- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashto???
Zashto vinagi se polu4ava taka?
problemat mi e sledniqt zapoznah se s edno momi4e privlekatelno krasivo i naistina dobro.spriqtelih se s neq prekaleno mnogo sled tova zapo4na leko privli4ane i sled vreme tova privli4ane narastna v lubov.Poneje si spodelqhme vsi4ko az i spodelih tova 4uvstvo no tq kaza 4e ne bi iskala da tragne s men pri4inata i be6e citiram "Dostata4no si mi skyp kato priqtel i ne iskam da te zagubq" kakvo da napravq v tozi slu4ai. tolkova mnogo q obi4am a tq si misli 4e 6te stane nai lo6oto ako spodelim lubovta za6to???
Защото е зле и не знае какво иска? Това ли е отговора??
Mi tq e prekrasen 4ovek ne moje da kaja tova ama s takav slu4ai ne moga da gi rasbera az ako tragna s neq nqma da q reja 6tom q obi4am no tq qvno ne moje da go rasbere tova
Защото мисли, че ако тръгнете, няма да сте приятели.
chestno da ti kaja ili iska da te razkara bez da ti go kazwa w o4ite ili naistina si i prekaleno skyp no otkade e tolkowa sigurna che shte te zagubi otkade znae che nqma da se poluchi edna dylga preizpylnena s hubawi momenti wryzka .. neznam ne wi znam otnosheniqta no po moe mnenie 1woto![]()
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Mi neznam tova mi se slu4va za 3ti pat i s ve4e ne isdarjam prosto si4ki si mislqt nai lo6oto i tova ne moga da si go obqsnq kakvo da i kaja za da ne si misli lo6oto kak da i obqsnq si4ko neznam.
Една връзка крие много рискове. Може би се е напатила достатъчно и просто неиска да рискува със толкова скъп човек като твоя милост. Повярвай и... може би тя се познава достатъчно добре и може да прецени дали вашата връзка има бъдеще...ако е конфликтна в отношенията с гаджетата си.. кой знае може да гадаеш само като се замисля.. но според мен трябва да поговорите и да о ибясниш..да я увериш тама в кфото си сигурен и най-важното е да го докажеш преди всичко. Да не се окаже тя права накрая?А и има един елемент че като тръгнете и прекарвате още повече време заедно може пък да си омръзнете. И това също може да я притеснява? Знае ли я човек...жени,... :P
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Fanala se e za typite prikazki 4e ako si i bil priqtel stanete gadjeta i skysate nemoje da ste priqteli .. towa e typo ne e taka zashtoto ako naistina e imalo nqkakfa lubow nadali shte iskate da ste skarani shte se izqsnite i nai malkoto shte badete pak priqteli
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Може би това е бил начин да ти каже, че не те харесва като момче, а иска да си останете приятели! Или пък не е била сигурна в това, което си и казал! Може да си избързал с признанията! Или пък тя не те смята за сериозен човек, който би бил подходяш за нея като гадже! Или пък не смята себе се за сериозна и не би искала да прецака теб и чувствата ти! Не е сигурно какво мисли тя! Най-доброто решение е да поговориш с нея, нали всичко си споделяте и разбери за какво става дума! Ако има някакъв проблем от твоя страна - оправи го! Може би ще трябва да и докажеш, че си сериозен и точен човек или нещо друго... Говори с нея!!! УСПЕХ!
Прави каквото трябва пък да става каквото ще!
Mnogo pravilno kazano no kakto kazaha po na gore idi gi rasberi jeni![]()
просто те възприема само като приятел.тва е-няма друго...толкоз ли не можете да го проумеете.вие момчетата сте толкоз тъпи че всичко трябва да ви се казва буквално![]()
mhm mi 4ovek ako ste naistina tolkos blizki priqteli zna4i ne6te da te zagubi kato takav ! edni stra6no dobri priqteli kogato v posledstvie stanat dvoika , obiknovenno prekarvaha 2no pove4e vreme zaedno i po tozi na4in si omrazvat mnogo barzo! A tova 4e tq se strahuva tq se strahuva ot tova 4e va6te otno6eniq nqma da sa sa6tite kakto sega bih ti prepora4al da i obqsni6 4e te ve4e sa se promenili taka ili ina4e 6tot ti ve4e ne izpitva6 samo priqtelska lubov kam neq a tq ve4e e ne6to pove4e za teb i nqma kak da sa vi edni i sa6ti otno6eniqta.Samnqvam sa da gleda6 po sa6tiq na4in na neq mislq 4e kogat ne si izpitval tezi 4uvstva koito izpitva6 sq si q vijdal prosto kato priqtelka a sega q vijda6 po drug na4in opitai se da i obqsni6 tova ne6to i dano razbere 4e ot tuk natata ne6tata mnogo trudno 6te stanat kat predi dori mai e nevazmojno i ako tq izpitva ne6to kam teb koeto ti go pojelavam ospeh bratle![]()
..impossible...
...is nothing...