- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилича
M tva koeto prai tvoita priqtelka ... e da ti iska 4ak ei taka.. bez nishto tva e gadno ama se pak kato hoite na kafe naprai se malko na kavaler plati smetkata.. se pak ti si mujut.. nqma da se izlagash kat nqkaf kifladjiq... apak i ot vreme na vreme e hubvbavo da i pravish po nqkoi podarak .. cvetq... momi4etata se kefqt na tiq neshto! Pak i drugo ve4e si na 19 godini hvani se malko poraboti we 4ovek nqma da 4akash ve4no vashte da ti davat pari.. ! AZ sam na 15 -16 godini po4ti i tva lqto rabotih mnogo zdravo. pri4inata ne e 4e nashte ne mi davat pari .. drugo si e kato izlezesh ve4er da iamsh v tebe 40-50 leva i da znaish 4e moi gi praish kvoto iskash . Za Tva zem ise stegni i ne mi hlen4i tuka za nekvi gluposti . Kuf muj sha stane ot tebe we . Na 19 godini 4aka ot tqhnite .Horata na po 19 godi ve4e se zanimavat sas sobstven biznes... ti pf ae nqma da ti davam akal oprai se sam!!!![]()
Някои хора на 19 години са 12ти клас и ходят на уроци, за да влязат висше. Не всички са зарязали учението на 12, за да работят.
Хм, явно съм късметлия.![]()
Приятелката ми иска да си купува кола лятото, аз мотор.....вече се разбрахме - аз ще я возя докато е топло, тя зимата :P
Често се караме кой да плати сметката и като не мога да изляза на глава с нея си плащаме своето и готово.
P.S> Спреде да гледате обвивката. Все едно да гледаш опаковката на нещо, но като го опиташ можеш да го хвърлиш на боклука. Избирайте внимателно.
mislq 4e tova iz4erpva temataПървоначално написано от exploitedteen
liubovta ne e da vzemash a da davash i da ne iskash nishto v zamqna
Hoy volv
ama zabelqzaxte li 4e avtora na temata e SKUSAL S NEQ SKUSALLLLLL za tva NQMA kvo pove4e da pi6em v tazi tema mislq da ima LOCK
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!