ми,той за сега не е известна личност,но никога нищо не се знае!
![]()
А от известните личности ми допада Пол Уокър("Бързи и яростни"),но за секс ще трябва доста да се потруди!![]()
![]()
Не си лягам така лесно,трябва да имам чувства,иначе не мога
![]()
по принцип не бих отказала една нощ с Вин Дизел...ама човека с който искам да правя секс в момента е само и единствено гаджето ми![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
i az bih kazala s gadjeto mi no temata e za izvestna li4nost-za tova ne bih otkazala s David Beckam ili Viktor Valdes!i Raqn ot oc!
na tas macka i az nebih otkazala xaxaxaxxaПървоначално написано от xaxo_xixi
Brandon Lee.
Сашето Laiho![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
nikoq - ne si padam po silikon, plastichni operacii i t.n.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
i az sum na tfa mnenie....ne bix si zamenila priqtelq s nqkoq "znamenitost"obi4am si go mnogo i toi mi e dostata4enmislq 4e i toi e na tova mnenie..... :P :P :P :P
![]()
![]()
:P :P :P :P
andjelina jollie 4e q praim da prikleka ot kef![]()
jenna jamesontaq ako q fana 3 dni nqq q ostavq :P posle 6a ima muskulna treska na guza;P taka 6a i go nabi4aaaa, 4e 4ak tarluka mi 6a padne !!!!!
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
Много, АМА МНОГО съм навит на Джъстин Бърфийлд. Невероятен сладур.![]()
Да ви каже,чесно и пари да ми дават няма да преспя с никоя звезда...единственият човек,с който искам да правя секс,да го целувам,да си го гушкам...е единствено бившето ми гадже...за мен той е единствен и неповторим![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ne si zamenqm priqtelkata s nikoq ot zvezdite tq e THE BEST za men nqma ravna
Такива като тебе са късметлии.Първоначално написано от the_green_man
По темата: бих го направил с Шанън Елизабет.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."