Тази дълга тема на разговор дори не ми се започва. Толкова съм говорил, толкова съм спорил из пиъринга, че взе да ми втръсва
Само ще ви кажа, че не случайно САЩ са номер едно в момента по икономическо състояние и развитие и не виждам скоро да бъдат догонени. Не случайно САЩ е страната, в която с акъл стигаш високите етажи на управлението, а не като у нас и на други места едрите бабаити с банкнотите в джоба да са ти шефове, язък за трите ти висши.
Не случайно са лидери в още много неща, едно от които е успешното налагане на демократическият модел на управление.
И не го правете, ако смятате да ме убеждавате как Буш показвал тоталитазирзъм спрямо иракчани и какви ли не тях подобни араби.
А за Русия .. още по-дълга история. XtaZZy, нищо лошо няма в корените ти - Русия е велика страна и сила и винаги ще си остане такава. Има славна история, личности и други. Но на една страна е поставена дружата на България САМО с Русия, която ревниво ни иска само за себе си и то не е от топли, браткси чувства, а да използва наши ресурси, а на другата страна е поставен ЦЕЛИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ и западен модел на управление.
Няма и капка място за сравнение..
Абе... много дълга тема подхващаме Най-малкото не и е мястото в този форум.