.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    znaete li,to se okaza,4e toi ne e imal nikva vrazka s neq(prosto e iskal da mi go varne,za6toto az my izneverih sas sega6noto mom4e i toi razbra)tova go razbrah edva sega ot edin ob6t priqtel...toi mi kaza,4e go e napravil za da mi go varne i da vidi na nego kakvo my e bilo Mamka my,sega ne6tata se opletoha o6te pove4e!!!Kato se vidim 6te re6a kakvo da pravq
    a i o6te ne6to mersssi na vsi4ki 4e mi pozvolihte da spodelq s vas!!!
    blagodarq vi!!!!

i vse pak traaa da e mn zle za da go napravi tva,da me laje za da mi e kofti!
    Най-доброто качество на парите е тяхното количество...

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    p.s. qsno KOLKO MN TE OBI4A 6tom iska da strada6 i da ti e gadno
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    И ти си била много зле да му изневериш,знаеш ли...

Голям фен
    Град
    taka kato gledam obstoqtelstvata mai ne6tata vurvqt kam svoq krai na va6ta vruzka! ti mu izneverqva6,toi te luje? kakvo sledva? po dobre go zabravi i produlji napred! prosto ste si omruznali ili ne ste 1 za drug nqma drugo obqsnenie

za6to pak da varvqt kam zle ne6tata?Toi ne me laje,za6toto ve4e ne e s neq(ako izob6to e bil)Tova go znam,za6toto mn hora mi go kazaha!

Голям фен
    Град
    nqma zna4enie fakta 4e ti e kazal 4e e s druga e mnogo qsen! izligal te e ili naranil? nqma zna4enie dori i da ne e xodil s neq 6tom ti go e kazal zna4i ima ne6to koeto go trevoji a i puk 6tom ti si mu izneverila to e qsno!

emi izneverih my,no vsi4ki pravqt gre6ki!!!
    Mislq,4e ako sega se sabereme tva nqma da se povtori(ili pone ot moq strana)Nz iska mi se da povqrvam,4e naitina moje da sme zaedno SAMO 2mata i bez laji!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ахахах,смех,смех
    как обичаш някое момче,а му изневеряваш?!
    то това любов ли е ?!
    правиш такива постъпки,които да те преебат и после само се оплакваш
    мисли,преди да правиш нещо
    абе .. то вашето е сапунен сериал без грам смисъл
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    ami da vseki pravi gre6ki no nali znae6 4e ponqkoga ima ot tezi FATALNITE gre6ki...

Re: nemoga da go zabravq:(

Цитирай Първоначално написано от sladka_slivka
    na4i s gadjeto mi se razdelihme predi okolo 2sedmici za6toto iska6e da se sabere s biv6ata my i az da bada 2rata v negoviq jivot Az razbira se kazah 4e nqma na4in da sam 2rata....i sled tva se vidqhme nqkolko pati i praihme sex(a az m/y drygoto si namerih drygo gadje)Ta na4i neiskam da sam 2rata no prosto nemoga bez nego,vijdam go postoqnno,vseki den v edno kafe i naprao polydqvam(toi razbira se neidva s onaq 4apla v moq kvartal no misalta 4e nemoje da e samo moi napravo me pobarkva)Nz mn sam se sdyhala toi nqmalo da q zareje i iskal da bade s men,ta nie postoqnno sme zaedno bassi Kakvo da napravq?Iztrih my tel.za da ne my zvanq i pi6a sms-i i pak si mislq samo za nego
    mila nedei da se izlagash nikoe mom4e ili myj ne zaslujava da stradash za nego . da mnogo e nbepriqtno no tova e polojenieto i az si mislih 4e nikoga nqma da zabravq 1 mom4e a eto 4e za godinka dve i go zabravih

Голям фен
    Град

Re: nemoga da go zabravq:(

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от sladka_slivka
    na4i s gadjeto mi se razdelihme predi okolo 2sedmici za6toto iska6e da se sabere s biv6ata my i az da bada 2rata v negoviq jivot Az razbira se kazah 4e nqma na4in da sam 2rata....i sled tva se vidqhme nqkolko pati i praihme sex(a az m/y drygoto si namerih drygo gadje)Ta na4i neiskam da sam 2rata no prosto nemoga bez nego,vijdam go postoqnno,vseki den v edno kafe i naprao polydqvam(toi razbira se neidva s onaq 4apla v moq kvartal no misalta 4e nemoje da e samo moi napravo me pobarkva)Nz mn sam se sdyhala toi nqmalo da q zareje i iskal da bade s men,ta nie postoqnno sme zaedno bassi Kakvo da napravq?Iztrih my tel.za da ne my zvanq i pi6a sms-i i pak si mislq samo za nego
    mila nedei da se izlagash nikoe mom4e ili myj ne zaslujava da stradash za nego . da mnogo e nbepriqtno no tova e polojenieto i az si mislih 4e nikoga nqma da zabravq 1 mom4e a eto 4e za godinka dve i go zabravih
    a da dobre NIKOE MOM4E ne zaslujava posle za6to sme vi e*eli i zae*vali???

ohhh az ne sam kazala 4e go obi4am prosto...mi e mn gotino kogato sme zaedno no nqma da ymra bez nego mn qsno vapreki 4e mi be6e mn kofti!!!!Ina4e sa ne6ata varvqt kam dobre,vijdame se i mislq 4e pak te se saberem!

Голям фен
    Град
    emi 6tom 6te se saberete dobre radvam se....

ooo i az!!!

Голям фен
    Град
    dobre vnimavai oba4e za napred za da ne pla4e6! misli predi da napravi6 kakvoto i da bilo!

ohh mislq 4e si4ko do sega(mejdy nas)be6e na inat(ot moq strana)!Nadqvam se naistina da izleze ne6to ot tva!

Голям фен
    Град
    a neznam ne vi poznavam ne moga da komentiram! mislq 4e si golqma i moje6 da useti6 koe e na inat i koe ne!a puk v kraina smetka ti nqma da se jeni6 za nego!ako e bilo na inat prosto go zareji

ohhh savsem se opletoh,...znae6 li mislq 4e iskam da sam s nego i dano i toi da iska da e s men ...abe dano da se poly4i!
    mersii za si4ko ei

Голям фен
    Град
    trqbva ti razvle4enie izlez nqkude s priqtelki PO JENSKI! no ima 1 na4in da se izqsnite 4rez govorene! aide kato se vidite posle pi6i kakvo e stanalo!!!

ok!6te pi6a are za sa tva e ot men!!!

Голям фен
    Град
    ok are leka meka i doxodna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си