- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak e bil pyrviqt vi pyt :P
Radvai se,4e toi ima opit,za6toto 2ma devstvenici na 1 mqsto e naistina golqo 6ou.Nqma ot kakvo da se pritesnqva6,toi ti e edin ot nai-blizkite hora v momenta.Ako go iska6-davai.I otnosno bolkata i t.n.-az ne znam koga to4no sum zagubila devstvenostta si,dali pri sportuvane,ili tampon,ili sama,ili nqkoi priqtel,no ne sum usetila bolka nikoga,prosto moje bi lek diskomfortako iska6 da go izbegne6,prosto si obru6tai pove4e vnimanie sama...probvai kolko si tqsna,tuko vig si sviknala s razteglqneto i ne izpita6 bolka,kakto pri pove4eto momi4eta.
wij posto trqbwa da ima6 dowerie na 4owka s koiot 6te go naprawi6 i nai wajnoto-trqbwa da ima6 spokoistwie .trqbwa da si spokkoina za6toto straha i rpitesnenieto samo obarkwat ne6tata.otpusni se i se zabawlqwaian nega nqma da mu e za parwi pat taka prosto se ostawi w racete mu
![]()
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
bqh mnogo piqna i si spomnqm malko, ama se se6tam 4e mi be6e mnogo sku4no, i zaspah![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Moq purvi put mn beglo si go spomnqm no na men 4esno ne mi haresa(nz za6to ne be6e taka kakto az sum si go mislila s idealnoto mom4e)Napravih go s nai ne podhodq6toto.Mn po kusno namerih idealniq za purviq mi put.Mn malko me bole6e no purviq put ni6to ne izpitva6.Spoko malko po kusno ve4e 6te po4ne6 da izpitva6 ne6to![]()
Az go napravih sravnitelno kusno i s edin priqtel. Beshe izumitelno qko....Toy se pogriji na men da mi e dobre, puk i az veche vuobshte ne se pritesnqvah dali shte me boli ili ne. Napravihme go na poda v kuhnqta mu, kupahme se zaedno na sveshti. Beshe prekrasno. Az svurshih, i do dnes tova si ostava edin ot nay-hubavite mi puti. Vinagi sum si mislela, che kogato naistina go poiskash, mnogo zadrujki i pritesneniq padat i udovolstvieto se uvelichava!!!!
Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....
Създай си малко повече романтична атмосфера така ще ти се засили повече желанието и както споделят останалите.. по този начин ще ти по яко... може да изпитваш болка но няма да си притеснена което е най-важното!
Успех... и... приятно..! :P
xxaxaxax ;p ne sa pritesnqvai
shtom se obichate problema ti e nulev prosto se otpusni ne se pritesnqvai i vsichko shte mine kato po voda![]()
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!