.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    __edna_gostenka_
    Guest

Проблем с държанието...

Такам..имам един въпрос.. Момчето ,което харесвам ми ,каза че понякога съм се държала детски.Той също ме харесва.Казвал ми го е!Питала съм го какво иска смисъл да сме нещо повече от приятели или не , а той ми отговаря ,че не знае.Трябвало му време да реши.Та според вас има ли шанс да сме гаджета или не?

Ако си някаква тъпа лигла, не разчитай да тръгне с тебе.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ми дай по сериозно бе.. ако верно си неква малка лигла мноу ясно че няма да иска да е с тебе
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

__edna_gostenka_
    Guest
    mi ne bih kazala 4e sam ligla i to vaob6te.

Град
    SoFia
    moje bi i toi samiqt neznae kakvo iska no az ne odobrqvam tova 4e neznae kakvo iska spored men go e kazal prosto taka ako iska6e da e s teb 6te6e da bude a ne da ti razpravq 4e neznael noo vse pak vsichki hora sa razli4ni dano da budete
    винаги напред и нагоре!

__edna_gostenka_
    Guest
    emi..ne znam moje bi..nie s nego sme se tseluvali ne edin pyt..daje na nova godina bqhme zaedno..vnimatelen e s men..li4i si 4e mu puka za men malko ili mnogo..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Както го описваш,тва момче не безразлично към теб,но явно наистина незнае какво иска.Дай му малко време и ако след този период,той пак търси близостта ти,но не иска да има сериозни отношения с теб,му покажи че можеш и без него и че няма да му позволиш да с играе с теб.Малко съмнително ми иглежда да се целувате,прегръщате и т.н.,пък да не знае дали иска да е с теб...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от __edna_gostenka_
    emi..ne znam moje bi..nie s nego sme se tseluvali ne edin pyt..daje na nova godina bqhme zaedno..vnimatelen e s men..li4i si 4e mu puka za men malko ili mnogo..
    Говори сериозно с него и се опитай да разбереш какво точно го спира да ти даде "+" отговор, защото това '...незнам, трябва да помисля...' са чисти глупости и едва ли не е по-такъв начин да ти каже '...не искам да съм с тебе,защото си еди каква си.'
    Успех.

playboy4e
    Guest
    emi moje mom4eto da e seriozno mn obarkano,no tva ne pre4i da iska da e s teb.moje da si ima problemi koito iska parvo da gi razre6i i sled da misli za liubov.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Според мен ти го казва само защото още незнае какво иска и се опитва да намери вината в теб, защото е много горд и не иска да си признае, че не е готов за връзка

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Проблем с държанието...

Цитирай Първоначално написано от __edna_gostenka_
    Такам..имам един въпрос.. Момчето ,което харесвам ми ,каза че понякога съм се държала детски.Той също ме харесва.Казвал ми го е!Питала съм го какво иска смисъл да сме нещо повече от приятели или не , а той ми отговаря ,че не знае.Трябвало му време да реши.Та според вас има ли шанс да сме гаджета или не?
    Ako ti iska6 da si gaje sneqgo mu pozvoli da te upoznae kakto edno mom4e pravi.....napravi jest s koito da mu pokaje6 4e naistina iska6 da si s nego i vremeto koeto 6te otdeli za da misli dali da ste zaedno ili ne moje da e prekarano s tebe

Супер фен
    Moje bi e vajno da znaeme ti na kolko si..toi na kolko e Za6toto ako ne si mn malka a se durji6 kato razglezena pikla..i taka tva e vajno da se znae No puk,moje mom4eto naistina da e oburkano...za6to ne?!Osobeno ako e po-golqm ot tebe.V takuv slu4ai moje da ima nqkakvi svoi si predrazsuduci,s koito da se bori..opitai se da mu pokaje6 4e vuzrastta i razlikata v godinite nqma nikakvo zna4enie
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Debeletz
    Saglasen sum sas slovata na strannik_!!! osven godini da ostavqt i pikove, tel za vruzka i emocionalno sastoqnie, na4ini na manipulirane za burzo vkarvane v legloto :P
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

__edna_gostenka_
    Guest
    mi az sam na 15(nabor 90 sam) toi e na 19( a toi e 87 nabor)...razlikata mn li e golqma?

Супер фен
    Mi ne...si4ko si zavisi ot tebe na4i
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Mom4etata ne obi4at momi4eta koito se ligavqt zashtotro gi mislqt za neseriozni ili po lo6o,kogato se ligavi6 te si mislqt 4e se opitva6 da privle4e6 vnimanieto im i po tozi na4in si systavqt mnenie 4e si lesna.Zatova se opitai da byde6 po seriozna v tezi ne6ta zashtoto tova ne e 6ega rabota ako go obi4a6 naistina pokaji mu go s dela,a ne s priznatzi na revnost.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

vs e mai 50 na 50 dali 6te ste zaedno ili ne

Ами да се държиш детски може и да не е чак толкова лошо, но трябва да има и някакви граници. Има моменти, в които човек може да си позволи да се върне в детската градина, обаче когато се говори за сериозни неща или пък нещо такова, трябва да се държи като нормално развиващ се. Дали ще станете гаджета? Може би. Но ако той не знае какво иска, по-вероятно е да не иска да ходите.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

emi to ne e losho da se dyrjish detski prosto trqbva da znaesh v koi momenti ... samo ne tree postoqnno . andjyk ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си