.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

iskam da pravq sviri na gajeto si

iskam da duham na avera si no toi vse mi kazva 4e ne s1m bila dobra...tova mnogo me naranqva,molq vi za s1vet iskam da go napravq 6tastliv i s16tevremenno da si dostavq li4no udovolstvie...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Стига с тия простотии бе.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

da ta e*a v kurvata

Guest

Re: iskam da pravq sviri na gajeto si

Цитирай Първоначално написано от nikoletata
    Цитирай Първоначално написано от instinktivnata
    iskam da duham na avera si no toi vse mi kazva 4e ne s1m bila dobra...tova mnogo me naranqva,molq vi za s1vet iskam da go napravq 6tastliv i s16tevremenno da si dostavq li4no udovolstvie...
    Това беше най-тъпото нещо което съм чувала през живота си!
    Обожавам изказванията от типа "Аз съм на 15 и се мисля за изключително умна и съм невероятна и ооооо трябва да направя умно мнение". Визирам николетата, да не си помислите, че някой друг...

ami nz pove4e trenirovki...dosega ne e imalo mom4e koeto da mi kaje 4e ne moga da duham vsi4kite sa bili dovolni..za tva ne moga da ti pomogna...trenirai....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Guest
    незнам ,но като сезамисла има друг проблем,а не ти,защото никое нормално момче няма да ти каже не духаш добре,дори да е така........човек ,който обича няма да те нарани така.Може проблема да е в него,случайно да не се погнусиш от него или нещо такова

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    незнам ,но като сезамисла има друг проблем,а не ти,защото никое нормално момче няма да ти каже не духаш добре,дори да е така........човек ,който обича няма да те нарани така.Може проблема да е в него,случайно да не се погнусиш от него или нещо такова
    добре казано и напълно се съгласявам

Град
    Debeletz
    mislq, 4e za nikoi ot foruma ne ostana taina, 4e dj_tigrica se 4uka ot 13 godishna
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Цитирай Първоначално написано от iboorgork
    mislq, 4e za nikoi ot foruma ne ostana taina, 4e dj_tigrica se 4uka ot 13 godishna
    всеки сам избира пътя в живота си.......

vij tva ne e va6a rabota...jivota si e moi...qvno togava e trqbvalo da se 4ukam i sam go napravila...maika mi ne me e sadila..pak ti li...tai 4e ako moje da ne se me6a6 v jivota na drugite..za6oto mi pisna nqkoi ot foruma vse da se zaqjda s nqkoi koito ne poznava..a ako ima6 problem ili si go razre6i nqkak ili prosto ne navlizai tam...imai malko RESPECT a ako nqma6 se nau4i...mn e polezno...zapo4ni da misli6 kato golqm..tva e mn polezno...
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

съгласен съм с тигрицата...много е тъпо големи хора да се бъркат в живота на другите

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    съгласен съм с тигрицата...много е тъпо големи хора да се бъркат в живота на другите

blagodarq za podkrepata...kefi6 me kak misli6....mislq 4e ve4e stana tapo da se celime s laina kakto kazvat nqkoi hora....trqbva da se darjim kato golemi a ne da kazvame na nqkoi kakav e bez da gom poznavame...ili pak na tezi koito sa se ebali ili kakvotoi da sa pravili kamoli pak da im se me6ame v jivota...trqbva da se otnasqme s RESPECT kam vsi4ko...za tva 4e prestanete da me obsajdate i ne samo mene....tapo e prosto..a ne 4e az vi obra6am vnimanie..bih se zasegnala ako semeistvoto mi,gadjeto mi ili priqtelite mi mi kajat ne6o obidno za6oto 6e znam 4e e taka za6otot me poznavat ama nqkvi koito ne me poznavat da me kritikuvat-prosto zabravi....

Guest
    xaxaxax 4e tva koga go e napravila voopshte ne ti vliza v rabotata jivota si e nein vseki ima pravo na li4en izbor ;p mislq 4e ne si 4oveka koito da q kritikuva i tva koeto kaza beshe atski typo!! :}

{P}evanescence{P}
    Guest
    napylno sam saglasna ;]

Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    napylno sam saglasna ;]

blagodarq za podkrepata...radvam se 4e ima hora koito ne se darjat detinski i ne se me6at v li4niq jivot na horata...evala na vsi4ki koito sa osaznali 4e ne trqbva da se psuvame postoqnno v tozi forum a 4e tva e forum da si pomognem edin na drug....

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    napylno sam saglasna ;]
    blagodarq za podkrepata...radvam se 4e ima hora koito ne se darjat detinski i ne se me6at v li4niq jivot na horata...evala na vsi4ki koito sa osaznali 4e ne trqbva da se psuvame postoqnno v tozi forum a 4e tva e forum da si pomognem edin na drug....
    1во - и аз мразя някой да се меша в личния за живот на другите. Супер Тъпо е ( не може да се каже, че е детско държание) не е много приятно.
    2ро - също много мразя някой да пита нещо и всички да започнат да Флудят в темата на човека ( Ако различавате какво е спам и какво е флууд).
    3то по темата - мацко не се притеснявай ще се справиш отлично само леко със зъбките и пускай езичето в атака .

Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    napylno sam saglasna ;]
    1во - и аз мразя някой да се меша в личния за живот на другите. Супер Тъпо е ( не може да се каже, че е детско държание) не е много приятно.
    2ро - също много мразя някой да пита нещо и всички да започнат да Флудят в темата на човека ( Ако различавате какво е спам и какво е флууд).
    3то по темата - мацко не се притеснявай ще се справиш отлично само леко със зъбките и пускай езичето в атака .

tva estestveno 4e go drazni vseki..ama nali se se6a6 4e nqkoi iskat da se pravqt na tarikata a vsa6nost sa edno golqmo ni6o...tai 4e...nadqvam se da nqmo pove4e takiva izcepki...a za temata s teb sam saglasna leko sas zabkite i davai s usta i ezi4e...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    abe zle si...Prestanete s teq tupi temi

blagodarq na vsi4ki!!!

i vse pak daite mi s1vet pls ne se karaite a mii kajete ko da praq i kak da go praq za da mu haresa... PLS

ami vnimavai sas zabkite..dviji ezi4eto hvani go zaa...no vnimatelno i nejno....ustata sa6o ne q zabravqi...i taka... :P :P :P :P

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ела се научи при мене и после отивай при него ве !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София

Re: blagodarq na vsi4ki!!!

i vse pak daite mi s1vet pls ne se karaite a mii kajete ko da praq i kak da go praq za da mu haresa... PLS
    abe ti misli6 li 4e ti vqrvame kato si napisala 4e gadjetoti ti e kazalo 4e ne go kefi kak mu duha6...Ako verno e tolkova prost da ti go kaje vij v statiite v saita.Ili potursi...6toto ima takiva temi
    aide uspeh

:) :) :)

blagodarq ti za s1veta DJ_tigrica i na teb lina 15
    6te pogovorq s nego p1k ako pak mi kaje 4e ne mu haresva 6tye teglq 4ertata...

Re: :) :) :)

blagodarq ti za s1veta DJ_tigrica i na teb lina 15
    6te pogovorq s nego p1k ako pak mi kaje 4e ne mu haresva 6tye teglq 4ertata...

ako ne znae6 li za6o ne go popita6 kak po to4no mu haresva bavno barzom li...celiq ili samo glavi4kata...i taka..tva sa6o e varqnt za re6enie na problema...pomisli

Боже ако се чувстваш наранена от това което ти е казал.Представи си ако ти каже че си дърво в леглото.Имам чувството че ще испаднеш в депресия и ще си клъцнеш вените.По полека никой не се е родил научен.
    Или си тренираи с него или тренирай с някакъв плод или зененчук.Или просто го питай как му харесва.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си