lele toky 6to mi zvanna i poznaite kakvo...zna4i az my bqh kazala,4e nikoga nqma da sam 2ra v negoviq jivot i neiskam toi da e s men samo zaradi ednoto e*ane!!! Posledniq pat kogato se vidqhme az prosto si tragnah ei taka i my kazah tq ili az i...sega mi zvanna i mi vika"kak si,dobre li si malko mi lipsva6 za tova ti zvanq da vidq kak si bez men"(bassi 6oka)i az my vikam"dobre sam,makar 4e ne e tvoq rabota nali nqmame ni6to ob6to ve4e"i toi"postapkata ti posledniq pat(kogato se fracnah i si tragnah)mn me qdosa i narani"i az vikam"kvo zna4enie ima"i toi"mislq,4e ima..."i az my vikam"v smisal"i toi "ami ve4e ne sam s tozi 4ovek(za biv6ata my stava dyma"i az"e i,ta ti be6e s men samo zardi ebaneto"i toi"ne e vqrno bah s teb za6toto mi be6e hybavo,no sega 4ak go osaznah"....i nekvi takiva i az my vikam doobre dai da se vidim i da se razberem za6toto mi pisna da se lajem,i toi mi vika"ima6 li o6te jelanie da se vidim sled vsi4ko"i az my kazah da i se razbrahme da se vidim tazi sedmica Makar,4e az nz dali e iskren i dali si zaslyjava da probvam otnovo!?!Ina4e ako me laje 4e ve4e ne e s onaq 4apla(biv6oto my gadje)6e razbera vednaga,za6toto imame edin mn dobar ob6t priqtel!e tva e za sa...kvo mislite?
(sorry,ako stavam dosadna no prosto nqma s koi da spodelq i ot koi da poiskam savet)
MERSSI PREDVARITELNO!!!