.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Help me...

Cuki```
    Guest

Help me...

Zdraveite! Neznam tazi tema dali e to4no za tuk.no tai kato statiqta za liubovta e nai 4etena re6ih tuk da pi6a.Zna4i situaciqta e slednata...v minaloto toesto 8-9 klas i ot 4as 10 bqh taka da se kaje malko zadrusten,no sled tova stana edin spas s men razni policii boi6ta i ujas be6e taka da se kaja stanah takuv na koito i guk ne mojeha da kajat,no v daskalo nqkak si to malko kusno za nalagane no iskam da se naloja za6toto nqkoi vse o6te me mislqt za predi6niq muhlio,a ako re6a moga da gi razmaja ma ne e tfa celta.Puk i e trudno ve4e da se dokazva6 na nqkoi sled kato tolkova vreme sme u4ili zaedno.Puk i mi e edno takova depresirano kat sum f klas neznam za6to taka vse edno ne sum su6tiq..pls pomognete mi kak da se otturva ot tova sustoqnie??? ((((

Повече от фен
    Голем гангстер си ти май .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Просто на тези,които все още те мислят за мухльо им биеш няколко тупалки и готово.
    Друго не се сещам за сега.

Повече от фен
    Ти луд ли си само няколко тупалки? Начи спират 7 броя G55AMG черни с поредни регистрации, слизат по 5 човека от всяка и вадят всеки по два дезерт игъла а той понеже е шефа слиза от Майбаха с две ес класи ескорт и вади позлатения калашник и ги почва следиш ли ми мисълта - става въпрос за 70 дезерта и един калашник? , ама те отвръщат на удара и почват да ги гонят с 5 Чочонета по магистралата с 320 км/ч и на моста две от чочонетата губят контрол и падат от мантинелата (до ден днешен ако се загледаш ще видиш долу две чочонета разбити) а другите три ги взривяват с гранати и четири-шест (бизона)

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Пич щом още някой те мисли за мухльо след всички "тия бойща" за тях може би си мухльо (Сигурно сте няк'ви мафии там)

Иначе може да вкараш на Oyama схемите с дезъртите и АК-то

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

ako ti trqqt mercedesi se obadi na bat kolio...za kala6nika ti si gazar nqma problem dasi go nameri6

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Ти луд ли си само няколко тупалки? Начи спират 7 броя G55AMG черни с поредни регистрации, слизат по 5 човека от всяка и вадят всеки по два дезерт игъла а той понеже е шефа слиза от Майбаха с две ес класи ескорт и вади позлатения калашник и ги почва следиш ли ми мисълта - става въпрос за 70 дезерта и един калашник? , ама те отвръщат на удара и почват да ги гонят с 5 Чочонета по магистралата с 320 км/ч и на моста две от чочонетата губят контрол и падат от мантинелата (до ден днешен ако се загледаш ще видиш долу две чочонета разбити) а другите три ги взривяват с гранати и четири-шест (бизона)
    е човек ти просто ма разби.. но комент..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Голем гангстер си ти май .

mai naistina si gankster

a we hora boq ne e na4in da se opravqt problemite kolkoto i da sa golemi!!!!Toi si re6ava kvo da pravi no sus sigurnost boq ne e re6enieto...Az nemoga da mu kaja pravi tva i onova zemi gi izbii ne trqbva taka!!!!
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    S boi ni6to ne se re6ava prosto nazlobqva6 jertvata si pove4e kym tebe opitai s dumi i prikazk,zashtoto9 mnogo po lesno e da zatapi6 edin 4ovek i da go sloji6 na mqstoto mu s dumi ot kolko s boi.Prosto trqbva da misli6 predi da go napravi6.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си