.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Gadnite cigari.......

Pu6a ot 3 godini v1v momenta s1m na 16 godini.iskam da gi spra ot mn vreme.Ko da praq ve4e nz !

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми май ти трябва голяма воля, поне желанието го имаш... Успех!

Фен
    Град
    София
    trqbva ti momi4e na tebe ,koeto ne pu6i i 6te vidi6 kak 6te te nakara da spre6..

Re: Gadnite cigari.......

Цитирай Първоначално написано от VseznaiKo
    Pu6a ot 3 godini v1v momenta s1m na 16 godini.iskam da gi spra ot mn vreme.Ko da praq ve4e nz !
    Табекс , аз така ги спрях, само табекс пома га. Супер е! Ама някой път ми се ще цигара, кафе е преградка на съществото до мен, но няма .
    hell is still overburdened

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Цитирай Първоначално написано от Bleika
    trqbva ti momi4e na tebe ,koeto ne pu6i i 6te vidi6 kak 6te te nakara da spre6..
    Прав си и аз така пушех и си хванах една дет ни пие ни пуши и ся сам на път да ги спра от 2 кутии на ден станаха 30 цигарки на ден
    и така до
    5-6 на ден

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

I na men sa mi kazvali 4e tabeks pomaga

Guest

Цитирай Първоначално написано от Overburden
    Табекс , аз така ги спрях, само табекс пома га. Супер е! Ама някой път ми се ще цигара, кафе е преградка на съществото до мен, но няма .
    Помага , но само до някаква степен ,пак ти трябва силна воля ... ако някой си мисли ,че може да се опира само на табекс жестоко се лъже .Нали и аз съм пила.Спрях ги за известно време , но пак ги почнах.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Overburden
    Помага , но само до някаква степен ,пак ти трябва силна воля ... ако някой си мисли ,че може да се опира само на табекс жестоко се лъже .Нали и аз съм пила.Спрях ги за известно време , но пак ги почнах.
    Това съм аз ,просто забравих да се регистрирам...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Bleika

Супер фен
    Град
    HeLL ..

в са6тото положение сам оба4е сам на 15 години ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си