ау...болна тема Еми...аз се имам чувството, че ме гони неква параноя, щото доста пъти ми се е случвало да мисля, че някой ме следи...ама всъщност доста пъти са ме следили хахах...Веднъж се прибирах и некав дърт мангал ми тръгнал подире, ама аз като НИКОГА не съм го забелязал и точно до нашия болк, на един паркинг тоя изведнаж некав ме фаща за рамото, обръщам се и едно круше в носа. Паднах на земята напрао, щото нито съм очаквал, нито нищо. И тоя некав ми фана якето и тръгна да ми бърка по джобовете и след това аз нали некав се дърпам и псувам и станах и го натупах малко и той - мене. Ама накрая от некаде дойдоха едни хора и ми помогнаха да го нахакаме здраво. След това в участъка знаете ли кво ми казаха???? "еми момче, ти кво искаш - нямаш ли по-човешки дрехи?" и аз го гледам некав. Разбирате ли, аз съм се обличал прекалено добре и понеже съм носел маркови дрехи и обувки и т.н. и скъпи бижута бла бла съм бил мишена за такива престъпници. И вместо те да се погрижат да има повече полиция из града ми казаха да не се обличам толкова добре и да не гледам все да се изхвърлям...ебаси и педалите!

А иначе, мене ВЪПРЕКИ че съм М пак си ме базе малко. В смисал, не ме е страх, ама като вървя сам по някоя уличка вечер късно и се се оглеждам и гледам да избягвам празните местенца и т.н...