- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko ot vas sa....
ako ne ti stava paticata 4e se na6marka6!! si4ko trqq da si se prai na sveja glava ne moem a3 da klatim i da se tresem ot abstinenciq
Ето това имах предвид сега ако накой който не му е ставал когато е бил притеснен прочете поста ти , ще си каже ееето деа решението на моя п. и ще се надруса.А с такъв проблем не са малко в форума.Предлагам пак темата да бъде заключена.Наркотиците не са решение ами по скоро водят до упадък.Първоначално написано от Spot
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Ах ,че си елементарен!
Не съм!!!
И не бих опитал!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
ДА..и беше мнооо яко...няма друго такова чувство..![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Само на гъПки не съм тествал как е.Просто защото може да ми влезне зрерски халц и да испадмен в леко сконфузена ситуация.X rocks.
![]()
Davai pi4 pu6i treva 6murkai herci smu4i bonboni bii se venozno i 6e vidi6 kak sex pove4e nqma da vidi6 kato spre6 da moje6 da go vdigah 6e pravi6 sex samo s durven hui.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Аз не съм, ама и не мисля да пробвам.
Някой беше казал, че може да си прави кефа и без тези неща-и аз съм на това мнение![]()
az ne sum no piinala sum![]()
Нека все така да продължава да съществува процеса неречен ферментация.Първоначално написано от e4o
![]()
Да.
за пръв път правих секс напушен още с първото ми гадже,
после с второто ми гадже напушването си беше 4аст от ритуала.. свивал съм на задника и докато я клатя на задна прашка, е тва е перфектната маса за свиване!.
Тя ще си остане Голямата ми любов, с нея съм правил секс и ненапафкан, на плажа пред хората..
и в една дискотека на един бар-стол.. бяхме си разделили половин бонбон на рожденния и ден..
тва беше най-дългия секс в живота ми.
Ходихме заедно 2 години, после тя замина в 4ужбина
![]()
но ми е идвала нагости за коледа, е няма друг такъв подарък!..първия път ми донесе и семки от скънк, и на другата година пушихме върха заедно и се 4укахме като за последно и беше ВЪРХА!!
Az ne
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
аз съм на помпа и ми е мноо гот да се чукам като се друсам![]()
![]()
къв си ти бре кретен такъв???????!![]()
Чудя се къде е Цоки да заключи темата понеже подбужда употребата на наркотици.
Иначе не съм го правила.
Не
az vednuj se bqh napu6ila mnogo zlobno i pravih sex,ama ne mi haresa! posle go pravih sus su6tiq 4ovek,no na trezvo i be6e malko po dobre!!
black cat or white cat,that is the question!!!
колкото и задрястено да звучи не пуша цигари а камо ли наркотик.....
и съответно не съм го правила надрусана![]()
az sam napu6en, piqn, az sam nqkade tamkat se napu6i6 si e mnogo qko no vse pak predpo4itam da sam si nared kogato praq sex
аз обичам да надрусам някое момиченце с пико и да го почна (от пикото направо избочват в бруталния смисъл на думата)
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
az ako 4akam nqkakwi si sintetiki da mi razwintqt wyobrajenieto..............po dobre da se oprawq sama.Ako na 20 god.wzemam takiwa ne6ta za wyobrajenie i kef,to togawa na 40 trqbwa da se gramna.![]()
NE NE WSQKAKAW WID NARKOTICI.I bez towa sled wreme deistwat mnogo zle na potenciqta![]()
NE NA NARKOTICITE!!!
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
абе вие добре ли сте?малко по-нагоре един потребител,съжалявам,но не помня кой,беше казал нещо-знаете ли колко дремни малолетни дечица четат тук и си мисля"А,сега,като се накозя,така яко ше я клатя,че ще й изхвръкнат очине",ама не,НЕ на наркотиците!
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
Аз не взимам наркотици.Пушил съм два пъти само трева.От първия път нищо не усетих а втория си дръпнах само веднъж на нова година и като се разкашлях 15мин. не можех да си кажа името.Но не мисля,че ще ти донесе много голямо удоволствие ако чукаш дрогирано момиче то не знам какъв е смисъла,сигурно е гавра с труп