- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета вие как обичате .. ?
Та въпроса ми е към момчетата а може и към момичетата...
Искам да ви питам момчета..вие как обичате приятелката ви да ви вика галено и не по име.. защото това 'Мило' вече писва незнам аз преди 2 дена си фанах ено гадже и просто искам да му викам по някав друг начин не мило или бебе .. щото е изтъркано вече..
А момичета вие как викате на вашето любимо същество ?!
моля ви кажете ми нещо интересно и впечетляващо.. МНого ще съм ви благодарна !![]()
parcalinda - idva ot parcal smeseno s imeto na nqkoq geroinq ot nqkoi arjentinski serial ;P
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Macka,Kylie az sum momi4e...I tova koeto pitash e adski typo...zashtoto spored men trqbva da ti doide otvytre obry6tenieto kym lubimiq 4ovek i kato doide 6te sviknesh i taka shte si mu kazvashna men pr mi mi kazva po nqkolko razli4ni na4ina
no nai mn izpolzva 1...
Бебс и пиле!![]()
За други не се сещам в момента.
Аз съм момче.![]()
az puk si i vikam "izrud", pyk tq si mi vika "gyz"
e ne za drugo, prosto gledame da sme si nejni edin kum drug ;]
Ti triabva da si dovolen,che vaobshte ti vika "milo".
Az vikam na moito gadje "sladurche" ili "pile".
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Damm, prosto prelivate ot nejnost......Първоначално написано от WindWaker
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
toi mi viaka: POLINO MAAAAA
as mu vikam : STANISVAVE WEEEEEEEEE
{{}}
*Poli*
mi 4i kak, prelivame qvse pak tova ne si go kazvame dokat sme skarani - togava si kazvame....be kakto i da e, ne e su6toto, i tyi kato cqlata rabota e na bazik, ponqkoga e interesno da si vikate po tozi na4in. te na nas vsi4ki ni se 4udqt, no znam 4e ne sme edinstvenite koito se bazikat edin drug s dumi4ki kato "izrud" i podobni. kakto kazaha omruzvat "milo" "bebe" i ranzi takiva. vij "klit*r" ili puk "pen*s" su6to e veselo, xaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
ama po temata sum suglasen s tova 4e vseki sam trqbva da si izmisli nqkakvo obru6tenie kum priqtelq/priqtelkata.
Точно така.Първоначално написано от nqkoiii
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
тъпо...
аз винаги съм се обръщала към гаджетата си със целите им имемена
тия мило и дрън-прън са ебаси простите ...
мило викам на приятелките и приятелите ми,но не и на гаджетата![]()
Защо не пробваш със Слънце...Аз лично съм мом4е и колкото изтъркано да звучи винаги казвам на приятелката ми Слънце,Слънчице ... Става също и за близки приятели... А това Мило наистина е тъпо и изтъркано ве4е и адски много ме дразни ... а тя все така ми вика ........
копелееееее![]()
Аз понякога му викам "кучко", но най-вече "мило". Може да е изтъркано и тъпо, но го чувствам като "мило".![]()
хаха и ние такаПървоначално написано от WindWaker
обиждаме се..ама то щот се обичаме
Az go naricham sus sichki ravnovidnosti bebeta - bebcho , beby , bebi , bebs , bebzi , beborancho i t.n.. A toi na men kotince..![]()
![]()
...L0v3 0NLy 0n3 b0y ... b3bCh0 0b1cHaM t3 !!
Тпй на мен ми вика по 2-3 начина... "миличко", "слънчице", "коте", тея постоянно, по-рядко "любов моя", "жена ми"Аз на него "любов" или "мило". Любимата фраза "Мило я ела ела че ми требаш!" като е сгафил нещо
![]()
Ами измисли някое животинче, което прилеча на нея :P .
You can stand under my umbrella
Po3uHka
emi kato sme v kompaniq mn obicham da se bazikam
s tqh i im vikam ili "jena mi, be", ili "onui tam", ili "izrudcheee", ama kato sme na same "bebe"..:P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.