.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: gotino li e da....

gotino li e da....

pushish nargile.....kakvo e useshtaneto i po li xvashta ....moje bi poto4no shte e kakvo e deistvieto mu

Повече от фен
    аууууу нергиле!ужас не съмпушил но подарихме на класната за края на първия срок миналата година-беше страшно да видиш погледа и

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Guest
    da mene mnogo mi xaresa kogato xodix do egipet s na6te probvax na men LI4NO mnogo mi xaresa

mmm mnogo e qko,az sam pu6ila s vkus na pape6,malko mi be6e sladnikavo no be6e extra.mi se edno pu6i6 cigara,ama po sladko i leko,mi nqma deistvie we,ako ne pu6i6 koz osven,togava nz,ina4e...kato prost fas

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Еми аз съм пушила в смесица с трева ииии о да определено хваща И определено е много яко .. абе удря те веднагически в главата :P А с вкус на пъпеш е екстра.. перфектно е просто Абе с 1 дума - невероятно е! Но все пак си мисля че и без коз пак би трябвало да има някаф ефект...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    пушила съм с рози - беше ОТВРАТИТЕЛНО само намирисваше яко. и тфа беше първия път като пуших и въобще не ме хвана..
    пушила съм и с портокал - тфа определено беше мнооо яко
    алелуя.

Начи само наргиле с тютюн не е нищо кой знае кво...некфо приятно е естествено де,ама друго си е с чадел. Аз само с чадел пуша. Некфо супер леко ти влиза и въобще не усещаш кога вече супер си се напушил. Иначе с тютюн просто се едно пушиш некфи готини цигари с аромат4е...оф не точно, ама не моа да го обясня-требва се пробва
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Град
    SF
    nikvo ne e use6taneto malko po-tejko e ot cigara.ako si pu6il nasipen tiutiun drum s karton vmesto filtur nargileto 6e ti se vidi kato sveja zelena marulq
    az principno ne sum pu6a4 i vupreki tova ne mi pravi vpe4atlenie nargileto si e izguzica ako ima dobur aromaten tuituin e qko ina4e e pulen shit.

Повече от фен
    ами яко е да излиза много дим и мирише готино..то е по-безвредно от цигарите щото няма катрани...иначе с макина не съм пробвала

Кво питаш кво е? По добро е цигари и бонг разбира се ама виж къв ти е въпроса: "кво прави"... прави квото си сложиш. Може да го напълниш с тютюн и си е като цигара само че по-леко и по-безвредно. Има си аромати, тютюни ( някои много хубави и с готин смърдеш(аромат))

аве праи като мен - не пуши и ще си ОК

nargeleto si e ludnica osobenno kato si go zaredish s djonituuu inache sam vartql s nekaf skapan miris na qbalka biva go ama dr si meritu

jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto

Град
    Bulgaria , Shumen
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Начи само наргиле с тютюн не е нищо кой знае кво...некфо приятно е естествено де,ама друго си е с чадел. Аз само с чадел пуша. Некфо супер леко ти влиза и въобще не усещаш кога вече супер си се напушил. Иначе с тютюн просто се едно пушиш некфи готини цигари с аромат4е...оф не точно, ама не моа да го обясня-требва се пробва
    True
    "... защото едва ли има смисъл пешеходец срещу турбо дизел ?!?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си