.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен
    Град
    София

искам да го побъркам

Гледайте сега за какво става на въпрос...Трябва да се видя с момчето,по което си падам.Той очаква аз да започна с любовните си обяснения...само,че искам малко да го побъркам...дайте някви идеи с какво да го заблудя...няква закачка,защото не искам да го "депресирам" още от самото начало

KOTKATA_17
    Guest
    Ami macka oburni vnimanie na imidja drehi grim abe s dve dumi vun6en vid i se pak se pravi malko na nedostupna mujete ne obi4at lesni jeni {} uspeh

Guest
    Голямо количество антидепресанти ще го побъркат много качествено.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    разхлабителните действат побъркващо.. добре
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Leniva_Me4ka
    Guest
    Едно от най-объркващите за мъжа неща,са да влезеш в личното му пространство-буквално.Докосвай го,навеждай се към него,докато говорите,говори по-тихо,така че той да е принуден да се приближи към теб,или ти се проближи към него.Кажи му,че използваш някакъ нов шампоан и го накарай да си каже мнението.Но през цялото време прави всичко непринудено,говори за разни общи работи,докато в същото време си поставила ръка на коляното му.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Лекично го гали под масата.
    100% Успех

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ami akto na 1-vo mqsto se pogriji z imidja si ne se pravi na mn lesna i go zabavlqvai.Opitai se da pogladi6 egoto mu kato mu kaje6 qnakoi hubav komplimen.Povqrvai mi stava.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Лекично го гали под масата.
    100% Успех

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Chovek vinagi trqbva da e estestven!Az vse si mislq,4e mom4etata predpo4itat estestvenite momicheta!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

{P}evanescence{P}
    Guest
    nablegni na vynshniq vid ina4e badi estestvena ne se pravi na kurva :}

О, господи! Това сте вие жените! Двуличници! Играете си с хората, като с играчки! Срам нямате!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Basil Fawlty
    О, господи! Това сте вие жените! Двуличници! Играете си с хората, като с играчки! Срам нямате!
    Това не са хора,това са мъже

АБСОЛЮТНО.На 100% сугласен с теб.Само се гаврят и играят с нас.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    Научи български. Ако искаш да го побъркаш никога няма да тръгне с теб. Виж да го объркаш или пообъркаш е друго....
    Не било човек...мъж било....

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Фащаш му чурката

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    da zatova ako ti ne si igrae6 s tqx te 6te si igraqt s teb!!! li4en opit! za kvo misli6 nie futbolistite VINAGI kogato imame nqkoq UJ seriozna priqtelka NIKOGA ne si davame zor? q pomisli malko... i za6to vinagi NIE gi podludqvame taka nare4enite VISOKI RUSI SINI O4I KATO KUKLA ili NISKI S 4ERNI KOSI I MALKI ZELENI O4I I SUPER SLDKA? polzvai ot na6iq primer stava! ne si davai zor za gadjeto i ti e f kurpa vurzana
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си