[color=red]Здравейте, тийнове!Задавам си някои въпроси напоследък и Ви моля да споделите мнение по въпроса... На 20 години съм почти, не съм имал приятелка, не съм се целувал, секс не съм правил. Това, от което се притеснявам повече е, че някак си пропилях последните няколко години. Последната не, но годините 9-11 клас за мен останаха някак недоизживени в известен смисъл... Завърших гимназия, сега уча в София. Не мога да кажа, че не умея да се забавлявам, обичам и на диско да ходя, но като отида там и пуснат някой блус напрао ми потъват гимиите отвсякъде. Не искам да съм някое от ония лапета дето се натискат на големите каки или някой батко, който зарибява малкки момиченца... просто искам да съм си аз. Не знам дали съм по-различен от останалите, всички момичета си ме уважават, държа се добре с тях.. обаче така и не успях да се сближа с някоя от тях по друг начин. Сега разглеждах снимки на едни приятели от старото ми даскало и ми стана много тъпо, когато виждам някои яки момичета в ръцете на 11-12 класници. Не мога да разбера къде е проблема? Покрай тия празници съвсем се сдухах, всички щастливи, с гаджета, кефят се на живота. Не че и аз не му се кефя, напротив, обичам да живея пълноценно и колкото повече времето минава, толкова по-ясно ми става, че я няма другата половина от душата ми. Как мислите, дали ще я срещна, дали ще я спечеля някога?