- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тема за нисички :)
как може едно момче което е едва кинта и 60 на 16 год след като всички момичета му викат че е сладко но не искат да ходят с него какво да направя![]()
мноо и си нисък ебаси...ми може да си сладък като бебетата или като децата в детската градина.момичетата все пак не са педофилки
az sam 160 na 40 kg i sam mn sexy gadje~ vsemi mi se natiska i me iska....:P nali se pak sam ^^kotenceto^^
~
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
емо много ясно че си нисичък и за това не те харесват момичетата...въпреки че има и доста ниски момичета...фани си някое от тях...в моя град повечето са ниски та аз се водя за висока-1.68м...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
be seko momi4e si ima vkus kvo mu govorish gluposti no naistina mnogo ama mnogo po golqm 4ast haresvat po visokite i sam nisyk i znam kvo eПървоначално написано от rusalkata_
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Awe q verny ne otchaivaite momcheto .. Seki si ima razlichen vkus .. qvno prosto oshte ne e sreshtnal podxodqshtata ...Noo .. az lichno si padam po visoki momcheta .. ne nekuf na 1 pedq ot zemqta
![]()
...L0v3 0NLy 0n3 b0y ... b3bCh0 0b1cHaM t3 !!
Ami kakvo da ti kaja... vse o6te rasteja pri mom4etata izob6to ne e zavur6il na 16 godini tai4e veroqtnostta ot izduljavane e golqma.Drygoto koeto e da se podhvnae nqkuv sport v koito prosto da ima malko pove4e skokove. Tova su6to pomaga.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
az ot lqtoto do sa sam porasnal mejdu 10-15 cmi drugata oshte 15 i aide 175
i moq moment oshte ne e doshal da si fana gadje no shans 6te doide i tozi mig ne se symnqvam
![]()
Не се притеснявай и ниските момчета са харесвани.Моят приятел е по-голям от мен,пък е малко по нисък,но това на мен не ми пречи по никкъв начин!![]()
Хахах имаше един такав в класа ми и му разпрааха че е сладак и тн ама никои не искаше ходи с него и наи голямата гавра беше като играхме футбол аз 190 тои кам 160 най много ми се изпречва и нещо ми каза и му вкарах некфа тупаница ЪГАХгх мразя ниските момченца...
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Всички ниски мъже са комплексари и гадни.Знам го от личен опит!
Момичета,бягайте от ниски мъже със Синдрома на Наполеон!
Аз съм нисък (168-170 някъде) и честно да си призная много ми се връзват напоследък жените. От година-две нямам хич проблем с тях, преди не беше чак така, но явно наистина студентския живот е най-хубав.![]()
Левски шампион але але!
ot moq klas ima edin mn nisak xixi ma nikoi ne mu kazva 4e e sladak ne 4e e grozen ma nqma smisyl da my digame reitinga deto prili4a na petoklasnik ;p to v nashiq klas mom4etata s putkite mn gi biim xaxaxaxaxaxaxax![]()
Ставаш за танкист.Ами питаш ли ме аз като съм 1.96 сини очички дълга руса косичка , обечки , слаб и жилав и всички жени ми се натискат а аз ги мразя мразя и мъжете.И съм алкохолик.Намери си сериозна приятелка.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Ако някое момиче наистина се влюби в теб,то няма да е защото си 1.60,а заради самия теб,заради твоите качества,за характера и вътрешната ти красота,не за външния облик.Научи се да харесваш себе си,за да те харесват и другите![]()
spox i niskite mom4eta imat nqkakvi 6ansove ama s momi4eta na tqhnata viso4ina zatova si potyrsi takvaz blka
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Точно така!Първоначално написано от Анонимко
".... so ... can we move on?!!!"
Click
az si se haresvamПървоначално написано от LP_girl_14
i sam vluben no tq ne me poglejda i neiska dori da govori s mene a e kolkoto mene
to i az ne sum mnogo visok 1.85 sum![]()
Ina4e po temata she namerish momi4eto koeto te haresva zaradi samiq teb a ne zashtoto si nisak ili debel...
Prosto trqbva da imash turpenie
In dreams there are no rules...
da ma ve4e sam na 16 trese me hormona i ne mi stiga postoqnno i edinstveno ti si mnogo sladyk![]()
ХАХАХАХАХАХ
споко нема да се плашиш ако наистина тфа не ти стига намираш си некоя дето е по малка от теб примерно 13 или 14 години е са може да доиде с пилешки мозък ама тфа е друг въпрос
и си готов то аз като ги гледам тия момичета дето са 91 и 92 набор не са мноо високи даже знам една дето е 92 и е по ниска от мен с има нема 20 30 см ама са и аз съм бая по-висок от тебеде 182 см...
ама са нема да пиша за мен я ...
та горе долу в общи линии тфа е какво да ти кажа само по малка от теб може да ти реши проблема, освен както някой беше писал по напред някоя на 16 или по голяма да има фкус различен от другите момичета - да харесва по ниски момчета![]()
Ауееее и аз съм нисък - 165 ама ми е кеф! Не се комплексирам, много си ми е добре дажеА тея дето едва ли не казаха че ниските сме били гадни и едва ли не ни наругаха.... може да сте високи, ама акъла ви като на 5-токласник...
Та по темата... няма кво да се притесняваш че си нисък.
Все ще намериш момиче, което да те харесва такъв, какъвто си (а то така трябва да бъде).
Ние ниските сме по-компактни и можем да се е..м на повече места:>
(това последното... не съм спал тая нощ и много незнам какво говоря...)
e mnoo qsno 4e ne se kopleksiram to ako se kompleksirah .......... treeshe sam umrel do sa