Цитирай Първоначално написано от Dizi
Прочетох темата и просто нямам думи...хора кво ви става бе ...девствен как може ...не му се свидели как не ...с постовете си показваш,че е точно обратното...буквално за жълти стотинки го прайш политически въпрос....замисляш ли се след време какъв човек ще си...до колкото разбрах на 19 ти не работиш и чакаш вашите да ти дадат левче кат на малките деца ..тея пари не си ги изкарал ти и пак го прайш на въпрос ...не казвам че си длъжен да и ги даваш на нея ама твойто е супер егоистично детински и тесногръдо....егати възмутения че му казала дай ми 40 стотинки малееее..не знам аз явно не съм в ред .мислех че си само ти, но явно повечето от вас са на неговото мнение и се шашнах ...при мен с гаджетата ми никога не го е имало тоя момент ...за пари да се разправяме и да ни е кофти...момиче съм и лично мен понякога ми е кеф да платя аз тва не означава че приятеля ми ме използва или обратното....а и за подаръците се правят не по задължение...кат обича човек инстинктивно като види нещо хубаво си мисли :на милото тва ще му хареса и с удоволствие го купува....връзка в която е трудно да се разговаря и да се считат нещата за общи е безсмислена....
Човека може да учи и да няма време да бачка.И аз не бачкам.Що на 19 да трябва да бачка?Нека завърши,пък тогава.