exploitedteen

Добре приказваш, ама само за история? Вярно е, че именно те са 'страната на мафиотите', след Италия, вярно е и друго, но аз гледам резултатът от всичко това. Гледам настоящето и бъдещето. Гледам какво е днес - не ме интересува много кой управлява и кой пере милионите. Знам едно - с труд и знание - там постигаш много, каквото не би постигнал в никоя друга държава по света. Там е мястото, където се уповаваш на собствените си възможности. Независимо от факта, че САЩ се управлява от колко фамилии бяха - 20-на.

Lola Bunny
Че всеки ще ни експлоатира, това е ясно. Важното е с каква цел. Докато Русия ще иска да спечели еди какво си от нас, западния свят /не забравяй, говорим за много държави/ - ще направят друго, а те вече го и правят. Наливат милиони евро за нашата инфраструктура, както и за други мероприятия.. жалко, че политическия климат в момента никак не е благоприятен за усвояването на тези капитали
Бегъл показен пример само за това са милионите, отпуснати за интегрирането на ромското общество, които странно къде се загубиха.. и това е само една брънка от цялата верига субсидии, които сме получили от Европа.
Знаеш ли кога Русия ще направи подобно нещо - тамън никога. За сметка на това иска да ни третира като поредната си провинция, с изгодни за нея терени и друга родна благодат.