- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- да ви са пофалЪ.... :)))))))))))))))))
И аз съм ревнива, но тази е малоумна. Бягай, докато можеш!
0t l060 kym p0-l060Първоначално написано от Traffic
![]()
yepПървоначално написано от `Death`Whore`
kellybundy е една мацка от форума(за съжеление вече не влиза) дето е много точна, супер печена.. абе 6 точки![]()
А Traffic е вече голям мъж(или би трябвало да е) който обаче все още избива комплекси в тийнеджърски форумчета и само доказва колко е недорасъл..
Traffic на тебе мога да ти кажа само ХАХАХА .. ДървенКол.. тц тц тц преди беше SDG(Super-Duper Girl) а сега какво говориш а.. за твое съжеление нейното дупе(и всичко останало) става все по-яко .. а ти колкото повече време минава, ставаш все по-зле..![]()
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
ся сигурно и бейби секси гърл ше заебеш![]()
какво стана със снимковия материал, че ми е много интересно ?
хах, мечтай си!на теб и на тукашните недоебани злобарчета ви казвам сбогом форевърПървоначално написано от Lola Bunny
![]()
това сме АЗ И ТЯ. снимката е от телефон, който реши, че не му трябва светкавицата точно тогава и за това не е с много добро качество, ама бива... като за сименс...
![]()
Не злобеем, а сме реалисти. Влюбеният човек винаги мисли, че е завинаги.
Abe kvo laje6 tva sigurn0 si sednal do nekva sasedka i vika6 4e i si gadje,kato gledam mejdu vas nikvi 4uvstva niama!Първоначално написано от Traffic
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Oleee, sorry ama imam 4uvstvoto, 4e tazi e maika ti, prili4a mi na nqkfa dosta po-vuzrastnaПървоначално написано от Traffic
![]()
А той да не би да е тийнейджър? Защо се хващате за глупости?
Аз ще спестя мнението си, защото ако го кажа, мачока наистина ще ме банира.![]()
Левски шампион але але!
на колко 40 години е?
иначе дам и аз ще запазя
мнението си...отивам да търся
air_J !!!![]()
![]()
![]()
![]()
тъпо е да се злобей........ама понякога просто не мога да се сдържа и да не кажа, че вече има живо доказателство, че динозаврите не са умрели !
Първоначално написано от Traffic
Ааааааааааа кфо е тфа нещо ве!?Тоз не го познаам ама кфо си си причинил ве осфен че ти си поече от ужасен тая е мега ужасна.........![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
izob6to ne me ebe za temata,oba4e sum piqn i iskah da iztukna 4e aHyC e qk nickname!!! evala![]()
знам знам аГЪАХГ![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Само едно мога да ти кажа... БРАВО!!!
П.С. Това ми е 1000-ното мнение![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
ПФХАХАХАХХАХАХХАХАХАХ АХАХХАА ОХОХООХХООХО АХАХХА ААА не умираааам !Първоначално написано от aHyC
me 2Първоначално написано от Yes, it`s me :)
![]()
ъхъхъх, точно ти ли го казваш, дето почти една година жена не те беше погледнала и само разправяше, колко ти се ебеПървоначално написано от Traffic
ААААААААААААААААААААтова сме АЗ И ТЯ.
ПООООООООООМООООООООООООО ОООООЩ
КВА Е ТАЯ ЗМИЯ БЕ?
*бяга с писъци*
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Traffic,това е стотната тема как си забравил Цветито![]()
първо - мислиш ли,че на някого му пука за теб и за чувствата ти към Цвети или което и друго момиче?!В случая пенсионерка на 1000 години?!Мисля,че не![]()
Второ как така толкова стара жена се държи като пубертетка на 15 години иии ти забранява да влизаш във форум,да си пишеш с момичета по ICQ,ти нормален ли си?!
Еба си мъжа под чехъл си,сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ееееее стига с тези въпроси, влизате в опасната зона!
Ще бъдете изядени особено ако сте момичета![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара