- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли се с брат си и сестра си???
pfff... imam brat koyto e po-golqm ot mene sus godina i nqkolok meseca... as sum na 19 toy na 20. Nee se razbirame izobshto...ot polovin godina nqkude ne sme se bili de...inache s nego bez nego.. mnogo ne mi dreme..daje predpochitam ili men da me e nqmalo ili nego.Edinstvenite momenti f koito ne se karame e moje bi po nqkoy kuponi...a edinstvenite kuponi na koito se zasichame sa rojdennite i imenite ni dni.I tva si go imame ot mnogo malki..pomna purviq put kato mu razbih glavata...sporehme za nqkva kolichka ili za nqkva igrachka.. bili sme moje bi na 6-7 godini kat mu blusnah glavata f edin shkaf.za sichko ima spor...
I oshte neshto.. nachi tva spored men se porajda ot roditelite.Neravnopostavenost.Tva e ot mene za sega![]()
da be kakvo razbirane ne e istina .... ve4e ima dosie moito brat4e idiot4e ... tolkova e umen 4e nqmam dumi ... a uj go prieh pod moito krilo v moito daskalo i toi na 10 puti ve4e me izloji ide mi da go fana i da go spukam ot boi ta da leji 2-3 dni v bolnica![]()
![]()
Аз имам сестра.По-малка е от мен с 4 години.Изобщо не можем да се понасяме.Само се караме.Наще се побъркват.Аз съм на 16,тя е на 12. Обикновенно тя първа започва,но после както винаги аз излизам виновна.Моля се по-скоро да завършвам и да се махам.....,че направо се побърквам.предпочитам да имах по-голям брат или малък брат или сестра.Сега да е на няколко месеца
Ама не всеки го има тоя късмет
Az imam sestra koqto e s 13 godini po-golqma ot men i druga s 15 :P :P godini po golqma.No ednata si q obi4am po osoben na4in.Tq osven,4e mi e sestra mi e i nai-dobur priqtel,neznam kakvo bih pravila bez neq.E ponqkoga se karame,no tova e neizbejno.Mnogo q obi4am i pojelavam na vseki da ima sestra kato moqta.
оооооо да :P
Имам сестра,дето е с 14 години по-голяма от мен,ама се разбираме неверояно
With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
With the warmth of your arms, you saved me
Oh, I'm killing loneliness with you
xex
moiq malko e idiot
i mnogo se karame
ama ponqkoga mnoo se zabavlqvam s nego
sa 4e si e prosti4uk si e ama mnogo si go obi4kam
a i to e normalno
vse pak i dvamata sme ludi puberi![]()
Ама хич...имам сестра с 6 години по-малка.Кво да ви кажа... се аз съм виновната,по-големия винаги го отнася..не мога да и имам доверие за нищо,винаги клюкари колкото да напраи четки на наще.. Алиуя на тея които нямат по-малък/ка брат/сестра!
Аз се разбирам горе-долу добре с брат ми.6 години е по-голям ама отношенията са ни хубави![]()
Lele abe si4ki imate mn golemi razliki..Az imam sestra s 2 godini po golqma ot mene..i normalno se karame mnogo daje ponqkoga e bieme ama tq e mnogo klio6tava i q tupam posle reveme zadno 6oto q boliOba4e ima momenti v koito e prosto nezamenima
Znam 4e kolkoto i ponqkoga da me mrazi dori v omrazata si 6te napravi ne6to dobro za men
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Mi az imam sestra blizna4ka i mnogo se obi4ame s neq ama i super qko se karame i bieme. Abe tva spored mene e harakterno za bratqta i sestrite da ima nerazbiratelstvo mejdo tqh - nema da se pla6i6![]()
SPored men zavisi ot mnogo raboti!Az imam sestra s 9 godini po golqma ot men(az sym na 13)TQ u4i v Plovdiv i se vijdame samo prez weekenda.Moje bi za tova 4e se vijdame po rqdko ni sblijava poveche i ne ostava vreme za karanici.A prez weekneda tq jivee u priqtelq si i idvat ot vreme na vreme v kyshti.Samo da vi kaja 4e trqbva da pazite dobrite otnosheni q s Brat/sestra zashtoto te sa mnogo mnogo silni...Pri men pone e taka........Първоначално написано от lp_krasi
Cya
az imam brat-2 godini po-goliam,super gotini sa ni wzaimootnosheniata,daje chesto izlizam s nego...negowi 2ma ili 3ma friendz sa moi best friendz..mn iako i mn riadko se karame i to za gluposti-koi da izkara kucheto naprimer =]]
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ами но точно и това е един от проблемите които ме мъчи най-много. С брат ми ни е голяма разликата той е женен даже има и дете и някак си неможе да се "сработиме". Като седнеме заедно неможе да намериме общи теми или да лафиме половин час както правят други. Незнам защо е така сигурно заради разликата в годините но сигурно като стана и аз на 25 вече няма да има тоя проблем
i imam brat po malak s 1 godinka ot men i se razbirame perfektno
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
Първоначално написано от momi4e_ot_MARS
towa e pulna glupost che kolkoto po-malka e razlikata tolkowa poweche sa karanicite..,kogato e po-goliama razlikata togawa sa poweche karanicite,zashtoto akulite sa razlichni..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
voob6te ne si misli 4e e samo pri teb! pri mene e po-zle sus sigurnost! az sum po-golqmata, oba4e sestra mi me komandori vse edno sum i slugina.vupreki 4e razlikata ni e godina i 1/2 taq malka naglost si pozvolqva svoevoliq! pravi taka 4e vinagi az da stavam qbulkata na razdora, i estestveno tva me "nabutva m/u 6amarite". no vupreki tva na momenti se slu4va da me za6titi pred na6ite( samo dva puti,no..).taka 4e spoko normalno e da se kara6 s bratqta i sestrite si!!!![]()
savsem obiknovenno e da se karate i az s moqta sestra samo se karam izob6to ne se razbirame napravo ujas...no kogato sme razdeleni za dalgo si lipsvame edna na druga![]()
Ми да, разбирам се с брат ми.Е, не винаги, но през повечето време...а и то ни е достатъчно де :P
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
ми попринцип не се разбирам много много с брат ми.
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Имам брат на 19, аз съм 16 и като че ли почнахме да се разбираме малко по малко, но преди беше ад вкъщи - постоянно се карахме!
Az imam po-golqm brat s edna godina i izobshto ne se razbirame. Tolkova mnogo, che daje veche sprqhme da si govorim. Vsichki si misleha, che e vremenno, no ne se poluchi taka. Sega, kogato toi e v edna staq, az sym v druga i taka ot 2 godini veche.