- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилича
xaxa tva momi4e na 17 e super mnogo kompleksirana! ima komplex za malocennost! mnoo e zle gorkata a sega napravo na temata! zna4i priqtel az sam futbolist i pove4eto jenki si padat po nas! imam 1 priqtel Joro Stanoev ba6ta mu e BIRMATA ako ste 4uvali futbolniq klub SPARTAK HEBAR toi go pritejava i sami se dose6tate 4e imat mnooo kinti i pokrai tozi Joro Stanoev se vartqt sqkfi putki ama samo zaradi kintite ama toi poneje e hitar go vodi na kafe na vito6ka v sofia i poru4va sqkvi gluposti i posle preebva momi4eto tq da pla6ta kato toi se iznije i tq kato nqma pari kvo stava!? SRAM ili ako nqkoq kato momi4e_17 mu se otvori i furlq boi v nqkoe kafe pak na vito6ka i gledai kvo stava! za tva pravete si izvodite.....
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Ми използвате според мен.Ми то веднъж два пъти да ама тя всеки ден е***и и нахалната и чак да си иска подараци....
Материялистка.Ти питаш ли ме мен колко ме е срам като правя така.Безработен съм постоянно не ми стигат пари , немога да изведа жената никъде срам ме е.Неможах да и взема подаръче за празниците.Мисля че това е причината да се караме че нямаме сносен социялен живот.Абе ужасно е.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Шлевни я и и кажи дотука бяхме.Аз ако бях на мястото на моята отдавна да съм се зарязал.Зарежи я.Първоначално написано от kotenceto__
Пиенето съсипва недеите да затъвате хора.
![]()
О мъ фъ гъ![]()
![]()
![]()
Няма изобщо да се занимавам да коментирам темата,но какво по дяволите прави тя в този раздел![]()
![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
не,че нещо,но според теб къде трябва да бъде темата.....Първоначално написано от JoInTcHe
Щом модераторите не са сметнали,че е на грешно място,значи няма кво да коментираш![]()
Не знам какви са ви чувствата , ама нещо тая работа ми замирисва на използване...Не знам ... за мен не е нормално постоянно да вземам пари от гаджето , 1 , 2 пъTи ...може , но всеки ден...Хм![]()
еми уж ме обича....всъшност познавам бившето и гадже и той ми каза,че нон стоп му е правила проблеми и му е намеквала,че не я бил черпил и не и бил правил подаръци...![]()
Първоначално написано от shit happens
felacio za si4ki
HEHEПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
![]()
Пич аз на такива като момиче17 правя така отивам черпяги 1 ,2 пъти еба я отиваме някаде поръчвам неща след като дойда консумирам некаде до половината казвам че отивам до тоалетна и се омитъм а тях неги знам как се оправят с парите...Така ша се учат малко сас исканията и работата относно парите..
Предлагам ти най - сериозно да я зарежеш.100% използвачка.Мн е лекомисленаПървоначално написано от Девствен на 19
![]()
(аз никога не бих правила таково нещо)
Ahh.. ako imash i kola mojesh da se zamislish i zashto si imash priqtelkaAz sym protiv nasilieto ama ei takiva nagli momichenca sa za boi ..
Аз пак пиша тука...
Тя разполага с повече пари от теб... нека се съобразява малко. И аз нямам пари и ми е криво че съм останал с 10-15лв до края на месеца и не мисля как ще изкарам... (живея сам), а имах доста, но който харчи си пома последствията на гърба. Следователно и тя щом има по 7-8 на ден или да ги харчи по-съвестно или да не ти иска (не и всеки ден).
Мойта иска да я зимам с колата от даскало, ама аз обичам да карам така че.. абе това е друга тема:>
moq priqtel JORO STANOEV e su6tq samo 4e toi gi vodi v takiva kafeta 4e ako si po4u4a6 kato normalen germanec ne bulgarin demek 1-vo 2-ro 3-to ti izlizat okolo 100 leva toi samo poru4va 1 qdene i kafe ili 1 malka vodka i se iznizva tixomulkom i tq REV vijdal sam go! mn e zabavno!Първоначално написано от Анонимко
ЕЙ,МОЯ! ТИ НЕ СИ В ЧАС МАЙ, А? ТИ ЛУД ЛИ СИ ! НИКВИ ПАРИ ЗА ТАЯ КУРВА! АМА СИ Е КУРВА БЕ ,И ТО ЗА ПАРИ! МИНДИЛ, БОКЛУК ! КАЖИ Й ДА БЕГА ЗА 50 СТИНКИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО КАТО НЕ Й СТИГАТ, КАТО ИСКА ДА ПЕСТИ! БИЛА ТЕ ОБИЧАЛА! И АЗ ТЕ ОБИЧАМ - ДАЙ 50 ЛЕВА! АМАН ОТ КУРВИ , БЕ МОЯ! НЕ СТАВАЙ ЕДНА ОТ ТЯХ! БОКЛУЦИ!
1 obektivno mnenie![]()
Бах какви хора има. Мен ме е срам като излезем някъде да ми плати сметката, като отиваме някъде той да плаща таксито... Тц тц нема срама. Ама и ти си глупав, че даваш. Я спри малко кранчето, пък да видим какво ще стане![]()
ми...то предните постове са достатъчно изчерпателни...
вярно,че понякога се случва приятеля ми да плаща сметката като сме в някое кафе, ама тва не е всеки ден и мисля че си е в реда на нещата...
обаче да ти иска пари като знае, че ти нямаш кой знае какви финансови възможности...ми не знам...
отговори ми само на един въпрос!
След катоположението е такова, какво по дяволите правиш с нея?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
da!!! to4no vupreki 4e az kogato sam s nqkoq(6tot sega sam sami4ak ama ne mi puka)vinagi kogato sam s nqkoe momi4e v kafe ili nqkude drugade vinagi az se natiskam da pla6tam i az nz za6to no prosto e vuzprieto taka.... neznam 4ak sega se zamislqm no mi e navik a tva 4e ima takiva tupi jenski kakto v tozi slu4ei ima samo 1 opciq za tvoq slu4ei PRO4ETI MI PODPISA i 6te razbere6
!
Ако оправиш и пунктуацията...
4estno kazano ot moq gledna to4ka tova ne e normalno!Pri polojenie 4e roditelite i i davat tolkova pari na den...tq kakvo da ne bi da hrani detskite gradini v sofiq,4e ne i stigat i daje na teb ti iska.Ne znam kakvo da ti kaja,no po-dobre sednete i si pogovorete s neq nqkoi pat ako stane na vapros za tova ne6to.Da naistina ne 4e e za parite,no prosto jesta e...Pogovori s neq,moje pak da ima druga pri4ina.![]()
sors ama klaviaturata mi e mn 6it i za tva pi6a i na latinica ina4e na kirilica no MNOGO se izvinqvam nadqvam se skoro da si q opravqПървоначално написано от `Death`Whore`
"Пунктуация" са препинателните знаци, т.е. запетайки, точки и т.н. Сложи запетая преди "но" и махни тази след него.![]()
az na kuf ezik da ti obqsnq 4e klaviaturata mi e 6it i se skapva i ne moga da slagam ve4e to4ni i tem podobni ne6ta