- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Gadnite cigari.......
Pu6a ot 3 godini v1v momenta s1m na 16 godini.iskam da gi spra ot mn vreme.Ko da praq ve4e nz !
Ми май ти трябва голяма воля, поне желанието го имаш... Успех!
trqbva ti momi4e na tebe ,koeto ne pu6i i 6te vidi6 kak 6te te nakara da spre6..![]()
Табекс , аз така ги спрях, само табекс пома га. Супер е! Ама някой път ми се ще цигара, кафе е преградка на съществото до мен, но няма .Първоначално написано от VseznaiKo
hell is still overburdened
Прав си и аз така пушех и си хванах една дет ни пие ни пуши и ся сам на път да ги спра от 2 кутии на ден станаха 30 цигарки на денПървоначално написано от Bleika
и така до
5-6 на ден![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
I na men sa mi kazvali 4e tabeks pomaga![]()
Помага , но само до някаква степен ,пак ти трябва силна воля ... ако някой си мисли ,че може да се опира само на табекс жестоко се лъже .Нали и аз съм пила.Спрях ги за известно време , но пак ги почнах.Първоначално написано от Overburden
Това съм аз ,просто забравих да се регистрирам...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Bleika
![]()
![]()
в са6тото положение сам оба4е сам на 15 години ....Първоначално написано от VseznaiKo
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....