Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Извинявай че го казвам ама жените са такива за 10 дни може да те забрави тотално пък камо ли за 3 месеца! най-голямата грешка която един мъж мойе да направи е да се държи добре с жена и да и казва че я обича и т.н. Затова не си го слагай толкова на сърцето и ако може се бори за тази жена ако не може и тегли една и живота продължава с пълна сила!Айде поздрави от мен!
По-голяма глупост от това не бях чувала,госте.Защото ако не казваш на човека отсреща,че го обичаш,че имаш нужда от него,че означава нещо за теб, никога няма да сте щастливи заедно.
Твоят съвет може и да важи за еднодневните тип"изчукай меи не ми пука повече "връзки,където изразяването на обич,привързаност и доброта е само отрицателно,но тук говорим за двойка,за истниска двойка,която е била заедно 2 години!
Може да сте се отдалечили,може да сте си загубили доверие,може тя да няма чувството,че не я обичаш и да се съмнавя и в себе си,но от всичко това има изход.Ако ти започнеш да й обръщаш повече внимание,ако й покажеш наистина какво значи за теб,тя най-вероятно ще си припомни и възвърне това,което е загубила.Защото 2 години не се зачеркват с лека ръка от сърцето.
Естествено може и просто да е дошъл края...Но не ми се вярва,защото щом ти пишеш това,значи още я искаш и имате шанс да сте заедно.