.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Kogato si hlutnal !

P1rvo da zapo4na.Lqtoto hodih s edno momi4e vsi4ko be6e mn qko.No problema e 4e tq jivee v Chicago i be6e do6la samo za lqtoto.6e se vr16a v kraq na tazi godinata zimata.vseki den si pi6em s neq.no v1v momenta super mn se zaribih po bratov4etka i koqto e ot moq klas i mi e mn dobra priqtelka.s16o i te pod1rjat vr1zka.i sega nz ko da praq.otno6eniqta mi s neq sa moje bi po intimni vseki den s1m s neq.Prosto me pos1vetvaite ne6o plZzZz

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    uuu, kofti situacia...mi pomisli koq haresva6 pove4e...i posle obqsni na drugata! I i predloji edno dobro priqtelstvo... tova 6te e cenno za neq
    A ako misli6 4e te 2te 6te se skrat se otkaji i ot 2te! 6toto 6te e mnogo kofti
    uspeh

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако вече не я харесваш,като се върне й кажи,че изпитваш чувства към братовчедка й.Бъди искрен ,вместо да заблуждаваш и себе си и нея.Освен тва е доста трудно да поддържаш една връзка от хиляди километри,особено ако с този човек вече не те свързва любовта

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ако вече не я харесваш,като се върне й кажи,че изпитваш чувства към братовчедка й.Бъди искрен ,вместо да заблуждаваш и себе си и нея.Освен тва е доста трудно да поддържаш една връзка от хиляди километри,особено ако с този човек вече не те свързва любовта

Tva e kofti...pomisli koq ot dvete haresvash poveche i posle obqsni na drugata.Predloji priqtelstvo...ako tova ne iharesa po-dobre stoi nadalech ot neq,zashtoto shte se postarae da sasipe jivota.
    A ako mislish 4e 6te se skrat ne kontaktuvai i sdvete i si pazi jivoteca, zashtoto shte e mnogo gadno ot tvoq strana da gi skarash,vse pak sa bratovchedki.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    Burgas
    колкото и да е кофти ситуацията, ако другото момиче живее чак в Чикаго....не мисля че може да излезе нещо. с другата тук - по може, ама как ще им обясняваш...тук вече незнам

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си