- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko ot vas sa....
pravili sex dokato sa bili nadrusani ili napusheni s neshto silno v smisal---> bonbonki koka ili joint ????
abe milo ti.....aide.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Всичко.Не се гордея.Но х'а е лудница тогава щех да се побъркам.
Кажете НЕ на наркотиците и синтетиката.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Първоначално написано от dj_tigrica
Ама му го каза на място.!![]()
![]()
Донт тейк дръгс ю дъм сик стоунърс!.
![]()
Da be i az takaПървоначално написано от ___Kaka Eli___
![]()
MMmm, damm...
koz4eto mnogo pomaga za dobroto nastroenie i razwintwa wyobrajenieto.. i spomaga za otlagane momenta na izprazwaneto pone s o]e 15-20 minuti i prawi myjkiq orgazym da syotwetststwa pone malko na jenskiq..
Не съм пробвал,но в скоро време може и да пробвам.
i az mislq da opitam skoro..ama da sam na nqkoe parti i da ...se i posle da pravq sex
da verno koza vinagi ti diga nastroenieto i ti staa super qko! men ve4e mi pisna da xoda napu6en kakvo li ne sam opitval dokato sam napu6en no seks tova e novo!! subota 1 priqtel ima DEN DEN i 6e go probvam![]()
ne i nqam takiva planove
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Според мен тази тема е зле.В форума четат и малки деца.Ако някой напище WOW какво беше докато бях на еди какво си , това може да подтикне към употреба на наркотици по-младите.Сори на този който пусна темата но моля модераторите да я заключат.
![]()
kajete NE na narkoticite.
Целта оправдава средствата
Не съм пробвал и нямам намерение и да пробвам
Първоначално написано от ___Kaka Eli___
И аз не и не мисля да пробвам![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
mnogo qsno...i taka moje da se....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Първоначално написано от foxi_V12_turbo
tfa sa pulni gluposti.....pone za men de![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislq 4e tova sa adski gluposti da vi pikaqq na shibaniq forum i da im sera v usata na vsi4kite tuka i koi puska takiva umreli temi da mu eba maikata abe tuka kiopavi moderator4eta nema li selqni takiva
u SUX! ne!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Ne sam
verno li be mackaПървоначално написано от lina15
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Първоначално написано от Master_88
и аз така..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love