- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da me otvori
kak e nay-dobre edno momche
da otvori edno momiche..obqsnete mi po-podrobno
kak stava..pyrvo byrka s prysti li?kolko prysta..
molq vi obqsnete mi vsi4ko podrobno..!![]()
ela i 6te ti pokaja: ne ebavam se nqma mn da ti obqsnqvam 4e jena mi 6e vidi toq poust i aide nema ebane s neq 1 sedmica!!!! mi da preporu4itelno da e s prusti
ахахаха
да и аз съм чувала,че е по-добре с пръсти
ама не моа ти обясня подробно..
нека другите дет имат опит ти обяснят![]()
ama aide de kazvajte..
nikoj ne mi pomaga pisaha tuka 2-ma choveka
i te ne mi kazaha absolutno nishto...
davaite kajete mi speshno mi e![]()
macka,vij sa....to nqma recepta ili zadaljitelen na4in,no......
mislq 4e e dobre:
1)s edno pras4e malko,posle s 2 i nakraq s 3 ako moje estestveno i ne te boli mnogo
i 4ak togava 2) ve4e s penis...i taka
no mila edin savet...pomoli go ako te boli dosta da iz4aka malko....za nikade ne barzate vse pak,to tva nqma kak da izbqga:}
aide i KASMET!
Kak s prusti![]()
![]()
![]()
Naistina moje taka da boli po-malko, no tova za men e adski glupavo![]()
Първоначално написано от sineoka_kukla
ti naprao s huq li be momiche..
taz malkata ti dupka..
omg...![]()
ми с пишка!
пък тва с пръстите няма да помогне за разширяването...може би просто ще се възбудиш...
колкото и пръсти да навре пак ще те боли...е освен ако преди тва не си натъпче цялата ръка![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Слънце,не знам как реши,че е адски глупаво?!Направо ме уби с това мнение...Аз обожавам приятелят ми да ми бърка с пръстче,две,повече...просто не можеш да си представиш какви усещания предизвиква,ако знае точно къде и как да пипне...Първоначално написано от sineoka_kukla
Естествено,че е по=добре първо да те погали,да проникне с пръстче,да ти направи малко френска също няма да е излишно,защото щом си девствена ще имаш нужда от овлажняване.Не ми се вярва от всичкото притеснение да се овлажниш достатъчно сама,а ако се опита да проникне,а ти не си подготвена,ще те заболи и ще се свиеш и нищо няма да стане.
Така че карайте я полека.И да иска,няма да успее да влезе в теб веднага.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ami da Ekita, donqkude si prava,
hubavo e predi sexa da ima frenska lubov,
ama az li4no ne moga da si predstavq purviqt mi put "da e bil s negovite prusti"...prosto ideqta naistina ne mi dopada, kato 6e me otvarq, da pronikne s 4lena si, znam, 4e si e DOSTA ama DOSTA trudno, no...s prusti...![]()
![]()
![]()
Никой не казва,че ще спрете до там...Пръстите са само подготовка,а и само с пръстче той няма да успее да ти скъса ципичката,защото тя си има отворче и е еластична,така че няма да се притесняваш,първия ти път определено ще е с нещо по-голямоПървоначално написано от sineoka_kukla
)
California,ще я разшири малко и ти каза по-важното-ще се възбуди,което в ситуация като първия път е изключително важно!!
Абе вие ме изумявате...Мен приятеля ми още не ми налите веднага с пишка,дето го правим редовно от година почти,а вие девственица се опитвате да вкарате набързо под ножа)Настрана хумора,сериозно си мисля,че ако той веднага й се нахвърли,няма да се получат нещата...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
ekita mersi mnogo zlatna si
Нямаш проблеми.Надявам се всичко да мине по мед и масло![]()
евала на тебеПървоначално написано от Ekita
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Явно за теб първият ти път е с нещото, което влезе във вагината ти. А ако в направо с пениса, значи първият ти път е бил с пенис, а не с мъж?Първоначално написано от sineoka_kukla
дет_хур.. късаш нерви мацка..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ами..ох...исках да кажа само,че само с пръсти няма да я отвори...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Я кажете, ако и двамата са девствени как трябва да се постъпи![]()
Първоначално написано от Sladurkaa
s patka obiknovenno stava!e ako ti "stava"de......![]()
![]()
![]()
![]()
G SPOT IS OWNING ^^Първоначално написано от Ekita
![]()
![]()
![]()
![]()
mi ne znam to kakto i da te otvori se shte boli predpolagam![]()
Mi zna4i fa6ta6 si kura nadurvq6 go vuzbujda6 ku4kata na max sled tova i go nabiva6 izvednuj i q razpe4atva6 po su6tiq na4in sa razpe4atili i maika ti i po su6tiq na4in razpe4atvat momi4etata poprincip.A na drugite 6te kaja kakvi prusti be vie hyiove nemate li s prusti 6te si burkate samo v guza i e mnogo po dobre da si spala s penisa mi otkolkoto sus sredniq mi prust da kaja na tezi koito bqha pisali.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
lele klizma u tebe gram romanti4nost nqmaПървоначално написано от Klizmata
![]()
басирам се че и други неща му липсватщом има такъв език
![]()
Ти като не си бил с девствена не се обаждай. Ти с тоя твой хуй надървен няма да можеш да минеш първия милиметър путкаПървоначално написано от Klizmata
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.