- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Searching for a friend.
Hi, търся зряло/свястно момиче с много разпуснат muther fuck it all характер, за едно красиво приятелство. Да носи кецове. See ya.
Има такива във форума.
Например?Първоначално написано от p4elata_brumze
намери каде да търсиш.. или си супер комплексирано момче или си дърт травестит педерас дет иска да е на топло.. фък ю..Първоначално написано от desperation.and.fun.
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не търсиш на правилното място. Излез навън, подишай чист вздух, повдигни си самочувствието, иди на дискотека и ще видиш как ще си хванеш приятелка.Готина, без комплекси и задръжки.Точно както я искаш.
Мястото за запознанства не е пред компа, особен в тоя раздел на форума!
![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Разрови се малко из форума,прочети малко мнения и ще ги видиш.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Heh, дам, прав си, че тук едва ли ще има такова момиче, камо ли пък някой да ме вземе на сериозно. Както и да е, де, u never know. Надеждата умира последна.намери каде да търсиш.. или си супер комплексирано момче или си дърт травестит педерас дет иска да е на топло.. фък ю..
![]()
Споко, знам какво да правя за всичко. Просто сега изведнъж реших за първи път да пусна някаква такава тема в такъв форум, поради моя причина. Не ми обръщайте внимание на това, де... enjoy the show.Първоначално написано от 123456789
![]()
Здрасти, в форума има много такива момичета, говорил съм вече с тях и няма проблем, можеш да им пишеш на S8K, Broozy, Foxy_V12 turbo, Sulzata, korn_много са разкрепостени и лесно пускат.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Hi, това е мизерно... не ми е за едното пускане. Истината е в красивото приятелство. Anyways, няма да пиша на никоя от тези. Ако някое момиче вярва, ще прояви интерес тук.Първоначално написано от Oyama
За пръв път чувам да има красиво приятелство? Сигурен ли си че си наред в главата?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ахахах нареди ги набързо..Първоначално написано от Oyama
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ми, не съм много наред, ама това е хубавото.Първоначално написано от Oyama
Наистина, оставете ме, колкото и странно да звуча. Нека темата си остане.
Това е.
Ти си пълен ламер, знаеш ли?Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Може ли да питам -защо кецовете са задължителни ?? (интересно..)Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
твърде интересно.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
щя х да се предложа
, но кецове аз не нося
![]()
![]()
айде със здраве тогава
hell is still overburdened
Всякакви ги има, но едва ли форума е точното място...излизал ли си досега навън?![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
АхахахПървоначално написано от dragonika
![]()
moeto momche - Oyamcho-slamcho da ne pusnem Stesnitelnata v spisaka ?Първоначално написано от Oyama
shto si me slojil men kato pi4-a tyrsi momiche ?
shte ti izqm rozovite buzki ei![]()
a i da tyrseshe momche - nqq se fyrja - imam si priqtelka :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Утре отивам и си купувам кецове![]()
..
Приятелче, дори и да си искрен, ще разбереш - това е тийн форум, малки момичета го посещават, които все още не носят сами отговорност за себе си. Подобни предложения не са желани тук - има си специализирани сайтове за запознанства, компаньони и такива от женски пол и един куп други глупави места из пиъринга. Потърси там, тук не е мястото.
Темата се изчерпа.