- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kое е най-секси.............................
Мъже, я кажете според вас кое е най-секси една жена да има...татуировка, силикон или pierce ring(на пъпа или езика)...и си изберете едно от всичките...да не кажете и трите))))
Сондирам мнения![]()
tatus na gurba malko nad zadnika i pearsing na ezika ta kato q mlqska6 da ti sttaa mnoo qko! a ina4e e mnoo supersko na pupa !!!
Tatto на кръста ...
подкрепямПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
tatusa na krusta ve4e e super banalno ne6to. izvednaj vsi4ki huknaha i sq cqla Bulgaria ima tam.....
nqmam konkretno mnenie po vuprosa, no vij kakto be6e Aneliq ot big brother 1, po korema i do gurdite tatus, e tva ve4e bi me nakefilo mnogo
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
tatoos malko nad dupeto na svivkata
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
На кръста е яко. Аз имам написано "Обичам Дървото! Яко!", но беше с маркер и се изтри...НО! Е прекалено изтъркано.
Ami biv6iqt mi vse me kara6e da si slo6a tatoo na buzkata na dupeto, qvno tui mu se e struvalo nai-vuzbujda6to i nai-sexy![]()
![]()
![]()
Toi ne haresva6e "pierce ring",
a edva li bi iskal to4no az da si sloja silikon![]()
татуса ме кефи най-много
Az li4no mnogo iskam obi4ka na ezi4eto i tatos na krysta ama kakto kazaha po gore naistina e mnogo banalno i mislq , 4e moje bi 6te e dobre malko po nagore ot triugulnika i da e v lqvo ili dqsno ....A naistina tatosa na Aneliq ot BB1 be6e qk :P
абе и трите са върха(може би без силикона..).. ако има и трите е избух.. яко якушиба на кошетка стаа..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
nai gotino e da imash obi4ki na pupa i na ezika!priqtelqt mi mnogo obi4a da si igrae s obi4kata na ezika mi
Силиконът е отвратителен![]()
Тату - на мъж отива, жена с татуси нито ме привлича повече от обикновено, би могло само да ме отблъсне ако е неподходящ.. а подходящи има рядко.
Пиърс.. най-приемливо от изброените. Но зависи къде и какъв. На пъпчето, на устната в края, на езичето, на нослето евнтуално може.. 'приемам' и на ушлето да е, стига да е малък и дискретен, а не някой флЕш, през който като го махне мога да чета вестник през ухото иПо веждите... не ме привлича с нищо особено, но пък и не ме отблъсква в същото време.
vseki s vkusa si, no mai vsi4ki sme na mnenie 4e silikona e edna pulna glupost, a i moje da dovede do lo6i posledici v nqkoi slu4ai. ama pak da si kaja 4e tattoo e nai-dobre spored men, a vsu6nost poneje izbora e mn golqm za kakva tatuirovka i na koe mqsto e nevuzmojno da kaje6 4e pove4eto sa nepodhodq6ti. vseki s vkusa si vse pak ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Нито едно от изброените не ме привлича![]()
2т. забрана за ползване на профил
Мен мн ме кефят момичета с татуировки малко над дупето. Е все пак трябва и момичето да е готино.![]()
Много ми харесваше как приятелката ми си играеше с пиърсинга на езика(махна го).
piyrsing na pypa i ezika i tattosselikon absurt
Винаги съм се замисляла на някой татус някъде ама все не се решавам, мисля, че това е най-секси, но нещо мъничко и едва загатнато![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Силиконът е една супер екстра! Който не признава това не му вярвам!![]()
o6te eda podkrepaПървоначално написано от Tarluk
![]()
и пиърсинг на малките срамни устни..Първоначално написано от CuST0M1z3
а тоя силикон отблъсква, не възбужда.
Силикон естествено...Дайте ми на мен 1на със сикикон пак вие си зимайте обиците и "Татосите"....Naabz...