- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да пушите ?!
Emi v kraina smetka tova naistina e v1pros na li4en izbor i ne moje6 ds kazva6 4e vsi4ki pu6at zaradi gazariqta na nqkoi prosto im e qko..p1k tebe kato ne te kefi ne pu6i i ne hodi tam k1deto ima cigari 6tom ti pre4at![]()
Emi v kraina smetka tova naistina e v1pros na li4en izbor i ne moje6 ds kazva6 4e vsi4ki pu6at zaradi gazariqta na nqkoi prosto im e qko..p1k tebe kato ne te kefi ne pu6i i ne hodi tam k1deto ima cigari 6tom ti pre4at![]()
не е точно така хората,който са около пушача поемат около 30% от вредните вещества,които поема тойПървоначално написано от Sugar_metalka
11 tochka deaktiven profil.
awe pich...fani se grumni a ? tva koy moje i koy nemoje da spre cigarite e do volq. pushil sum po 1 kutiq..pushil sum po 2 kutii pushil sum i po 1 cigara na den.Sq pusha shtoto mi e kef da pusha.Predstavi si pray mi kef sutrin s kafeto da zapala ena cigara.Nqkoy kaza che f kenefa mu mirishelo na cigari i nemoel se nakefi na mirizmata na sobstvenoto si gomno. Priqtel kat flezna f nqkoy kenef predpochitam da mi mirishe na cigari vmesto na layna! Oshte poveche s cigara dokato pravish napuni...svurshvash po burzo![]()
. Tep ti prechilo. mi sry ama f zavedeniqta uj si ima masi za pushachi i ne pushachi. F zavedeniqta deto nqma takiva havi sa s takuf kapacitet an pestata f koito ne e zaduljitelno da ima.
бе и аз виках така ей..
верно е,почнах от газария..да се прая
на интересна ама ся наистина кат нямам цигари
и откачам..побърквам се и само ям..
ама пак не помага..не мога просто
изсмей ми се ф лицето давай..ама тфа е положението
и аз ги мразя..ненавиждам ги теа дроги..ама нали знаете..
Пиенето е Гадно, пушенето е Вредно,ама да умреш здрав
е смешно!
trqbva da ima tolerantnost kam pu6a4ite, za6toto spiraneto naistina ne e lesno, v pove4eto slu4ai nevazmojno, puk i...li4en izbor. no ot druga strana trqbva da se za4itat i nepu6a4ite, kato se napravqt kafeneta za pu6a4i i nepu6a4i.
Аз не мога да пуша.
tiq trevi,cigari i narkotici sa nai-gadnite ne6ta koito mn hora taka i deca gi pu6at i priemat.mn moi priqteli pu6at koeto mnogo me qdosva,no kolkoto i da se qdosvam te ne me slu6at.tova e nai-dalgata prisada na 4ovek za umirane.ama koi da te slu6a![]()
![]()
Naistina zigarite sa mnogo gadno ne6to.Samo,4e kvo gi interesuva drugite.Vseki![]()
go pravi zaradi guzariqta ei tva e.Naistina e mnogo sme6no edin tiin na 14-15g. da kaje,4e e pristrasten,4e ne moje da gi spre.Tova e idiot6tina.Ako e taka oba4e ne go vijdam sled 10-20 godini.
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Супер яко да си пушиш сам цигара след цигара на спокоиствие, да гледаш как излиза дима от цигарата, да запалиш като те издразни някои или след секс , пък най-яко е след ядене ! Тъй че не мисля да спирам![]()
![]()
![]()
"... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"
Тогава умри!Първоначално написано от TakTak
a moga li da te popitam ti kvo pravo ima6 da durji6 smetka koi pu6i i koi ne!!!Ti kato ne pu6i6 ne pitai drugite 6to pu6at.Vseki si ima sobstven jivot i sobstveno pravo na izbor.I plus tva kat napi6e6 taq tema-misli6 li 4e pu6a4ite 6te sprut cigarite.xaxaxaxaxaxa neka se posmeq.Vij sa deto poskupnaha cigarite,i az...ne samo i az,vsi4ki pu6a4i produljavat da pu6et.Kogato edin 4ovek izpita nikotinov glad ima edna po prosta duma "pristrastqvane" eto tova e otgovora na tvoq purvona4alen vupros.Horata pu6at 6toto ne mogat da gi sprut,az sum probvala 3-4 puti s kvo li ne...ama![]()
"Badi mil s pu6a4ite. Vsqka cigara moje da im eposledna!!!"
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
ше фанеш рак на лявото мъдо ако питаш мене тъпако.. който кото иска да си прай.. аз предпочитам марата пред цигарите щото не е толко вредна и е мноу по яко ама на.. не може по цел ден мара да жулим..Първоначално написано от iboorgork
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
[/img]
awe si4ki vie shit mother fucker ,vie 6e mi kaate ko da praq s jivota si![]()
Ми..честно казано аз почнах от гъзария, но с времето..вече не мога да ги спра.. пък и има едно лафче : "Цигарите са вредни, пушете да ги унищожим.."Кво ти пука дали другите пушат..А пък тва с кафенетата за пушачи и непушачи е бахти тъпо измисленото...ами аз имам приятели, които не пушат..И кво няма да мога да ходя с тях по кафета, щото някой си измислил, че трябва да има отделни места за пушачи и непушачи... Напоследък света се извратява...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Охх.. и още как!!
"Лулата на Мира"![]()
![]()
spored men e glupavo da se pu6i ot guzariq ve4e e drugo ne6to 4ovek da e zapo4nal da pu6i ne ot gazariq ami poradi nqkva druga pri4ina ... abe seki si re6ava sam seki da se opravq sam as ne pu6a ne me burka![]()
aide vsi4ki pu6a4i ot utre spiraite da pu6ite!!! :P :P :P :P :P
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
OBI4AM CIGARITE, I TE ME OBI4AT...I ZAJIVELI 6TASTLIVO...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
emi ko da kaja!I az ne priemam osobenno cigarite!I na mnogo hora se 4udq kak tai ne moi da gi otkajat?mi az kat sum pu6ila nito izpitvam nqkvo neopisuemo jelanie za vtora cigara,nito mi e tolkova kef!Puk si mislq 4e si4ki go praqt ot gazariq!ili pone tai zapo4vat koeto e mnooo tupo,spored men!
![]()
Не ви е срам.Хората умират от глад,щото нямат париза хляб,пък вие тука по 2.60 давате за цигари.Силно съм възмутен
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Nqma da izkazvam mnenie po tazi tema...prosto shte vi kaja da se zamislite zashto v dneshno vreme vseki 2-ri se drusa, ne zashto pushi, shtoto kato pushish na 30 moje da izglejdash na 70, ama ako drusash moje da ne stignesh 30!
Hoy volv