- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomaga li iznevqrata
Тъй сега мене ми е все тая дали ще ми изневеряват или не.Давам пълна свобода на действие.
Но пък когато аз съм го правил и те са разбирали по някакъв начин веднага се е стигало най-малкото до разпит и цупене 5 века - или просто съм им казвал збогом ако ми прикипи от врявата.
И на въпроса определено неможе да я заздрави а само да я разклати докато се разпадне.
За стига да не е с чуства
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Не ..аз лично мн зле ще се чувствам ако ми изневерят,но ще си простя на гаджето,защото го обичам.Но само на него.Ако имах не толкова сериозна връзка,щах да му бия дуспата..![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
do tuk sym syglasen 4e vednaj kato sa ti izneverili 6te si na6trek i 6te se sumnqva6 za vsi4ko i 4e 6te pita6 zatova nared li e vsi4ko, ima li drug. no sys vsi4ki ostanali mneniq - na nqkoi 6te vi kaja da ne izkazvate mneniq v slu4ai 4e ne ste obi4ali nqkoi istinski i toi da vi e izneveril. to4no tuk v teenproblem.net v na4aloto kato otvarq6 stranicata ima edni statiiki, deto sa naistina dosta polezni (otnosno iznevqrata i ne samo). a iznevqrata - ako e vendyj i ako e ne6to obiknoveno, bez 4uvstva ili ne6to ot roda - ako misli6 trezvo predi da otreje6 priqtelkata si/priqtelq si e tvurde vuzmojno da zazdravi vruzkata. to4no togava osyznava6 gre6kata si i 4uvstvata si kym dadeniq 4ovek. i go iska6 vse po silno. a gre6ki vse pak stavat. i trqbva da se nau4im da pro6tavame. vryzka bez pro6ka - ne e nito vryzka nito obi4.Първоначално написано от LP_girl_14
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Izneverqvala sam i s tova samo sam nakarala choveka do men da strada...Za koeto mnogo sajalqvam
Tova da izneverish i drugiq da razbere oznachava da se zagubi doverieto,da ima sumati skandali obshto vzeto nqkakaf ad..
s edna duma da razrushi neshto gradeno s mnogo usiliq i jertvi i t.n.
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
samo SLABITE hora go pravqt tova![]()
na prikazki vseki e silen !
Зависи за кое трябва да помогне изневярата...
- за да скъсаш с някого - винаги помага!
- за да запазиш или освежиш някоя връзка-не!
Ако изневерявате го правете дискретно. Не е нужно целият свят да знае за това, нали така...?!
Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
в една невинна,чуствена душа,
да отнемеш красотата от живота,
на една самотница в ноща.
И щом слънцето залезе
и луната озари ноща,
глътка въздyх ще поемеш
и ще тръгнеш сам сама.
amii spored men ne kazvala sam go 67385345625 pyti vsichko proshtavam iznevqra nikoga i silno se nadqvam da ne mi se sluchi...
http://dvariysky.com/kirokura/index.php ne vinagi
Spored men nqma smisal da se izneverqva ako obi4a6 4oveka do sebe si.az li4no nebih prostila iznevqra za men tva zna4i 4e ako mi izneverqt zna4i nedarjat na men i 6tom e stanalo vednyj 6te se povtori potreti i t.n...I ako moq mi izneveri nebih mu prostila za ni6to na sveta dori da go obi4am do bolka.![]()
Lubovta e 4uvstvoto koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvoto koeto nikoga dosega ne si 4uvstval..
Изневярата по някой път е средство да задоволи това у нас което партньора ни не ни е дал!Попринцип съм твърдо простив изневярата!
ne!!!!!!!!!!!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
kategorichno protiv iznevqrata sam! kogato obichash nqkogo, ti si samo s nego i pak s nego..nishto ne moje da opravdae tova che si mu izneveril, dori i da imate nqkvi problemi i tem podobni. Edna iznevqra nqma da zazdravi vrazkata, a shte q provali okonchatelno![]()
![]()
P.S. e, drug e vaprosa ako ima6 nqkva takava vrazka deto..da kajem ne i otdavash golqmo znachenietogava nqma nishto losho leko da krivnesh ot pytechakata :P :P samo nali gadjeto ti da ne razbere 4e moje da se okaje che darji na tebe :P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ami poprincip edna iznevqra moje da napravi dve ne6ta-ili da te nakara da osuznae6,4e ve4e ne iska6 sega6niq si priqtel/priqtelka ili da ti dokaje 4e samo s nego/neq ti e nai-hubavo. No poprincip iznevqrata sama po sebe si govori za tova, 4e ne6to v vruzkata kuca.E osven ako ne si nqkoq kurvi4ka ili kurvar i tova da ti e navik(da izneverqva6). A iskam da dobulnq,4e moje iznevqrata da e prosto gre6ka.Da si bil(a) na kupon ili u nqkoi priqtel(ka) i prosto da si go napravil(a) bez da misli6 i da ne zna4i ni6to.Vsi4ko e spored situaciqta.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Спец мнение, хехе:
Изневярвата може да ти помогне да осъзнаеш собствените си чувства, вярно е, че внася малко разнообразие, ако живота ти е омръзнал, но определено не влияе добре на връзката. Самс е разколебаваш многоо. Това едно и второ - губи се доверието. Дори и другия да не знае, ти сам започваш да му губиш доверие, сравнявайки го със себе си. Не бива да се изневерява, търсете други начини да вънесете разнообразие и да осъзнаете чувствата си, ако искате да запазите връзката си. ТЯ НЯМА ДА Я ЗАЗДРАВИ!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми при мене помогна!Моята връзка е една от малкото в които изневярата помогнаПървоначално написано от SneJna_
![]()
BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!