.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    mini_sladur4e{}
    Guest

kak e bil pyrviqt vi pyt :P

abe az sam na 16 i oshte ne sam go pravila ;] imam si priqtel ot 7 meseca s koito mn se obi4ame i mislq da go napravq s nego samo 4e toi e vodil polov jivot i az se pritesnqvam oshte pove4e xaxax ;p i ako moje momi4etata da obqsnqt za 1-vq si pyt shte sam im mn blagodarna :} e i mom4etata moje xixix ;p

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    много по-гадно щеше да ти е ако беше без опит .. и понякое време те попита 'ъъъ, къде трябва да ти го вкарам?' хааа ебати ташака
    алелуя.

djvisage
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    много по-гадно щеше да ти е ако беше без опит .. и понякое време те попита 'ъъъ, къде трябва да ти го вкарам?' хааа ебати ташака
    Има и такъв момент

Ти да не мислиш, че всеки се ражда научен. При моя първи път, ако кажа каква беше излагация
    2т. забрана за ползване на профил

Току виж объркал дупките.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Току виж объркал дупките.
    "опааа, май не трябваше да влиза тука ...."
    колко конфузно..
    Аха да няма после миличко това кафявото от тебе ли потече . Или пиленце ма дупката я няма.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mi na mene 1-viqt mi pyt be6e kofti , za6toto be6e s edin myrlio i toi neznae6e kvo da pravi...Ama 6tom tvoq e voil polov jivot qvno si4ko 6te e Ok doveri mu se pyk i da ste hodili 7 meseca zna4i se obi4ate :] Mi davai kvo 4aka6 o6te ?

Ами добре е,че поне някой има опит!Само да е внимателен и всичко,ще е ок!
    Моя първи път даже незнам кога беше,опитвахме по малко и то накрая е станало! Но поне съм доволна,че нямаше болка и кръв изобщо!Абе просто поговорката:"Който бърза,бавно стига" си е вярна!
    [/b]

mini_sladur4e{}
    Guest
    ami ako mi go vkara rqsko xaxaxaxaaxaxaxax toi sha ma obie ima golqm penis xaxa

Ами ще му дадеш да разбере,кой е шефа в лучая! Шегувам се!Трябва да му обясниш не е малоумен все пак!Знае,че трябва да е внимателен!Пък и да не е ще му се наложи,ако иска да стане нещо изобщо и да не избягаш!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    леко леко кучко )
    мини сладурче аз щи обадя утре )

mini_sladur4e{}
    Guest
    znam

Голям фен
    Град
    SF

Re: kak e bil pyrviqt vi pyt :P

Цитирай Първоначално написано от mini_sladur4e{}
    abe az sam na 16 i oshte ne sam go pravila ;] imam si priqtel ot 7 meseca s koito mn se obi4ame i mislq da go napravq s nego samo 4e toi e vodil polov jivot i az se pritesnqvam oshte pove4e xaxax ;p i ako moje momi4etata da obqsnqt za 1-vq si pyt shte sam im mn blagodarna :} e i mom4etata moje xixix ;p
    6te te boli,6te si suha i 6te vika6,posle 6te se sduha6 i ideqta za "nai-neveroqtnata ve4er" v jivota ti 6te se srine kato pqsu4na kula.4estito.

...

saturn_f
    Guest
    ne moga da razbera za6to momi4etata tolkova se pritesnqvat ot parviq si pat!v tova nqma ni6to stra6no!spored men kolkoto si po-pritesnena tolkova po-zle moje da stane,puk tova dali priqtelq ti e spal s dr predi i ti nqma da si mu parvata sa6to ne e lo6o!pone 6te znae kvo pravi i po tozi na4in 6te te predizvika!nai-dobriq savet e -6tom se obi4ate NE SE 4UDI!opitai-pritova ne e tolkova vajen parviq pat,4ovek se razviva vav vsi4ko-taka i v seksa!

Цитирай Първоначално написано от saturn_f
    ne moga da razbera za6to momi4etata tolkova se pritesnqvat ot parviq si pat!v tova nqma ni6to stra6no!spored men kolkoto si po-pritesnena tolkova po-zle moje da stane,puk tova dali priqtelq ti e spal s dr predi i ti nqma da si mu parvata sa6to ne e lo6o!pone 6te znae kvo pravi i po tozi na4in 6te te predizvika!nai-dobriq savet e -6tom se obi4ate NE SE 4UDI!opitai-pritova ne e tolkova vajen parviq pat,4ovek se razviva vav vsi4ko-taka i v seksa!
    mi zashtoto si boli mn :P e nqkoi ne gi boli be ri vseki e razli4no vsi4ko ;p se pak predi da se otvorim nii imame 1sm. tam pak kat iskarat nqkoi golqm xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    mi zashtoto si boli mn :P e nqkoi ne gi boli be ri vseki e razli4no vsi4ko ;p se pak predi da se otvorim nii imame 1sm. tam pak kat iskarat nqkoi golqm xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :P :P :P
    Какво разбираш под голям ?!? Защо гаджето ми я боля съвсем малко, без никаква кръв. Зависи изцяло от подхода.
    2т. забрана за ползване на профил

При мене беше куца работа И на двамата ни беше за 1-ви път, ама нея я беше страх че ще я боли и а тъй а иначе, позаболя я ама са отракахме 2 пъти за 1 вечер

Regards

dzfbgjiodjbifgtnjbifjniojgnhy
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

emi ne e strashno ne se pritesniavai , no ne o4akvai da stane perfectno ot pyrviq pyt . tova 4e e spal s druga ne trqbva da te pritesnqva daje mai e po dobre samo zakliu4ete vratata i uspeh :P

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    Какво разбираш под голям ?!? Защо гаджето ми я боля съвсем малко, без никаква кръв. Зависи изцяло от подхода.
    kakva beshe tvoq podhod kaji na momi4eto moje da i pomognesh 4e da ne q boli mn :P
    xaxa :P :P :P :P :P :P

Фен
    Град
    Sofia
    mi purviq put e malko kofti za6toto te razpe4atvat i te boli no vtoriq put ve4e nqma i moje6 da produli6 da se 6iba6 kaato posli zaek prez lqtoto i da se 6iba6 i da se 6iba6 ob6to vzeto dokraq na jivota si
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    miii, ne mi haresa.....be6e dosta boleznemo...abe blq

Guest
    awe dosta me bolia i go nakarah da spre

pri men beshe nqkfa gadna pareshta bolka ... no nqmashe kryv

AAAA az nqma sa otvarqm kato va slusham xaxaxaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми