.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Kak da napravia taka, che da go spechelia?

Zdraveite na vsichki. Vijdam che tuk pomagate na vseki i zatova reshih da se posuvetvam s vas.
    Znachi imam simpatii kum edno momche, koeto e po-goliamo ot men s moje bi 4-5 god. Vsushtnost toi e edin ot menidjurite na rabota. Mnogo e simpatichen. Ta toi govori i se buzika s edni momicheta(rabotiat na sushtoto miasto kakto az) koito izobshto ne sa mi simpatichni. Te sa pulni licemerki i sum sigurna che govoriat loshi neshta zad gurba mi i pred nego predpolagam. Vuprosut mi e kak da go spechelia? Kak da mu pokaja che te ne sa neshto osobenno- ne kazvam che az sum neshto poveche ot tiah. Ne go iskam kato gadje, a prosto iskam da mu spechelia simpatiite? Toi vijda che sum rabotliva, vursha vsichko kakto triabva. Kogato me nakara da svursha neshto, go svurshvam-poniakoga mi pomaga, dobur e. Take chaka suveti za tova kak da spechelia simpatiite.
    P.S Na 17 sum i jiveia v USA-vsichkite za koito govorh sa amerikanci

Голям фен
    Ami dryj se po otpusnato i priqtelski , pokani go nqkoi pyt da izlezete , obqsni mu 4e mnogo go haresvash kato chovek ..

Повече от фен
    Моля ти се не се сваляй на шефа ти . Няма по курвенски начин да изкараш някой друг лев .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Kak da napravia taka, che da go spechelia?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite na vsichki. Vijdam che tuk pomagate na vseki i zatova reshih da se posuvetvam s vas.
    Znachi imam simpatii kum edno momche, koeto e po-goliamo ot men s moje bi 4-5 god. Vsushtnost toi e edin ot menidjurite na rabota. Mnogo e simpatichen. Ta toi govori i se buzika s edni momicheta(rabotiat na sushtoto miasto kakto az) koito izobshto ne sa mi simpatichni. Te sa pulni licemerki i sum sigurna che govoriat loshi neshta zad gurba mi i pred nego predpolagam. Vuprosut mi e kak da go spechelia? Kak da mu pokaja che te ne sa neshto osobenno- ne kazvam che az sum neshto poveche ot tiah. Ne go iskam kato gadje, a prosto iskam da mu spechelia simpatiite? Toi vijda che sum rabotliva, vursha vsichko kakto triabva. Kogato me nakara da svursha neshto, go svurshvam-poniakoga mi pomaga, dobur e. Take chaka suveti za tova kak da spechelia simpatiite.
    P.S Na 17 sum i jiveia v USA-vsichkite za koito govorh sa amerikanci
    абе я остая шефа и са фани с някой от онез дет са возят отзаде на болкучийските камиони.. сладури
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Няма правилна формула,с която да накараш някой да те заобича или хареса.За тва се сближи с него,покани на някаде да излезете,покажи му каква си в реалност...станете приятели :P Успех
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Obqsni mu simpatiite si.Otpusni se i ne se pravi na myl4alivata robinq.Zagovori go posmeite se i moje da nbamwerite ob6ti temi koito pyk syotvetno da obsydite na kafe.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си