- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Leko karvene po nikoe vreme ...
Neznam kakvo stava,no poprincip cikalat trqbva da mi doide sled 15 dena nqkude,no dnes zabelqzah 4e imam leko kurvene.4uvala sum za tozi problem i pri drugi momi4eta,no nikoga ne sum se interesuvala ot kakvo e i kakvo e.Molq vi,ako nqkoi znae da mi kaje,za6toto po4vam da se pritesnqvam.![]()
mda mnogo stranno ama na mene mi e taka v momenta su6to...trqbva da mi doide sled pove4e ot sedmica a imam mn tuno te4enie-dori do 4ervenoneznam za6to
Доколкото знам, такова леко кървене може да се получи в дните на овулацията. Но това не е критерий за предпазване от бременност!!!
Друга причина може да бъде приемът на някои противозачатъчни.
За да сте по-спокойни, може да попитате гинеколога си и да обсъдите с него възможните причини.
Dano da e zaradi ovulaciqta.![]()
Ama samo da ne e nqkvo zabolqvane!
A i'm so excited! ti puk ot kude go izmisli tova za sexa bez kaput4e??? Vazmojno li e naistina da sum br******* .... ?????
A da uto4nq, 4e tova te4enie dnes e kato rozovo jele.Tupo opredelenie no e to4no taka.
еми щом те питам, вероятно е възможно, ти как мислиш..?
вярно е, че е се случва рядко, но това не значи, че не се случва.
ако искаш не ми отговаряй, но ако си правила секс без капут ти препоръчвам да отидеш на гинеколог
алелуя.
i'm so excited! може би намеква за цветна бременност и затова те пита дали си правила секс без презерватив. И според мен най-доброто решение е да отидеш на гинеколог. С догатки нищо няма да се реши!
Pri cvtnata bremennost pri samata menstruaciq te4enieto e po-slado i razli4no.Az pone tova znam, 4e predstavlqva.Ne mislq,4e cvetna bremennost zna4i te4enie bez menstruaciq kakto e v slu4eq...No ne sum sigurna de..Neznam.
по време на цветна бременност НЯМА менструация.
има странно, слабо кървене с по-различен произход, от този на мензиса.
или накратко казано
Първоначално написано от girl-4e^
всъщност е точно това.
алелуя.
Първи признаци на бременност:
Зацапване при имплантацията (вгнездяването)
Кървенето при имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка е най-ранно проявяващия се симптом за бременност. Около осем дни след зачеването ембрионът се имплантира в маточната стена. При някои жени се получава леко ръждиво зацапване, както и лека тъпа болка ниско в коремната област.
За тва май говореше пича
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн