- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче<Момиче
Интересува ме какво е мението ви когато видите по-младо момче заедно с кака!?
Пускам темата защото скоро имахме спор с моята кака, нейното мнение е, че когато момичето е по-голямо от момчето се гледа с лошо око, в случая играе роля и фактът, че съм доста.....младолик до колкото може да съществува такова понятие......да кажем че изглеждам на 18-19. Целта ми е да проверя до колко е вярно.
За протокола - тя е на 24, имаме 2.5 години разлика.
Никаде не е казано дали момчето или момичето трябва да е по-малко или по-голямо!Всеки както си прецени аз лично си падам по-батковци,ходих с мой набр който беще 3 месеца по малък от мен и не беше никак добра връзка!За момичета на моята възраст е най добре с батковци ама нали знаеш за любовта граница няма.Не съм ходила с по малък от мене,няма да кажя,че никога няма да ходя с по-малък,нали знаеш никога не казвай никогаЩом има любовта годините не са важни!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Kato vidq dvoika, v koqto momi4eto e po-golqmo,
se se6tam za izraza "Vzemi si kaka da te otraka"
Predi 2-3godini hodih s po-maluk, ama ne sum go "otrakala :P " togava ima6e nqkfa decka lubov...
I ne sum protiv tezi vruzki, v koito momi4eto e po-golqmo, 6tom ima lubov - kude e problema![]()
![]()
![]()
брао на тебе.. щом си фанал по голяма значи си супер катил така че не се ебаай от мнението на другите.. е*и си я на воля каката..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mi malko sme6no izglejda...............Първоначално написано от InHell
, no lubovta nqma vuzrostovi granici!!!!!
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Не мисля че въобще трябва да ти пука какво ще кажат хората.Нормално е те да са консервативно настроени към новото,към различното,да им се струва смешно и т.н.,но това е така,защото те виждат всичко от страни.Когато някой ден живота ги постави в подобна ситуация съм убедена че ще погледнат нещата от съвсем различен ъгъл.Бъди с човека,когото обичаш и не се съобръзявай с нищо друго,освен със сърцето и чувствата си![]()
Ako e qka kak q utrakai.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Не става въпрос за мнението на приятелите ни - на тях хич не им прави впечатление, освен това сме колеги в университета, имаме си много общи интереси и т.н...абе ще я шамаря по дупето като си дойде тея дни
@SeXyTo_f - какво му е смешното!? На мен ми е смешно да видя нисък мъж с висока жена....даже ми е комично...ако исаш да ти пратя снимка, за да прецениш дали изглеждаме смешно!?
Ami vsy6tonst zavisi ot vyzrasta..Ako mom4eto e na 15 primerno a priqtelkata mu na 18 naistina ne6to ne se gleda s mnogo dobre oko , ama ako sa po vyzrastni primerno toi na 25 tq na 28 nqma da ima nikakyv problem , pone je 1-vo nqma da si li4i 4e imat vyzrastova razlika i 2-ro te 6te sa na edin akyl , dokato ako sa na 15 i 18 kakto kazah gore , 6te ima prosto edna golqma propast m/u tqh , zashoto te 6te si mislqt za korenno razli4ni raboti..Primerno mom4eto na 15 6te si kazva gee kva kaka zabih koi e kato mene... A ako e na 25 6te go vylnuvat syvsem drugi raboti ... Az sym na tva mnenie![]()
По принцип няма проблем, но.... Винаги има едно "но. Мислейки в перспектива, не ми се вижда добра оферта. Представи си как си на 40 години и на коктейл, на който си поканен (примерно, може да е събиране, или каквото и да е в службата, а и не само там) и там водиш 45-50 годишната си кифла, а не младата си 30-35 годишна жена. Не че няма много на 50, които приличат на 30, но все пак...![]()
Левски шампион але але!
typo e xaxaxxa ma pak ot myjka gledna to4ka si e super pak i e otvorena sha q praskash qko ako mojesh xaxaxaxax
zna4i nie futbolistite vinagi gledame da sme s ne6to po interesno ot drugite razbirate me!!! no nikoga ne sam bil s po golqma! i predi 3 sedmici neo4akvano si vurvqx po vito6ka i sednaxme s s priqteli v 1 kafe! i neo4akvano 1 KAKA na 19 idva i sqda na na6ta masa! zagovorixme se i tq mi kaza 4e e na 19 i tem podobni! i si izglejda6e na tolkova! neznam ne sam ubeden 4e e sednala pri men samo zaradi ednata mi vun6tnost! moje bi sedna pri men za6toto vidq 2-te ukra6eniq na lqvata mi ruka! no si zamul4ax.... sega xodim no sam 70% 4e xodi s men samo zaradi tova 4e sam futbolist v ...... i mi pla6tat solidno i e s men samo zaradi parata!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
какво значи "гледат с добро око" . На улицата не може да се познае на колко си и тя на колко е, макар ти да си мисилш така. А за тези, които Ви познават, те може да гледат с лошо око дори и тя да е по-малка. Не мисля, че има проблем. Проблема е само в по-големите от нея, които се ядосват, че ходи с "някъв пикльо" - завиждат, ревнуват - на английски думата е една.
Ако сте перфектни - перфектно облечени, в тон, държите се перфектно за ръка, ходите в една крачка, той е с точно толкова, колкото изглежда добре, по-висок от нея и изглежда малко по-голям, няма ли да са скучни?
Копиле! Ниравенството ни е вярно момче>момиче! Момчето е по-тежко, по-умно сичко му е по-голему. Аз от матиматика разбирам многу.
Ами аз....до сега съм учил само ЛААГ, МА I и II част, Дискретна математика, Теория на (не)вероятностите, Числени методи и т.н, но щом казваш....няма проблеми, така да е.......и пак може да се поспори.Първоначално написано от Анонимко
Абе вие тука май само за еб@не мислите!!! Проблема не ми е в леглото както вече отбелязах, трябваха ми мнения на хора на поне 17+ години,тъй като смятам че те са достатъчно добре оформени като личности, иначе щях да питам съседчетата наоколо.....
10 хикс въпреки всичко.
mda,ot tva ne trqq da ti puka,ima kude-kude po vajni ne6ta,kato lubovta...Първоначално написано от Awazate Ippon
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
По принци н еме се връзва много, ама твойта разлика е 2,5, за кво въоб ще си правиш труда да пишеш. Я се стегни и си обичай мацката!
hell is still overburdened