hodq s edno mom4e ve4e 6 meseca.na 16 sum a toi na 19.bqh go zapoznala s edna moq priqtelka-14 godi6na.sled 2 sedmici bqh zabelqza ne6to kogato toi q gleda6e i go pitah ti da ne q haresvash.toi mi kaza 4e malko q haresva,tq su6to mi be6e priznala 4e go haresva.misleh si za go skusam i da gi ostavq da sa 6tastlivi no tvurde mnogo go obi4ah za da ostavq ne6tata taka,puk i priqtelq mi mi kazva6e "az moje d aharesvam neq no si obi4am tebe pove4e ot vseki"....sled mesec si igrah na telefona na taq moq priqtelka.i neo4akvano popadnah na sms-ite i.kazah si dai da pro4eta nqkoi drug sms.i zapo4nah...vidqh 4e purviq e ot gadjeto mi i pi6e6e "obi4am te 6te te 4akam taq ve4er v 6 {P}{P}{P}" na sledva6tiq pi6e6e samo "obi4am te beb4o".popitah q kakvo stava s tqh dvamata tq kaza 4e nito sa izlizali nito e oti6la v 6 4asa nito go obi4a..prosto staroto haresvane i ni6to pove4e.ve4erta kogato pro4etoh sms-ite imah sre6ta s gadjeto si.izlqzohme i purvoto ne6to koeto go popitah be6e "obi4a6 li q" toi mi kaza da i az trugnah da si hodq.ama toi me zadurpa i kaza 4e iska da mi obqsni.islu6ah go...kaza mi 4e sq izlizali vednuj 4e sa hodili ama sega 6tql da q skusa i 4e q e celunal vednuj.4e obi4a i mene i neq ama iska da e s mene.togava az smao mul4ah i izvednuj mu zadadoh samo edin vupros "kakvo ti dade tq koeto az nemojah" a toi mi kaza "tq e 14 godi6na nqma kakvo da mi dade...obi4am vi dvete no iskam da sum s teb"
i az si trugnah.na drugiq den govorih i s priqtelkata si.obqsnih i si4ko a tq kaza "neznam zaa6to si izmislq ne sme izlizali ne sme se celuvali ne sme hodili prosto nerazbiram za6to ti kazva tezi ne6ta"
posle pitah i nego "ako si tursi6 samo pri4ina za da me skusa6 mi kaji" toi kaza 4e nqma ni6to takova.
ne sum mu kazala 4e znam 4e me e izlugal ne mislq i da mu kaja.prosto produljavam s taq istina v sebe si... ve4e 2 meseca minaha ot togava i sno6ti go popitah dali o6te q obi4a toi mi ksza "dori neznam obi4al li sum q kato vijdam teb i se pitam koq e bila tq za6toto nqma po prekrasno ne6to ot tebe koeto da mi se e slu4valo nqma po krasivo ne6to ot tebe i nqma ne6to ili nqkoi koito da obi4am pove4e ot teb"
daite mi suvet molq vi.neznam na priqtelkata si ili na gadjeto mi na vqrva.neznam da mu kaja li kakvo mi e kazala tq.neznam kakvo da pravq.tova ne6to me 4ovurka otvutre i sqka ve4er kato go vidq i prosto se mi se nasulqvat o4ite..neznam