.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Kato si piqn

Kato si piqn

Ima li smis1l da se v1zpolzva6 ot piqno momi4e??

еми.....да що да не.Щом се е докарала до там да не може да мисли си я еби пък да се спасява.Щом е стигнала до там значи не е изобщо свясна ,така че да не ти пука

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    ами трябва да си меко казано- ТЪП за да го направиш ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    еми.....да що да не.Щом се е докарала до там да не може да мисли си я еби пък да се спасява.Щом е стигнала до там значи не е изобщо свясна ,така че да не ти пука
    Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven

Ina4e, tova da se vuzpolzva6 ot edno piqno momi4e, e izklu4itelno tupo...samo kato se setq, 4e e malko vuzmojno i na men da sa mi go pravili

момиче_17
    Guest
    аз съм правила секс докато съм пияна, и така не ме боли и давам всичко.... той един приятел дори ми предложи с приятелите си, аз в началото се дърпах, но пиийнхме бая водка и уиски и после се чукахме....

shit happens
    Guest

Re: Kato si piqn

Цитирай Първоначално написано от VseznaiKo
    аз съм се възползвал от надрусано единствения проблем е, че може да заспи и затова избягвайте свирките, защото стават сакътлъци

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven

Ina4e, tova da se vuzpolzva6 ot edno piqno momi4e, e izklu4itelno tupo...samo kato se setq, 4e e malko vuzmojno i na men da sa mi go pravili
    а не смяташ ли,че е по-тъпо да се напиеш като свиня или вие момичетата отново сте невинни....защо не се замислиш колко ттрябва да бъдеш тъп,за да сен апиеш като пордот ида не занеш кво правиш???????

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    НЕ..
    1 мразя да гледам пияни момичета
    2 имам си принципи
    e tova e 4ovek ... e myjka duma - ! kopele priznavam te
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

NE!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven ave 4ovek oprai se malko.samo si q predstavi na sutrinta kato se sabudi

а не смяташ ли,че е по-тъпо да се напиеш като свиня или вие момичетата отново сте невинни....защо не се замислиш колко ттрябва да бъдеш тъп,за да сен апиеш като пордот ида не занеш кво правиш???????
    a

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Никога не съм си го и помислял,трябва да си много жалък тип за да се възползваш от пияно момиче.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Никога не съм си го и помислял,трябва да си много жалък тип за да се възползваш от пияно момиче.

Малко е тъпо да се напиеш до степен, в която не ти пука кой се възползва от теб.
    А този който иска да се възползва - толкова ли не можете да си намерите жени, бе??? Сменете тактиката, нито единия нито другия трябва да е много пиян....това е нелепо. Вие като се напиете не можете да го вдигнете, а жените си отварят краката. Ужас!!!
    Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....

А защо пък не?
    Forgot About Me

Spot
    Guest

e 4e q scepim napraoo

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Категорично не бих се въсползвал.Но ако ме расва бих направил всичко възможно за да истрезнее.А как така да се въсползваш ако е пияна......ако и ти си пиян тогава можеш да кажеш че ползвацията е взаимна.А 100% и ти ще си пиян.!!!!!

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от Azzazello
    Малко е тъпо да се напиеш до степен, в която не ти пука кой се възползва от теб.
    А този който иска да се възползва - толкова ли не можете да си намерите жени, бе??? Сменете тактиката, нито единия нито другия трябва да е много пиян....това е нелепо. Вие като се напиете не можете да го вдигнете, а жените си отварят краката. Ужас!!!
    Aaaa не сме можели да го вдигнем ти ще кажеш и как го реши това.Никога ли не ти се е случвало да си легнеш с поркан мъж и той да си те опъне.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Фен
    Град
    Sofia
    Mi kakvo da vi kaja ako piqnoto momi4e e gadjeto mi bih i razcepil anusniq bezkrai ot ebane.A ako e biv6eto mi gadje bih i s4upil analniq prusten ot sex zaedno sus vsi4i vuzmojni dupki po neq.A ako e momi4e koeto ne poznavam ako tolkova trugne da mi se natiska i da me naalega 6e q 4ukam dokato ne iztreznee i ne osuznae 4e e ebati kurvata.A ina4e ako ne mi se natiska nqma da i napravq ni6to samo 6te q zavleka do tqh.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Тя ако е достатъчно пияна сама ще дойде да ви се натиска....
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Зависи колко е пияна. Ако не е съвсем пияна и после си спомни кой я е шибал може да те съди за изнасилване.. един пи4 така си отнесе условна присъда преди време..

И във всеки слу4ай ВИНАГИ с презерватив, 4е ако забременее и го роди, после може да те съди за издръжка и дори да ти вземе къщата!

Guest
    АКо то е така вероятно и аз съм близо мухахахах так ,че е взаимно.А ако се случи да си прибирам чаветата (приятелките) гледам да ги прибера и да се изпаря преди да се е стигнало до нещо.

:)

Ебати въпроса!!!!
    Защо питаш изобщо? Вече ти се е случило и си се възползвал, или те е яд че не си го напраил, или пък може би се чудиш дали е правилно и да знаеш за напред да го направиш или не!
    Знаеш ли дори и в оная си работа мъжа има 0,00001% мозак, а ти явно си някав уникален и толкова нямаш!

Guest
    Няма смисал.

Guest
    Един път ми се случи обаче аз бях пиян като кирка и много се изложих! И след тая случка когато има купони и се очаква да се случат такива работи не пия изобщо!

Няма смисъл да се възползваш от нея защото ако е много шорана на дали знае какво прави! А ако ти си пич на място няма да си позволиш да направиш това! Ако много настоява прецени колко е пияна и и обясни ако обаче е много пияна и не подлежи на обяснения просто я остави да си легне и и кажи че отиваш за презервативи или нащо такова! Според мен така ще е по-правилно!

Повече от фен
    пияна жена-ебана жена! иначе е ебати грозната гледка.селянки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си