- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomaga li iznevqrata
mnogo hora sa na mnenie 4e edna iznevqra moje da zazdravi vruzkata,iskam da razbera va6to mnenie,a i koito ima opit da spodeli[/list][/url]
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
ne,v smisul ako vruzkata e v kriza ne6tata ne vurvqt,ako izneveri6 mn 4esto vijda6 kolko e po razli4no s blizuk 4ovek i osuznava6 4e naistina go obi4a6 ili ne se polu4ava taka,awwe ne6to ot sorta)
абсурд...ще се загуби доверието и няма да е същото
Колкото сярната киселина е полезна за човешкия организъм толкова и изневярата е полезна за една връзка.
Кажете ми как да не се съгласяПървоначално написано от xaxo_xixi
da,stiga da e bez 4uvstva![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Polezna e mnogo otnositelno ... lichno pri men pomogna v smisal 4e go nakara da se osuznae ...no poveche pomogna na men otkolkoto na nego ..vse pak 4ovek se u4i ot greshkite si no ne smqtam 4e ei taka za sporta da si izneverqvash e neshto koeto doprinasq za otnosheniqta v edna dvoika
Всичко, което човек трябва да направи, е да приеме невъзможното, да се справи без необходимото и да изтърпи нетърпимото.
Първоначално написано от Девствен на 19
твърдо "Нйе" на нашенски !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Tvurde otnositelno e.Zavisi purvo ot horata,a hora razli4nii vtoro ot etapa na vruzkata i ot etapa na otno6enie na dvoikata edin kum drug,kakto i otno6enieto na dvamata kum vruzkata im.
Аве ти добре ли си?!Ако приятеля ми изневери независимо дали е любовта на живота ми или не ще го зарежа,баси гадното да знаеш,че е бил с друга и като един път изневери може да се повтори и потрети.Изневярата е ужасно нещо!Губиш доверие в човека до теб,почваш да се питаш дали ся не е с друга,дали не прави секс с друга като не сте заедно...Абе Никаква Изневяра...само до проблеми води!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
абсолютно agreeПървоначално написано от ^^kotenceto^^
Otmu6tenieto ne vru6ta zagubenoto
I kakvo i ti kato mu otmusti6,vajnotot e 4e toi prav te e predal,za kakvot i ti ako go obi4a6,da mu posledva6 jalkia primer...niama smisul,spored men
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi...az li4no mnogo obi4am gadjeto si! No ne moga da ne kaja 4e primerno me kefi nqkoe drugo mom4e...i da ne si pome4taq...izneverqvam na gadjeto si samo v suni6tatano sum se zamislqla...dali nqma da mi e got s 2 mom4eta...ama samo 6te opleskam rabotata...i 6te ostana na suho....ama sega edno mom4e mi predlaga da sme lubovnici...sno6ti provedohme edin dulug razgovor po telefona i si govorihme samo nqkvi mursotiiki i tova ot 11 chasa do 12 (prez no6ta) tova ne e iznevqra nali?
az taka si govorq poprincip s priateli!
Много ясно,че не може да я заздрави,най-много да я развали.
mnogo dobre go kaza! napalno sam saglasna s tebiПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Понякога би могла да помогне,зависи все пак от конкретната ситуациа,но в повечето случаи НЕ!!!Особено,ако връзката е сериозна съм твърдо против изневярата...Веднъж съм го правила макар и да не е било кой знае какво прегрешение...Но осъзнавам,че не беше честно спрямо никой от двамата...![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
spored men ne e taka daje ot iznevqrata se razvlq vruskata za6toto 6tom si izneveril na 4oveka zna4i ne durji6 na nego![]()
За мен поне изневярата е със разрушително действие,не със съградително,особено за една връзка.Щом веднъж изневериш,дори партньотът ти да се прави че ти е простил,той винаги ще е нащрек,ще е обвзет от съмнения,ще се пита дали пак няма да го направиш...Щом човека с който си не ти дава всичко от което се нуждаеш и търсиш щастието си навън,значи просто няма смисъл да си него...
Според мен не я заздравя, но все пак ако става въпрос за хора, женени от години, нещата стоят различно. А от изневярата много боли, затова може би е по-добре понякога да остане в тайна, стига да е възможно. Но това е сложен въпрос.
А за това, че ако ти изневерят, веднага ще зарежеш човека - това е прибързано. Но пак си зависи от изневярата. Ако съм с някой от скоро, директно го разкарвам при такова нещо, ако обаче нещата са сериозни, може и да простя. Никой не е съвършен в крайна сметка. Има една приказка - "Ако се случи веднъж, не е задължително да се повтори. Но ако се повтори, със сигурност ще се потрети." Така че ако не е нагло и често повтарящо се, всичко може да се прости. Не бъдете толкова безпощадни, всеки прави грешки.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
в никакъв случай не помага
Как да се е**ш с някоя друга ше ти помогне на връзката?
оОбаче аз не си падам по сериозни връзки и не ми пречи особено
Какви са тези глупости? На никого не му е приятно да му изневеряват! Как ще помага тогава изневярата?! Ако наистина обичаш някого, то през ум не би ти минало да си с друг/а!
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!